Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

Gal kas pades 4u.gif
Netycia du kartus sumokejau per paypal tam paciam zmogui. Pinigai rezervuoti, statuse kaip ir patvirtintas mokejimas. Ar pardavejas gali nepriimti vieno mokejimo? ar jam teks daryt grazinima?
Atsakyti
QUOTE(fruttys @ 2013 06 07, 18:11)
Gal kas pades  4u.gif
Netycia du kartus sumokejau per paypal tam paciam zmogui. Pinigai rezervuoti, statuse kaip ir patvirtintas mokejimas. Ar pardavejas gali nepriimti vieno mokejimo? ar jam teks daryt grazinima?

issisprende ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2013 06 07, 08:26)
Tai kad paprastos Visa debetinės neregistruoja payPal. Viską išsiaiškinau ir užsisakiau Visa Virtuon. Kai turėsiu ją, tada galėsiu registruotis PayPal.

Gali but, kad LT kiek kitaip korteles veikia, nors neturetu nuo likusio pasaulio sistema skirtis. As savo debetine Visa ir Mastercard esu prie paypal registravus ir problemu nekilo. Nors apmoku tiesiai is banko saskaitos, nes ir ja galima cia pririst prie paypal.
Atsakyti
Ar pavyksta siandien prisijungti prie PayPal?
Man nei per jokia narsykle schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,

paypal naudojuosi jau n metų, bet pirmą kartą gavau pinigus į paypal sąskaitą, ir neleidžia jų persivesti į kortą. Kortelė SEB VISA, kreditinė. ji visada ir buvo susieta su paypal, jau keletą metų, bet kai pabandau spaust Withdraw, prašo suvesti kortos duomenis, suvedus rašo štai ką:
We're sorry. That credit card is already linked to the maximum allowable number of PayPal accounts. Please link a different credit card.
bet prisijungimų daugiau jokių neturiu, išskyrus šią vieną, korta daugiau nieks nesinaudoja.
HELP smile.gif
Atsakyti
HELP 4u.gif

Turiu pinigėlius Paypal sąskaitoje. Mano kortos Mastercard virtuali ir American Express. Į virtuali1 - pinigai neįsiskaito... O Amex net pasirinkime nėr.. verysad.gif

Kaip man juos įsiskaityti į sąskaitą? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvadigi: 18 birželio 2013 - 08:42
SOS noriu paklausti ar niekam su paypalu vakar ir šiandien nebuvo bėdų, neleidžia apmokėti kažin kodėl kas čia darosi su paypalu? http://www.everything5pounds.com/
Atsakyti
QUOTE(akvadigi @ 2013 06 18, 09:37)

N kartu mineta temoj - butina VISA, kitaip i savo saskaita nepersivesit.
Atsakyti
QUOTE(Skaiciuoju @ 2013 06 18, 10:03)
SOS noriu paklausti ar niekam su paypalu vakar ir šiandien nebuvo bėdų, neleidžia apmokėti kažin kodėl kas čia darosi su paypalu?  http://www.everything5pounds.com/

Jau viską įsiaiškinome 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 06 18, 16:56)
N kartu mineta temoj - butina VISA, kitaip i savo saskaita nepersivesit.

Ir VISA virtualia bandiau - neveikia.. reikia kad butu Visa kreditine prirista?
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2013 06 13, 08:23)
Sveikos,

paypal naudojuosi jau n metų, bet pirmą kartą gavau pinigus į paypal sąskaitą, ir neleidžia jų persivesti į kortą. Kortelė SEB VISA, kreditinė. ji visada ir buvo susieta su paypal, jau keletą metų, bet kai pabandau spaust Withdraw, prašo suvesti kortos duomenis, suvedus rašo štai ką:
We're sorry. That credit card is already linked to the maximum allowable number of PayPal accounts. Please link a different credit card.
bet prisijungimų daugiau jokių neturiu, išskyrus šią vieną, korta daugiau nieks nesinaudoja.
HELP smile.gif

Kreipkites i banka, nes seniai sudarytose sutartyse nebuvo nurodoma galimybe pervesti i korta is paypalo, banke parasysit prasyma ir viskas bus ok. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galėtumėte padėti dėl paypal blush2.gif

-->Ar galima kažkam pateikti duomenis, kad man pinigus pervestų į paypal sąskaitą? Ar tai saugu? Jei saugu, tai kokius? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O gal čia mane apgaudinėja kinietis? doh.gif

Aplinkybės tokios:

Pirkau kiniečių parduotuvėje aliexpress maudukų ir vienas ne to dydžio buvo įdėtas. susisiekus su pardavėju parašė, kad pas ją out of stocke buvo ir kad iš gamyklos tiesai siuntė, atsiprašė ir pasakė, kad padarys man pilną refundą už jį. Tik prašo duoti mano paypal duomenis.
- Kodėl?, - klausiu, - į kortelę kur mokėta refundinkit.
Sako, kad tai affectins jos storą ir jai geriau būtų per paypal man refundinti ir kad kad duociau paypal aacounto duomenis..

???Ar čia taip normalu kad kažkokius paypal duomenis pasakau ir man paerfundina ar čia apgaudinėja norėdami acounto info gauti?

Nepatyrus aš su paypalu ax.gif Jei neapgaudinėja ir tiap įmanoma, tai kokią info turiu jai suteikti, kad viskas pavyktų ir saugu būtų, t.y. ne epr daug info, kad blogiems tikslams negalėtų panaudoti smile.gif

Atsakyti