Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

Norėjau parašyt, kad apdaila virbalinė ne mašininė mirksiukas.gif ir kad gal ir mašina kaip nors galima tai išgauti rolleyes.gif
Atsakyti
Jautiena, klasikinis megztukėlis drinks_cheers.gif . Labai tvarkingas ir gražus, o tie nesuėjimai kai kur, tai nežinant net nesimatytų.
Darbėja, linksmas megztukas. Gera idėja - karčiai ir uodega, labai originalu thumbup.gif
Atsakyti
Jautiena, rezultatas labai grazus thumbup.gif , bet kiek darbelio ideta, tai ogogo doh.gif
Darbeja, jusu poniukai labai faini ir jau karciai kokie. Manau nesiotojai turetu labai patikti toks isskirtinis megztukas thumbup.gif

O man geda prisipazinti, bet per ziopluma keiciant paralona, atvirksciai ikisau juostele, todel man ir kirto lace karieta doh.gif bet kaip sakoma nuo zioplumo vaistu nera. Sesei sumasciau irgi sali numegzti (is Agora2 siulu) issikaliau dvi perfokortas viena kazko nemezge, o kita labai jau skysta pasirode kaip saliui, tai supykusi mezgiau senaja korta.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivuliau: 25 vasario 2013 - 11:17
QUOTE(Daivuliau @ 2013 02 25, 12:16)
O man geda prisipazinti, bet per ziopluma keiciant paralona, atvirksciai ikisau juostele, todel man ir kirto lace karieta  doh.gif bet kaip sakoma nuo zioplumo vaistu nera. Sesei sumasciau irgi sali numegzti (is Agora2 siulu) issikaliau dvi perfokortas viena kazko nemezge, o kita labai jau skysta pasirode kaip saliui, tai supykusi mezgiau senaja korta.

Labai dailu, ypač spalva. smile.gif
O sakykite ar Angora 2 nekanda? g.gif
Atsakyti
*liu, man spalva irgi labai patiko, realybej ji grazesne wub.gif man asmeniskai truputi kanda, bet mano mama sako, jog jai svelnu smile.gif tai manau kiekvienam savaip. Sudetis siu siulu: 50% moheris, 30% akrilanas, 20% virdžinijos vilna.
Kalbant pie siulus, gal kas parekomenduotu kokius medvilninius?
Atsakyti
Daivuliau superinis salis thumbup.gif , ir korta..... nu nesiseka man jos graziai issimust vis klaidas idedu... eina kaku kaip as sakau ir noriu ir nervas ima jei nesigauna doh.gif
Atsakyti
Freke: pasizymek rasta su markeriu pries musdama skyles ax.gif

Daivuliau: grazumelis, spalvyte mmmm ir broshke super, labai dailu!

as tik kojinytes isspaudziau per praeita savaitgali:
user posted image

user posted image

Megzta apvaliai, pradedant nuo pirstuku i virsu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 25 vasario 2013 - 14:19
zymiu biggrin.gif bet vistiek ne taip gaunas.... jauciu grandine blogai uzdejusi esu, bet kitus mezga, tik to vieno ne doh.gif blush2.gif

grazios kojines wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 25 vasario 2013 - 14:21
Aciu uz pagyras blush2.gif Buvau dar susinervijus, jog labai akis metyt pradejo, nu ziuriu pilnas salis skyliu, ko pradzioj nebuvo. Tada per visa ilgi pradejau kabinti tas sukas vadinamas ir ant ju svori kabinti, tai reikalai iskart pasitaise. Gal tik kokios 2-3 nukrito, tai visa apsipatenkinus kad atradau kame beda tu kritimu.
As jeigu pramusu kokia lysna skylute, tai lipnia juosta uzklijuoju, puikiausiai veikia 4u.gif
Freke, labai dailios kojines 4u.gif
Atsakyti
Nauja temele, O jau tiek daug grozybiu!!!

Saunuoles mezgejeles! 4u.gif 4u.gif

Na as ir tegistruojuos naujoj temoj...

Cia vat darvienas nevykes darbelis buvo... Ziauriai dideles pazastys gavos, tai priraukiau, sutraukiau ties peciais "atsei taip turejo buti...". Iskirpte padariau tokia kvadratine, norejau kanors grazaus nunerti, bet po ranka pasimaise seniau pradetos nerti ie nepabaigtos gelytes, tai pridejau ir "prilipo" biggrin.gif .

Kadangi mano mezginiukas "pasukciautas", tai aprasymas paprastas: numezgampaprasta megztuka su skeltukais sonuose, skeltukais rankovese ir gilia iskirpte pridengiam gelytem biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Mamyte uogyte, nereikėjo sakyt, kad kažkas ne taip, o ir pasakius, to "ne taip" nesimato. Puikus vaizdelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o ir pateikimas jo kaip visada wub.gif

jautiena, kokios minkštutės ir mielos kojinytės thumbup.gif , o dar apvaliai ???????, kol kas neįsivaizduoju tokio proceso schmoll.gif

Daivuliau, labai gražu thumbup.gif , minkšta ir šilta 4u.gif Ir mažė manekenės amato mokosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2013 02 25, 18:58)
Nauja temele, O jau tiek daug grozybiu!!!

Saunuoles mezgejeles! 4u.gif  4u.gif

Na as ir tegistruojuos naujoj temoj...

Cia vat darvienas nevykes darbelis buvo... Ziauriai dideles pazastys gavos, tai priraukiau, sutraukiau  ties peciais "atsei taip turejo buti...". Iskirpte padariau tokia kvadratine, norejau kanors grazaus nunerti, bet po ranka pasimaise seniau pradetos nerti ie nepabaigtos gelytes, tai pridejau ir "prilipo"  biggrin.gif .

Kadangi mano mezginiukas "pasukciautas", tai aprasymas paprastas: numezgampaprasta megztuka su skeltukais sonuose, skeltukais rankovese ir gilia iskirpte pridengiam gelytem  biggrin.gif

Įdomiai ir orginaliai, tos gėlytės labai pagyvina visą pilkumą, tik man ta rankovė be rankos taip brrrr atrodo, geriau kyšotų bent pirščiukai.. rolleyes.gif
Atsakyti