Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

Nu kad niekas anoj temoj nepasisako, tai bandau ir čia klausimą kelti biggrin.gif

QUOTE(ilja @ 2013 05 29, 15:59)
Gal kuri žinote ar 881 broliukui tiktų 710 lace karieta? O gal kuri turit parduoti 881 broliukui tinkančią lace?

Beje, gal kuri turinti 881 broliuką galėtų jo lace nufotkint? Bandyčiau lyginti su parduodamais
Atsakyti
prasom:
user posted image

user posted image

L@imužė: oj kaip vasariska. o kiek siuliuku susinaudojo ir kokiu tankumu?
Atsakyti
Manao brolis 891, tai tokia pat kaip Jautienos karieta mirksiukas.gif

A tai pikc ph34r.gif gun_bandana.gif
Supakavau savo lace karietą su perfokortom ir padėjau ateities kartoms.
Dvi dienas non stop bandžiau visas kortas visokius internete rastus navarotus, ir sugadinau gausybę siūlo doh.gif
Nesigavo nieko cool.gif

Rasiu ką megzt ir vien lygiom akim irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 06 05, 21:31)
Rasiu ką megzt ir vien lygiom akim  irnesakyk.gif

Arba dekeruoti rankomis mirksiukas.gif . Nėra taip sudėtinga. Aš pagal tavo, Ristina, duotą perfokortą rankomis dekeriavau mėginuką, nesunku, pasidedi priešais perfokortą ir pagal ją kilnoji adatas. Paskui pasidariau perfokortą pagal silverį, nes truputėlį kitaip. IR jau pradėjau megzti tą ažūrinę palaidinukę ax.gif . Tik turbūt užtruksiu, nes kai toks oras, sunku būti mezgykloje.
Atsakyti
Dėkui, Jautiena, dabar jau aiškiai matosi, kad skiriasi jos sad.gif O ebėjui tėra tik 710 skirtų... Nieko, teks laukti gal rasiu kur nors ir maniškei tinkančią. Bet šiaip reikėjo vadovautis kažkieno patarimu, pirkti tik viską sukomplektuotą, tik kas tuo metu žvėriškos kainos buvo, o mna taip reikėjo čia ir dabar biggrin.gif O dabar labai geros mašinų kainos thumbup.gif Tik jau manęs vyras nesuprastų, jei dar vieną sumąstyčiau namo parsisiųst rolleyes.gif biggrin.gif
Narplioju aš čia vieną bluzę, dekeriavau rankom, tai ką aš žinau g.gif Labiau patiktų nedekeriuot biggrin.gif Pabaigsiu, įkelsiu teismui, gausis toks balachonas kaip mes su pardavėja vadinam lotuliukas.gif
Atsakyti
ilja, aišku geriau nedekeriuot, jei tokia galimybė yra biggrin.gif Aš paskui tuo ažūru mėginuką nusimezgiau lace karieta, tai galiu pasakyti, kad mašina daug gražiau nei rankomis, skylutės vienodesnės (rankomis buvau nedekeriavusi, tai neturėjau su kuo palyginti)
Atsakyti
Labukas mezgėjėlės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

dėl suknutės - mezgiau iš 3 gijų siūlo, lygią dalį T4*, o kiauraraštį T4, siūlo tikrai suėjo nedaug, virš 200 g ,nespėjau pasvert, tai sprendžiu pagal siūlo likutį. Bet ir dydis ten S, ir neilga ...

dėl lace karietos, nu man kažkaip nelabai jos skiriasi
Lace 710 , neina nuotraukos įkelt tiesiogiai ... jei 710 modelis 5 klasės, tai manau turėtų tikt.
Yra ir tinkama, tik kad kaina tai kandžiojasi Lace

Ristina, nu nesuprantu kas tau ten nesigauna g.gif g.gif surašyk man paeiliui ką kaip darei ... koks tavo tinklas telefono ?
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 06 06, 11:12)
dėl lace karietos, nu man kažkaip nelabai jos skiriasi
Lace 710 , neina nuotraukos įkelt tiesiogiai ... jei 710 modelis 5 klasės, tai manau turėtų tikt.

Va šitą aš ir nusižiūrėjus buvau, prašyčiau sesės parvilkt, kai grįš, tik kad man čia trūksta tų plastmaskių iš šonų, kurios sureguliuotų adatas, o apie tą brangiąją net nesvarstau, padekeriuosiu tuomet ir rankelėm blush2.gif Riberį už 18 sv. pirkau, tai už karietą tiek tikrai nemokėsiu schmoll.gif
Skambinausi su vaikinu iš anos temos pirmo psl. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilja: 06 birželio 2013 - 10:43
QUOTE(akirera @ 2013 06 06, 07:34)
Arba dekeruoti rankomis  mirksiukas.gif

Tai rankom esu dekeriavusi mirksiukas.gif tik man nugarą įskausta palinkus prie mašinos blush2.gif
QUOTE(L@imužė @ 2013 06 06, 10:12)

Ristina, nu nesuprantu kas tau ten nesigauna  g.gif  g.gif  surašyk man paeiliui ką kaip darei ... koks tavo tinklas telefono ?

Kai praeis siutas įdėsiu foto, kaip ką dariau. Dabar biškį pykstu biggrin.gif

Skiriasi karietos. Aš pirkau sau kitą karietą, tai žinau kad skiriasi, ir nereikėtų naudot. Kodėl, tai nežinau.
pvz. ši yra ratukai - šepetukai
http://www.ebay.co.u.....111086601001

ši - ratukai gumukai http://www.ebay.co.u...=item3f06d786da
Atsakyti
man atrodo skirtumas yra ne ratukuose ar seriukuose, bet paciose masinos adatose. adatos gali skirtis ilgiu ar forma, todel netinkama lace karieta gali neperkelinet akiu, lankstyt ar lauzyt adatas.
Atsakyti
Žinokit padariau eksperimentą - turiu dvi karietas - vieną su ratukais guminiais (buvo prie dabartinės mašinos) ir vieną su šeriukais-šepetukais, buvau pirkus papildomą prie senosios mašinos - nu ir žinokit ta senoji elektroninei kaip ir netinka, važiuot važiuoja, bet adatų nestumdo ir nekilnoja, net eilių "neskaičiuoja" , o senąjai mašinai tiko abi karietos ...
Atsakyti
Mano mašinos Lace karieta buvo sulaužyta ax.gif tai pirkau kitą. Tiksliai atmenu, kad ne visos tinka. Bet vat kodėl netinka, jau nebeatgaminu biggrin.gif

Mano "naujoji" karieta ir adatas stumdo/laužo ir eiles skaičiuoja. vadinasi - tinka biggrin.gif
Atsakyti