Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(L@imužė @ 2013 02 28, 22:16)
Rodau dar vieną dublį "žąsų kojelių"  ax.gif suknelė kiek didoka manekenei, tai nekreipkit dėmesio į "bangas"  blush2.gif

L@imuže. geras dublis thumbup.gif thumbup.gif , vėl kaip nulieta, nors man anas spalvų derinys labiau doh.gif , o modeliukas įdomus ir snoodas labai tinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū, Darbeja 4u.gif 4u.gif viskas sugalvota savininkės - aš tik pasistengiau įgyvendint ...
Atsakyti
Kiek graziu darbu naujoj temoj bigsmile.gif wub.gif "fabricni " megztiniai, salis, debeselis, kojines wub.gif jautienos mazochistinis megztinis bigsmile.gif thumbup.gif

O labiausiai patiko mamytes uogytes megztinis su gelem wub.gif labai labai man , pris akis tiesiog stovi vaizdas wub.gif

Atsakyti
L@imuže, suknytė nuostabi wub.gif . Kaip gerai priderintas snoodas ir kaip jis tinka, stiliovai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikuteles siandiena pas mane sukneliu uzderejo - viena ilgai iskankinta 3 kartus sijonine dalis peRmegzto kol galu gale gavosi tai ko reikejo, ir kliente isejo labai patenkinta ax.gif

user posted image

o kita labai greit pavykusi suknute, paprastute -

user posted image

jei kam reikes aprasymo tai paprasykit parasysiu veliau - sasvinuka darbe palikau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shura: 01 kovo 2013 - 18:49
Shura, nu duodi wub.gif thumbup.gif wub.gif , abiem atvejais AUKŠTASIS PILOTAŽAS drinks_cheers.gif
Atsakyti
Shura: antroji labai labai... pirmosios tu padalku as nelabai suprantu rolleyes.gif bet jeigu kliente taip norejo, tai taip ir turi buti thumbup.gif
Atsakyti

L@imužė, grazi suknyte 4u.gif 4u.gif

Shura, man abi sukneles patinka 4u.gif . Ruda tai toks netiketas derinys, bet neperkrauta, puosnu thumbup.gif

Oi ziuriu kaista jusu masiniukai. O as vel "nesamone" uzsiemus gaminu.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 03 01, 22:47)
Shura: antroji labai labai... pirmosios tu padalku as nelabai suprantu  rolleyes.gif  bet jeigu kliente taip norejo, tai taip ir turi buti  thumbup.gif

oi zinotumet ko pirmam variante kliente norejo.... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai jau cia pats geriausias variantas.... nes tu kvarkliu ji norejo apacioj trim eilem ant rankoviu ir aplink kakla.... gerai kad pavyko atkalbet...

aciu uz ivertinima 4u.gif
Atsakyti
Merginos,

Žiūriu į visų paskelbtus pabaigtus darbelius ir baltai pavydžiu, nes laiko taip mažai prisėsti prie mašiniuko lieka. Pagyrimai visoms.

O aš pas jus su klausimu. Vis taikau pasidaryti kokį rūbelį missoni raštu. Bet su turima perfokorta labai didelės skylės gaunasi. Pamasčiau, gal būtų įmano kažkaip pakeisti perfokortą, kad tų skylučių nebūtų. Gal kartais kas nors kažką panašaus matėte?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelnute: 03 kovo 2013 - 12:07
as nebandzius sito rastelio, bet... o jeigu karieta nustatyt i fine lace? neatsimenu, ar bandzius "F" lace ir tiksliai nezinau, kas ten vyksta.
rankom mezgant, kaip suprantu, uzdejimas yra atliekamas uzkabinant salia esancios akies "uodegyte", o ne paprastai uzsukant siula aplink virbala, todel nebuna skyluciu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 03 kovo 2013 - 12:52
pabandziau F lace. missoni istisai su F nepamegsi, bet jeigu F jungt tik paskutiniam perkelimui, tai gali ir suveikt... neturiu missoni kortos, kad pabandyt.
Atsakyti