savo PP el-pasto adresa duokit ir viskas
QUOTE(Invisible @ 2013 06 28, 14:42)
savo PP el-pasto adresa duokit ir viskas
Taip paprasta? O čia saugu? Nenulaužia niekas dar accounto iš emailo adreso?
Mokestį kokį nors man nurašys paypalas už įplaukas?
Jas į kortelę padės ar ir paliks paypal balanse, kad per jį ir išnaudočiau kadanors?
Sveiki, viena parduotuve man grazino pinigus uz preke i paypal. Dabar ji paypal balanse. Persivesti i kortele kaip suprantu kainuoja 2 eurus, o jei paliksiu juos tame balanse, tai kai tarkim atsiskaitinesiu ebay visu pirma nuskaiciuos nuo balanso?
QUOTE(raar @ 2013 06 28, 15:51)
Taip paprasta? O čia saugu? Nenulaužia niekas dar accounto iš emailo adreso?
Jas į kortelę padės ar ir paliks paypal balanse, kad per jį ir išnaudočiau kadanors?
Jei nepateiksite el.pašto, tai negalės grąžinti pinigėlių. Jokio mokesčio, bent jau man, nepritakė, o pinigai per kelias dienas buvo iš PayPal pervesti į banko sąskaitą
QUOTE(pringle @ 2013 06 30, 23:24)
Jei nepateiksite el.pašto, tai negalės grąžinti pinigėlių. Jokio mokesčio, bent jau man, nepritakė, o pinigai per kelias dienas buvo iš PayPal pervesti į banko sąskaitą
Daviau emailą, tai padarė pavedimą/Pinigai atsidūrė balanse. gavau 14 USD, tai nurašė 1 USD už paslaugas. Kaip suprantu pervedėjas gali nurodyti, kas už paslaugą moka, siuntėjas ar gavėjas, tai matyt maniškis pasirinko, kad gavėjas moka
Taip, skirtingai būna, kaip nustatyta kas moka. Bet tiksliai nepamenu ar tai tik gali nustatyti kuris pervedinėja.
Na vien iš el.pašto pavadinimo jo nulaužti kaip ir negali, juk reikalingas slaptazodis.
Na vien iš el.pašto pavadinimo jo nulaužti kaip ir negali, juk reikalingas slaptazodis.
Sėkmingai pirkdavau iš SD per Paypalą. Dabar neleidžia, ir nesuprantu, kas atsitiko. Nėra tokio net pasirinkimo. Galima tik kortele. Absurdas. Ką daryti?
Debit Mastercard tinka paypalui?
Mergaitės reikia jūsų pagalbos blush2.gif Žodžiu, prisidirbau doh.gif užsakinėjau SD,ir pamiršau įdėti į kreditinę pinigų doh.gif Tai bandžiau atsiskaityti paypal du kartus,ir dabar paypale man yra du mokėjimai vieno statusas canceled,tai kaip suprantu,tas nutrauktas,o kitam parašyta pending, ir Order Expiration Date: Aug 20, 2013 16:04:57 PDT.Dabar nežinau ką daryt doh.gif Nes parduotuvėje užsakymo mano nėra,įmečiau litus į kreditinę,ar paypal užsakymą tą įvykdys,ar reikia jį atšaukti? doh.gif
Bijau dabar užsakinėt per SD,kad nebūtų paskui padaryti du vienodi užsakymai doh.gif
Bijau dabar užsakinėt per SD,kad nebūtų paskui padaryti du vienodi užsakymai doh.gif
vakar pasiemiau is banko kortele swedo mastercard, katik uzregistravaus saugu atsiskaityma ir norejau ja "pririst" prie paypal, bet stai ka parase
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
kodel?
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
kodel?
QUOTE(saulute32 @ 2013 07 25, 13:15)
vakar pasiemiau is banko kortele swedo mastercard, katik uzregistravaus saugu atsiskaityma ir norejau ja "pririst" prie paypal, bet stai ka parase
kodel?
kodel?
O kortelę aktyvavot? Naują kortelę reikia įdėjoti į bankomatą ir suvesti pin kodą. Gal netyčia čia problema
Pirmą karta susidūriau su tokia bėda, kažkiek skaitydavau, bet kol praktikoj nesusidūri, tol labai nesidomi
Pirkau iš ebay kiniečio prekę. Negavau, parašiau, kad negavau, prašė laukt. Bet iškėliau case'ą. Kiek palaukus, kad galbūt išsiuntė antrą, ar pirmoji parkeliaus, parašiau jam laišką, kad padarytų refundą.
Buvau truputį išvykus, o telefone nerodė žinučių kiniečio ir ebay priminimo. Kinietis parašė 17d, kad padarė refundą. 26d. gavau laišką, kad case automatiškai uždaromas. Šiandien viską pasitikrinu, jokių rfundų nematau, nei banko kortelėj, nei paypale. Gal ne ten žiūriu bet visur išniukštinėjau.
Kaip man elgtis? ar jau case uždarė, tai man po viskam?
Pirkau iš ebay kiniečio prekę. Negavau, parašiau, kad negavau, prašė laukt. Bet iškėliau case'ą. Kiek palaukus, kad galbūt išsiuntė antrą, ar pirmoji parkeliaus, parašiau jam laišką, kad padarytų refundą.
Buvau truputį išvykus, o telefone nerodė žinučių kiniečio ir ebay priminimo. Kinietis parašė 17d, kad padarė refundą. 26d. gavau laišką, kad case automatiškai uždaromas. Šiandien viską pasitikrinu, jokių rfundų nematau, nei banko kortelėj, nei paypale. Gal ne ten žiūriu bet visur išniukštinėjau.
Kaip man elgtis? ar jau case uždarė, tai man po viskam?