Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Ristina @ 2013 06 06, 21:05)
Mano "naujoji" karieta ir adatas stumdo/laužo ir eiles skaičiuoja. vadinasi - tinka  biggrin.gif

Mano Lace karieta prie H881 su šepetukais, ne su guminiu ratuku. Bet esu mačius ir kitokių karietų. Jų apačia skirtingai sukonstruota, bet veikia lygiai taip pat. Nežinau net kurių konstrukcija geresnė. Viena veikė su kliurkom, tai nuosavas meistriukas ją atsukinėjo iš apačios ir kažką ten pakrapštė, lyg spyruoklikė kažkokia buvo atsilaisvinus, ir kliurkos baigėsi. Gaila, kad nežiūrėjau ką jis ten darė. Gal ir taviškei reikia tik kokios smulkmenos g.gif

Ilja, jei kantriai ieškosi, tikrai rasi ebay karietą. Esu pirkus atskirai už 25 svarus ir dar parvežimas kažkiek kainavo. Aišku, rizikos elementas visada išlieka. Visada perkant atskiras detales gaunasi stiprus kainos šuolis.
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 06 06, 22:38)
Gal ir taviškei reikia tik kokios smulkmenos  g.gif

Man tai tinka toks posakis: "Prastam šokėjui ir kiaušai maišo" blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas,
Man irgi tinka tas pats posakis blush2.gif Bet aš dar vis neprarandu vilties.Nors dabar mašina supakuota ir pakelta ant spintos laukia rudens, bet dar turiu viltį iki kol numirsiu išmokti su mašina dirbti ax.gif Dar niekada nebandžiau megzti netikro ažūro, bet pagalvojau, kad gal ir Knitmasteriui yra lace karieta g.gif Su Neva juk rankom perkėlinėjau akeles, bet dabar norisi progreso mirksiukas.gif Mergaitės, kurios po ebėjų naršot, jei netyčia pamatytumėt kokių dalių reikalingų ir mano mašiniukui, (knitmaster 323, adatos tokios pat kaip ir silver, tai gal ir kitos dalys tinka g.gif )gal pasakykit ir man ax.gif NEs aš nei angliškai moku, nei suprantu kaip ten ką reikia daryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 06 07, 14:22)
Man tai  tinka toks posakis: "Prastam šokėjui ir kiaušai maišo"  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Yra ir daugiau kam maišo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O iš tikrųjų kiek esu mačius, tai visai neprastai "šoki" bigsmile.gif Susidraugavai su riberiu, įveiksi ir Lace mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Sveikos mezgančios ir atostogaujančios smile.gif Bandau prasklaidyti tuštumą forume ir įkeliu savo pirmą vaikiško megztuko "blyną". Prie visko dar ir pirmą kartą dariau apdailą kaklo iškirptei. Su nuotraukyte tik prablaškau eterį, klaidų krūvą matau, bet jeigu kas nori patarti, mielai išklausysiu biggrin.gif

Siūlai Gazzal viskozė, megzta dviejų su puse metukų vaikui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelnute: 08 birželio 2013 - 14:22
man tai tik trikampines apykakles apdaila kliuva. maciau kaip ja tvarko. tai per ta kampuka i blogaja puse prisiuna, kas papildomai kabalioja. nemoku paaiskinti. tada ji nebuna atvipusi. o siaip labai grazu.
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2013 06 08, 15:39)
man tai tik trikampines apykakles apdaila kliuva. maciau kaip ja tvarko. tai per ta kampuka i blogaja puse prisiuna, kas papildomai kabalioja. nemoku paaiskinti. tada ji nebuna atvipusi. o siaip labai grazu.

Jo jo, žinau apie ką kalbi. Bandžiau padaryti, bet kadangi rūbeli mažas, tai kažkaip man vis negražiai susisiūdavo, tai taip palikau. Kai apsirengia mažiukas, tai ji nebebna atvipusi. Bet ateičiai reikės išmokti įsiūti į vidų smile.gif

Man pačiai kas nepatinka, kad nepavyko gražiai prisiųti iš gerosios pusės. Kažkaip įsivaizdavau, kad tai yra paprasta, nes pas visas tokios gražios apykaklės, o man kažkaip nesigavo gražiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelnute: 08 birželio 2013 - 21:15
na man paciai irgi dar nesigauna taip, kad jau sakyciau super. Bet as prisiuvineju kaip kitliuojant. apykakle pramezgu su kitos spalvos siulu. prisitvirtinu su adatytem ir tada prisiuvineju. paskui nuardau ta siuliuka. ar taip darei?
Papildyta:
gal neaiskiai parasiau. tu kabinai ant adatines visa megztinuka. mezgei apykaklei skirtas eiles. va tada dar pramezgi keleta eiliu su kitos spalvos siulu ir nuimi viska. tada prisidaigstai su adatelem apykakle ir su adata prisiuvineji.

arba dar kitas budas. matau sudurimas apykakles per peti. galima trikampinems sujungima dayti per ta trikampiuko dali. tada toje vietoje apykakle dedasi viena ant kitos ir siunasi. dar viena iseitis isvengti atvipimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 08 birželio 2013 - 21:47
mano budas: uzmetam kiek reikia akiu apykaklei (ar jos daliai) ant pagalbinio siulo, pamezgam kelias eiles, tada darom e-tipo (e-wrap) uzmetima pagrindiniu siulu, jeigu stulpelis paprastas, mezgam viena eile ir sukilojam akytes stulpeliui; arba darom zig-zag uzmetima jeigu apykakle mezgama "pramoniniu" 2x2. pamezgam kiek norim eiliu stulpeliu, permetam visas akytes ant pagrindines, imam pati mezgini, gera puse ziuri i mus ir uzkabinam ant adatu, isstumiam adatas i virsutine pozicija, nes stora, mezgam eile itempimas +2, o tada dar 2-3 eiles ir nuimam ant pagalbinio siulo. rankytem atsiuvam paskutines tris eiles prie pagrindinio mezginio. wink.gif

svelnute, pati zinai klaidytes, tai nevardinsiu. bet pats pirmas darbelis yra sunkiausias. kuo toliau, tuo bus lengviau, geriau, greiciau, graziau...

as ieskau ideju vaikiskam pledukui, rastus vartau, svarstau ir niekas akies nekabina ir taip jau gal tris savaites, koki viena kita meginuka pabruzinu ir stovi viskas. kas labiausiai knisa, kad negaunu tokio storio siulo, kokio noretusi. arba ploni ploni 800m/100g arba stori 380m/100g, merinukai. vasarai beveik noretusi medvilninio pleduko, bet as paciupinejau - tokie kieti tie medvilniniai, bambukas daug minkstesnis, bet velgi stori kaip virvagaliai, ne siulai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 08 birželio 2013 - 22:52
Svelnute, jei matai, kad yra kur tobulėt, tai ir pataisysi su laiku viską, kas kliūva mirksiukas.gif 4u.gif

o aš rodausi tą patį blush2.gif lininis thumbup.gif

user posted image
user posted image

3 gijų Linonamų linas, sumegzta 330gr. bigsmile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti