Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

Sveiki,

Prie paypal turiu priristas dvi korteles, viena lietuviska, kita uzienietiska.
Zodziu, man reiktu is uzsienietiskos korteles, permesti pinigelius i lietuviska saskaita per paypal, ar tai imanoma?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutic @ 2013 05 09, 10:14)
Sveiki,

Prie paypal turiu priristas dvi korteles, viena lietuviska, kita uzienietiska.
Zodziu, man reiktu is uzsienietiskos korteles, permesti pinigelius i lietuviska saskaita per paypal, ar tai imanoma?
Aciu  4u.gif

Man atrodo tektu det i paypal balansa, o tada is balanso daryt 'withdraw' i LT kortele. Nepamirskit, kad LT kortele butinai VISA turi but, kad galima nuimt butu, ir nuemima 2EUR kainuoja.
Atsakyti
Sveiki, turiu klausima tik TIKRAI ZINANCIOM.

Turiu UK Paypal. Ar galima is UK Paypal "withdraw" i kortele? Ar tik i Bank account'a?

Rodos, kad nelabai g.gif

Atsakyti
Labas , merginos smile.gif kazkada senai turejau panasia situacija, bet dabar nebepamenu, kaip viskas baigesi g.gif taigi, fragrancedirect man grazino pinigus i paypala geguzes 13d. man tuos pinigus paciai kakzaip reikia persivesti i savo kortele, ar jie korteleje pasirodys automatiskai po keliu dienu ?
Atsakyti
Noriu pagalbos,
Prie korteles Visa yra melynas sauktukas ka tai reiskia?
PRIIMA PAYPAL IŠIMTĮ?
Kaip įkelti prinskriną parodyčiu ką rašo nieko nesuprantu nagrinėju dabar savo paypalą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaiciuoju: 28 gegužės 2013 - 19:50
Gal galiu atgauti kur per daug man nuskaiciavo? Nieko nesuprantu man jau galvą skauda nuo aiskinimosi.
perkant SD eurais pazymejau burbuliuka kad skaiciuotu nuo korteles kursa bet man nuskaiciavo eura 3,60kursu doh.gif kortele Visa kreditine Dnb.
user posted image
Atsakyti
Metant pinigelius is PP i Visa, pirmiausia PP kabejo Pending. Siandien jau Completed. Per kiek laiko pinigeliai atsidurs saskaitoje?

Atsiprasau 4u.gif , kad klausineju gal jau tukstanti kartu aptarto klausimo, reikalas dega (turiu nupirkti ciuzini kaulu veziu serganciai moteriai, kiekviena diena svarbi...) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiciuoju @ 2013 05 28, 20:12)
Gal galiu atgauti kur per daug man nuskaiciavo? Nieko nesuprantu man jau galvą skauda nuo aiskinimosi.
perkant SD eurais pazymejau burbuliuka kad skaiciuotu nuo korteles kursa bet man nuskaiciavo eura 3,60kursu  doh.gif kortele Visa kreditine Dnb.

Matau, kaip Jūs čia vargstat, esu skaitinėjusi kažkada apie paypala čia, bet dabar tingiu iš naujo jį skaitinėt, gal rasit savo atsakymus tame forume, galit pati užsiregistruot, kas nors gal padės.
Atsakyti
QUOTE(Lefrais @ 2013 05 29, 12:01)
Matau, kaip Jūs čia vargstat, esu skaitinėjusi kažkada apie paypala čia, bet dabar tingiu iš naujo jį skaitinėt, gal rasit savo atsakymus tame forume, galit pati užsiregistruot, kas nors gal padės.

Ačiū 4u.gif Jūs man padedate per visus forumus labai labai dėkinga. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.
Noriu atsidaryti saskaitą paypal. Bet nuo ko reikia pradėti? Supratau kad geriausia Visa kortelė. Bet turiu tik debetinę. Ar ji tinka? Ar būtinai kreditinė turi būt? Jei nesunku, paaiškinkite nuo ko pradėti.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2013 06 05, 21:45)
Sveikos.
Noriu atsidaryti saskaitą paypal. Bet nuo ko reikia pradėti? Supratau kad geriausia Visa kortelė. Bet turiu tik debetinę. Ar ji tinka? Ar būtinai kreditinė turi būt? Jei nesunku, paaiškinkite nuo ko pradėti.

Butinai turi but kreditine kortele (kad ir ta su 0 kredito, t..y galima naudot tik tiek, kiek ideda pinigeliu). Bet jei turit Visa, tai ji tinka, nes Visa galima atsiskaityt tiek kaip debetine, tiek kaip kreditine.

Na o toliau einat i paypal ir registruojates.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 06 06, 21:40)
Butinai turi but kreditine kortele (kad ir ta su 0 kredito, t..y galima naudot tik tiek, kiek ideda pinigeliu). Bet jei turit Visa, tai ji tinka, nes Visa galima atsiskaityt tiek kaip debetine, tiek kaip kreditine.

Na o toliau einat i paypal ir registruojates.

Tai kad paprastos Visa debetinės neregistruoja payPal. Viską išsiaiškinau ir užsisakiau Visa Virtuon. Kai turėsiu ją, tada galėsiu registruotis PayPal.
Atsakyti