Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(svelnute @ 2013 03 03, 12:06)
O aš pas jus su klausimu. Vis taikau pasidaryti kokį rūbelį missoni raštu.

Vat irgi neradau dideliu skyliu issprendimo budo, tai dekeruoju rankom jau antras menuo, kad visai be skyliu butu. Per valanda - 10 eiliu gaunasi. Nusisauciau, bet jau i pabaiga...
Atsakyti
su F lace tai tik lengvus kiaurarascius galima o cia keliauja karietele po 8 6 kartus.... deje bet nemaciau kito varianto tik sukilnojus su karieta akis ant tu skyliu is krastu uskelt akis butu rankom darbo bet maziau nei viska kilnojant. arba pas mamyte uogyte maciau su megzta pasuknele ar pasijoniu ideja
Atsakyti
O, kiek naujienų/šviežienų bigsmile.gif

gražūs visų darbai thumbup.gif

Apie misonni, tai kažkur esu mačiusi diskusiją šiuo klausimu g.gif reiks paieškot g.gif
Atsakyti
Merginos, dėkui už idėjas. Būsiu dėkinga, jeigu ir toliau dalinsitės, jeigu rasite informacijos ar koks patarimas šaus į galvą.

Su F lace pamėginau, iš pradžių nieko, bet į pabaigą motyvo nebepatiko mašiniukui ir gaunasi tik adatų laužymas. Šiaip atradau, kad blogoje busėje iš tų skylučių galima pynute sunerti per visą ilgį. Atrodo neblogai, tačiau problema, kad iš abiejų pusių per daug standžiai gaunasi ir tada traukia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(linaslinelis @ 2013 03 03, 14:57)
Vat irgi neradau dideliu skyliu issprendimo budo, tai dekeruoju rankom jau antras menuo, kad visai be skyliu butu. Per valanda - 10 eiliu gaunasi. Nusisauciau, bet jau i pabaiga...

Linaslineli, aš jau greičiau būčiau virbalus į rankaspaėmus, nei prie mašinos tiek kankintis doh.gif blink.gif

Shura, suknelės dailios, o pirmoji tai ir su "cinkeliu" thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L@imužė: 03 kovo 2013 - 23:34
radau ziemini misoni varianta

user posted image

galima piestis kokio nori storio bangeles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2013 02 26, 08:53)
Kvartetas sveika istojus i mezganciuju buri  4u.gif  Koks zveriukas pas tave atvyksta? Cia kur parodei rastus, tai yra mazasis koriukas ir didysis. Ji galima megzti ir su perfokorta, bet zinoma galima stumdyti ir adateles paciam. As su senaja Neva1 pirmaji salika numezgiau stumdydama  4u.gif
Mazojo koriuko korta atrodytu taip- turetum iziureti. O didziojo koriuko, tai tikrai kazkas buvo cia ikeles pries kokias 2 temas  4u.gif
user posted image

laba visom. Pas mane atkeliavo 891+850. pokolkas riberis dar neispakuotas. ogi pirma vakara buvo sokas, nes atrode filmuku buvau ziurejusi daug, o nesigavo visiskai. dabar gerosios akim nubruzinau pirmaji ant greicio gaminuka savo mazajai uogytei. kai dabaigsiu iki galo pasirodysiu. zinoma nieko mandro, bet man svarbiausiai buvo supransti is esmes kaip su siuo daiktu elgtis.

turiu sia perfekorta mazojo koriuko. snd bandziausi nieko man neiseina schmoll.gif . gaunasi daug skyluciu, bet visiskai ne tai ko as noriu. neisikertu ka ne taip darau. is kur zinoti kiek kartu reikia perbraukti su lace karieta g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 04 kovo 2013 - 22:25
QUOTE(Freke @ 2013 03 04, 10:54)
radau ziemini misoni varianta

user posted image

galima piestis kokio nori storio bangeles smile.gif

Dėkui, aš visai irgi buvau masčiusi tokį variantą daryti, nes tos skylės man visai ne prieširdies. Reikės pamėginti.
Atsakyti
Kvartetas, norint koriuką išgaut nereik lace karietos, o reik du kairius mygtykus ant karietos įspaust. Ar turi mašinos instrukciją ?
Atsakyti
turiu 881, bandziau ziuretis, bet kad man sudetinga su anglu kalba. ziuriu tik i paveiksliukus.
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2013 03 04, 22:57)
turiu 881, bandziau ziuretis, bet kad man sudetinga su anglu kalba. ziuriu tik i paveiksliukus.

O kaip su rusų kalba g.gif pdf formate kažkur turėjau ...
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2013 03 04, 23:57)

Buvay surašius Daivuliau instrukciją kaip megzt koriuku
http://www.supermama...?...9035&st=132
140 žinutė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 04 kovo 2013 - 23:11