Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Ristina @ 2013 05 21, 15:28)
Brolinė  mirksiukas.gif

nekaupiu kompe svetimų kortų  biggrin.gif iš osinkos.

nu matai spalvotos tai dzin, bet va azuras jau ir nesutinka ten kazkas.... na jei broline tai keliauju dar karteli kalti, nes jau sugadinau ir netaisysiu schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
Merginos, o nuorodėlės kaip daryti apykaklę niekas neturite blush2.gif Nes turiu šitą nuorodėlę, tačiau nepatinka man ta apykaklė http://www.mnemosina...c...&Itemid=138
Atsakyti
Svelnute, gal tiks?
user posted image user posted image
Čia kažkuriam "Liubo delo" buvo
Atsakyti
QUOTE(_Smilga_ @ 2013 05 21, 20:12)
Svelnute, gal tiks?

Ačiū labai pasinagrinėsiu, nes dar nedariusi nė karto, tai tamsus miškas!
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2013 05 08, 07:59)
Sveikos, čia aš su žadėtaja moherinuke, krikštynoms, vaikučio mamytei.

user posted image

o ja apsivilkus,nera per didelis rankoviu isemimas? nuotraukoj vos ne sprindis iki liemens atrodo unsure.gif
grazi 4u.gif
o ten paciam prieky kiaurarascio siule dar kazkokia?platinimas gal? arba man vaidenasi doh.gif

QUOTE(kvartetas @ 2013 05 08, 17:14)
Ziauriai grazi moherinuke wub.gif .
As rodau savaja. Po ardymu pagaliau pavyko. Sia savaite jau kulniavau i darba su ja. Snd priprasiau, kad vyras nufotografuotu mane. Eh atsilo, reikes pasideti i spinta 4u.gif

kad ilgokos rankoves ir nugaroj istatymas labai pusles meta ax.gif
bet spalva grazi rolleyes.gif

QUOTE(Ristina @ 2013 05 17, 16:14)
Taip  mirksiukas.gif

o aš norėčiau pasiūlyti, gal mezgam ką nors draugiškai kartu  ax.gif

pvz., va tokia palaidinę  smile.gif
user posted image

grazi wub.gif bet kaip su PPD kiaurarasti susikurti g.gif gal kas bandet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 21 gegužės 2013 - 21:09
QUOTE(Olaiva @ 2013 05 21, 22:07)

wub.gif bet kaip su PPD kiaurarasti susikurti g.gif gal kas bandet?

ta pacia korta kur Ristina idejusi buvo nusipiesi pas save ir viskas. cia jau sukurtas kiaurarastis. mirksiukas.gif juk matai kur langelis kur skylute taip ir ant teliko imi ta pati ir piesi.

jau issikaliau ryt ziuresiu ar gerai ax.gif
Atsakyti
Sveikos mezgejeles, dziaugiuosi uz jusu darbukus, visos saunuoles 4u.gif mano masiniukas trunyja, neturiu ir kada, o ir upas kazkur dinges doh.gif
Ristina, uzrodyta palaidinuke ziauriai grazi. O kaip galvojat virsu jos padaryti? Gal kas visgi megs ir pasiulys kokie siulai tiktu? as gal susigundyciau g.gif
Atsakyti
Aš tai megsiu biggrin.gif iš lino arba medvilnės.

bet dar pabandysiu prisijaukint lace karietą. Jei nepavyks - megsiu rankom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 05 21, 23:00)
Aš tai megsiu  biggrin.gif iš lino arba medvilnės.

bet dar pabandysiu prisijaukint lace karietą. Jei nepavyks - megsiu rankom  rolleyes.gif

as gal is medvilnes bandysiu turiu nedaug tokios bordo. tai gal gausis kas tik kakla reik pasiskaiciuoti kad nebutu labai issimtas ir tiek. ir desiu viska ant visu adatu man kaip su daug nesiojamo turto nebus pakritus bet nereiks rankoviu isimti status staciakampis o nuo peciu skyles ir bus mini rankovytes g.gif ten kur ripsas gal gerom akim ir viskas. lai kaklas biski pasiriecia bus razinka g.gif
Atsakyti
Daugiau foto http://club.osinka.ru/topic-144506

http://www.stranamam.ru/post/5519426/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 21 gegužės 2013 - 22:23
Olaiva, matai, mano šita manekenė labai liekna, o tikroji savininkė didele krūtine, turinti moteriškų apvalumų ir jai rankovių išėmimas geras mirksiukas.gif . Ant manekenės atrodo, kad kiauraraštis prasideda nuo liemens, o iš tikrųjų iškart po krūtine, ji dar ir atlasinę juostelę įsivėrė. O priekyje yra siūlė, nes sijoninę dalį dariau iš keturių palų, nes kitaip netelpa ant adatinės.

Aš šitos kiauraraštinės palaidinės stipriai užsimaniau, neišeina ji man iš galvos, megsiu iš 100 proc. medvilnės.
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2013 05 22, 07:48)
Olaiva, matai, mano šita manekenė labai liekna, o tikroji savininkė didele krūtine, turinti moteriškų apvalumų ir jai rankovių išėmimas geras  mirksiukas.gif . Ant manekenės atrodo, kad kiauraraštis prasideda nuo liemens, o iš tikrųjų iškart po krūtine, ji dar ir atlasinę juostelę įsivėrė. O priekyje yra siūlė, nes sijoninę dalį dariau iš keturių palų, nes kitaip netelpa ant adatinės.

aišku mirksiukas.gif tiesiog per kūdas manekenas smile.gif
Atsakyti