Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

QUOTE(kamuoliukė @ 2013 08 20, 13:26)
Laba diena  4u.gif
jeigu swedbank mastercard kreditinė užregistruota saugaus atsiskaitymo internetu programoje, ar  vistiek reikia užsiregistruoti prie paypal blush2.gif  blush2.gif

Paypal tai visai kitas dalykas. Žinoma nebūtina, bet šiaip reiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 08 20, 13:51)
Paypal tai visai kitas dalykas. Žinoma nebūtina, bet šiaip reiktų  smile.gif

ačiū 4u.gif esu tik pradedančioji pirkimuose, todėl kyla klausimų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 08 19, 17:35)
Tai jusu emailas, kuriuo prisiregistravus prie paypal esat.

ACIUUUUUUUUUUU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fruttys @ 2013 08 20, 08:32)
siaip tai paypale turite matyti visas operacijas, be to uz kiekviena nurasyma ateina ataskaita i el pasta (kas kur kada nurasyta). Jus gavote tokia ataskaita? Man tai keista kad paypal pats nurase pinigus, gal sakau koks aferistas gavo prijungimo duomenis?

taigi pasirodo sūnus facebooke pasireklamavo, kad parduodame medų, ir nurašė nemažai pinigėlių doh.gif . Dar gerai, kad nors dabar apsižiūrėjau, nes dar 3 ir kartą norėjo nurašyti apie 25 EUR- pasirodo pažymėtas automatinis nurašymas doh.gif O aš dar norėjau į kortelę persivesti pinigų pirkiniams verysad.gif
Atsakyti

norejau pirk is bic ir va ka parase kai pabandziau apmoket

You've reached your sending limit

We're sorry you can't complete this payment with PayPal because you've reached your sending limit. Learn more about sending limits.
Start the steps to lift your limit now

Normally, it takes up to a few days to lift your limits.

ka daryt? per paypal atsiskaicius tik viena kart esu uz 10-12 usd tik ir va dabar uz 20 usd pirkst norejau.
Atsakyti
jau susitvarkiau. bet dabar matau kad paypale yra 1,50 eu. kai atsiskaiciau tai nuskaite ten esancius usd, o eu liko. ka daryt kad perkant kita kart (is kinieciu) nuskaitytu ir tuos eu? ar juos nuskaitys tik kai pirksiu kazka eurais g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2013 08 23, 20:39)
jau susitvarkiau. bet dabar matau kad paypale yra 1,50 eu. kai atsiskaiciau tai nuskaite ten esancius usd, o eu liko. ka daryt kad perkant kita kart (is kinieciu) nuskaitytu ir tuos eu? ar juos nuskaitys tik kai pirksiu kazka eurais g.gif

Taip, nuskaitys tik perkant eurais. Arba galit konvertuot juos i reikiama valiuta.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 08 24, 16:15)
Taip, nuskaitys tik perkant eurais. Arba galit konvertuot juos i reikiama valiuta.

o kaip tai padaryt? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(EDTA67 @ 2013 08 21, 20:06)
taigi pasirodo sūnus facebooke pasireklamavo, kad parduodame medų, ir nurašė nemažai pinigėlių  doh.gif . Dar gerai, kad nors dabar apsižiūrėjau, nes  dar 3 ir kartą norėjo nurašyti apie 25 EUR- pasirodo pažymėtas automatinis nurašymas  doh.gif O aš dar norėjau į kortelę persivesti pinigų pirkiniams  verysad.gif

nelabai supratau kaip susijusi medaus reklama facebooke su pinigu nurasymu? del ko jums juos nurasineja?
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2013 08 25, 00:22)
nelabai supratau kaip susijusi medaus reklama facebooke su pinigu nurasymu? del ko jums juos nurasineja?

As kaip supratau, tai jis mokama reklama uzsisake, t.y. pirko reklama is fb, o ne siaip savo puslapyje parase 'parduodu medu'.
Atsakyti
Sveikos,

susiejau savo PayPal su Visa Virtuon, bet nesuprantu, kaip pervesti tuos pinigus i ja, jei ten praso "Add a bank account", kur turi buti Sort code is 6 skaiciu ir Account number is 8 skaiciu. Lietuviska saskaita tai neturi tokio kodo ir tokio ilgio saskaitos nr. O pasirinkimo, kad pervesti i kortele nera.
Atsakyti
Turiu problemą. Apmokėjau per paypal pirkimą, bet dabar paylpal sistemoje rašo, kad reikia pratęsti kortelės galiojimo laiką ir mokėjimas yra nebaigtas su minusu, pinigai nuo sąskaitos nenuskaičiuoti. Kortelė baigiasi šį mėnesį, šiandien pasiėmiau naują, prijungiau, bet kai bandau atnaujinti senos kortelės galiojimo laiką, tai leidžia keisti tik datą, o numerio kortelės nebe, kai bandau ištrinti tą seną kortelę, neleidžia, nes nebaigtas autorizavimas (kas per daiktas). Ar galiu kažkaip užbaigti tą apmokėjimą, ar man forminti iš naujo tą pirkimą, nurodant naują kortelę ar nenuskaičiuos man dvigubai?
Atsakyti