Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(*liu @ 2013 02 25, 19:38)
Įdomiai ir orginaliai, tos gėlytės labai pagyvina visą pilkumą, tik man ta rankovė be rankos taip brrrr atrodo, geriau kyšotų bent pirščiukai.. rolleyes.gif

biggrin.gif ten fotiko distancinis valdymas slepiasi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jautiena, dar kartelį pagirsiu megztuką 4u.gif tik vat man tavo "vaizdas" ir nikas kažkaip visai nesiderina - įdomu kodėl taip pasivadinai g.gif
Nu bet kojinės, tai tikrai jau aukštas pilotažas gavosi thumbup.gif thumbup.gif

Darbeja, nu ir tu pakalus moteriškė, dzin visi remontai ir dulkių kalnai, brūžina ji sau megztuką ir tiek - smalsumas nugalėjo, vaizdas superinis thumbup.gif thumbup.gif
Daivuliau,nu super istorija su porolonu keitimu gavosi drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Šalis gavosi gražus, bet kas jį mato per tokią fainą manekene thumbup.gif thumbup.gif

Freke,ar tik nereiks tau siuntinuko ruošt g.gif g.gif

Mamyte uogyte, nu superinis megztukas gavosi, bet net nesistebiu, kad radai išeitį ...

Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 02 25, 20:02)
Freke,ar tik nereiks tau siuntinuko ruošt  g.gif  g.gif

kokio siuntinuko???
Atsakyti
Perfokortos iškaltos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na jei nesunku blush2.gif as jau viena maziau paimsiu biggrin.gif nes dar nesulaukiau nors raso 7diena issiunte unsure.gif
Atsakyti
grazus mezginukai. labai patiko tos gelytes prinertos. savotisko zavesio priduoda ir isskirtinumo. 4u.gif

ryt pagal plana tureciau ir as jau gauti savo aparatura. savaitgali pradesiu susipazinima su naujuoju daiktu biggrin.gif . viliuosi kad pavyks prisijaukinti. tikiuosi priimsite mane i buri. kogero pradesiu nuo kokio lengvesnio darbelio-salikelio. viresnioji labai buvo prasiusi saliko-gobtuvo, nebepamenu jo pavadinimo to mandriojo. labai man yra uzstriges vienas rastelis, toks purus atrodo kaip sudvigubintos gerosios akytes. negaliu atgaminti jo pavadinimo. buvau ziurejusi kaip virbalais ji reikia ismegzti. idomu ar galesiu ji iveikti su masina, ir ar jam reikia perfokortos ar rankytem stumdyt ir perkelineti. g.gif ko gero ir mezgant tokiu rastu nesiriestu galai ir sonai g.gif
Atsakyti
radau pagaliau mane dominanti rasta. http://www.google.lt...EFpGHswbDrYGgCg
http://www.youtube.c...h?v=05Cgtg_N4eI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 26 vasario 2013 - 00:20
Mama-uogyte, va cia tai originalumas bliuskes thumbup.gif
Laimuze, kankinu manekene kol leidziasi, nes paskui bus amzius, kai nebesileis fotografuojama lotuliukas.gif
Kvartetas sveika istojus i mezganciuju buri 4u.gif Koks zveriukas pas tave atvyksta? Cia kur parodei rastus, tai yra mazasis koriukas ir didysis. Ji galima megzti ir su perfokorta, bet zinoma galima stumdyti ir adateles paciam. As su senaja Neva1 pirmaji salika numezgiau stumdydama 4u.gif
Mazojo koriuko korta atrodytu taip- turetum iziureti. O didziojo koriuko, tai tikrai kazkas buvo cia ikeles pries kokias 2 temas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Mamyte uogyte, fantazijos nestokojate. Megztukėlis toks romantiškas wub.gif . Kai man kas nors nepavyksta, tai imu ir ardau, o čia vat žmonės išmasto kaip ištaisyti situaciją neardant. Sveikinu thumbup.gif
Kvartetas, šaunu, kad mūsų gretos pildosi. Mielai prašom pas mus smile.gif
Atsakyti
Mano manekenui gimtadienio dovanos. Tikiuosi šį kartą dydis išėjo ir nereiks 4 kartus ardyti. biggrin.gif doh.gif

user posted image
Atsakyti
Labai gražūs visų darbeliai. Seilė tįsta bežiūrint...
Jautiena, jaučiu visoms čia aiškus pasakymas "nuo prištukų", bet gal galėtumėt truputuką išsamiau?
Mašina stovi, o aš žiūriu į ją kaip k... į vartus ir imu į rankas virbalus. verysad.gif
Atsakyti
Mamyte uogyte: labai grazu, idomu kaip tos gelytes nesiosis, ar nesusivels?

Laimuzhe: nikas toks todel, kad "jautis" jau buvo uzimtas, kai registravausi. kazkada studentavimo laikais, zaisdavau online kompiuretinius zaidimus niku "jautis", kodel tokiu, nebeatsimenu, bet nuo tada visur registruojuosiu "jauciu" biggrin.gif

*liu: super rinkinukas, butu labai smagu jeigu ir ant manekeno parodytum smile.gif

arna: kojines galima megzt pradedant nuo virsaus stulpeliais arba nuo pirstu galu. maniskes tos megztos nuo pirstu i virsu.
Atsakyti