Ar kas nors registravotes prie paypal su citadeles mastercard? kad ja aktyvuoti praso korteles kodo is 4 skaiciu o ten tik 3
Keletas naujokės klausimų:
1. Kokia turi būti pagrindinė valiuta? Jei pasirinkau dolerius (nes reiktų ir apmokėti doleriais), ar reikia dar konvertavimą daryti?
2. Paypalą pririšusi prie kreditkės. reikia pnigus kažkaip iš kreditkės permesti į Paypalą? Ar tai automatiškai vyksta?
3. Jei balansas pasirinkta valiuta Paypale yra 0, bet kreditinėje yra pinigų. Kokį reikia pasirinkimą paypale spausti: ar per paypal, ar per kreditienę?
niekaip nesiseka įsikirsti į šitą sistemą
QUOTE(inuska @ 2013 07 31, 14:04)
2. Paypalą pririšusi prie kreditkės. reikia pnigus kažkaip iš kreditkės permesti į Paypalą? Ar tai automatiškai vyksta?
3. Jei balansas pasirinkta valiuta Paypale yra 0, bet kreditinėje yra pinigų. Kokį reikia pasirinkimą paypale spausti: ar per paypal, ar per kreditienę?
Nereikia nieko pervedinet i paypal ir nereikia nieko keist del valiutos - jei pinigeliu kreditinej yra, tai automatiskai nuskaiciuos paypal'as ir pats pavers i reikiama valiuta.
Papildyta:
QUOTE(Sense @ 2013 07 28, 20:52)
Kaip man elgtis? ar jau case uždarė, tai man po viskam?
Jei case'as uzsidare, tai nieko nebepadarysit. Atidarius case'a rodo visus terminus kiek laiko tesiasi case'as, kada uzdarys ir tt. Tai jei nesusitari su pardaveju ir neperkeli ebay sprendimui, tai tuomet suejus terminui uzsidaro case.
sveikos
gal kuri žinosite, ar galiu prijungti prie paypal ne vieną kortelę? Nes esu prijungusi lietuvišką kortelę, noriu prijungti danišką.
Ir ar tuomet reikia ir naują ebay vartotoją susikurti ar galėsiu naudotis tuo pačiu
gal kuri žinosite, ar galiu prijungti prie paypal ne vieną kortelę? Nes esu prijungusi lietuvišką kortelę, noriu prijungti danišką.
Ir ar tuomet reikia ir naują ebay vartotoją susikurti ar galėsiu naudotis tuo pačiu
QUOTE(Becel @ 2013 08 07, 14:51)
sveikos
Kelias korteles rodos glaima prijungt, bet turi but vienos salies, nes rasosi adresas, o skirtingu saliu adresu negalima paypal turet. Kai pasidariau kortele JAV, teko ir is naujo i paypal registruotis, nes prie lietuviskos jos nejo pridet.
Gal galite patarti: sužinojau, kad galima pažymėti Paypal sąskaitoje, kad kursą skaičiuotų tokį patį kaip banko, nes paprastai skaičiuoja didesnį (šiandien perkant man Euras kainavo 3.60 Lt.).
QUOTE(+Burbulė+ @ 2013 08 15, 17:21)
Gal galite patarti: sužinojau, kad galima pažymėti Paypal sąskaitoje, kad kursą skaičiuotų tokį patį kaip banko, nes paprastai skaičiuoja didesnį (šiandien perkant man Euras kainavo 3.60 Lt.).
jei butumete paskaiciusi sia tema ....
QUOTE(ra2ga @ 2013 03 27, 16:22)
Kelias:
Profile --> My money --> My preapproved payments, spaudziat "Update" --> spaudžiat "Set Available Funding Sources" --> spaudžiat "Conversion Options" --> uzdeti taskeli ant antro "Bill me in the currency listed on the seller's invoice" --> Submit
Susiduriau su tokia problema ir nzn.ka daryti...istekejau ir pasikeite pavarde kaip ir kreditine kortele...problema yra ta,kad paypal neduoda taip paprastai pakeisti pavardes ir negaliu pakeisti kreditines korteles duomenu,gal kas galite padeti?
Meginant pakeisti kreditines korteles duomenis,raso stai ka:
Confirm your debit or credit card
Error Message
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Confirm your debit or credit card
Error Message
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Merginos padekit. Gavau apmokejima uz preke. Bet prie apmokejimo parasyta pending. Ar saugu siusti preke, kol pinigai nera compleded
Pirmoj zinutei nera informacijos.
kas yra paypal saskaita? el.pastas?
pardavejas nori grazinti pinigus ir praso paypal saskaitos
nezinau kas tai yra
kas yra paypal saskaita? el.pastas?
pardavejas nori grazinti pinigus ir praso paypal saskaitos
nezinau kas tai yra