Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Freke @ 2013 05 17, 19:49)
o man ji nepatiko. kazkoks durnas siulas, nei blizgumo nieko kazkaip nezinau. nemielas siulas palygint su sukuotine pusvilne

Tas tai taip. Bet prie kūno nešiot - mielas siūlas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 05 17, 21:05)
Tas tai taip. Bet prie kūno nešiot - mielas siūlas  biggrin.gif

o man norisi grazaus ne tik nesiojamo bet ir ziurejimo prasme biggrin.gif biggrin.gif na kad siulas patiktu smile.gif einu korta studijuoti ir ziureti kokiu siulu reikia
turiu Plunges lino kazkiek ten tai gal gautusi kas nors g.gif
Atsakyti
oj kokia palaidine, noreciau tokios. dar pora egzaminu atlaikyt kita savaite ir tada jau grysiu prie mezgimo.

L@imuzhes komplektelis labai puikus. spalvytes puikiai dera ir rasteliai graziai parinkti, ir bumbulu galybe.
Atsakyti
Merginos,

Kažkada anksčiau buvote įkėlę nuorodų kaip daryti apykaklės apdailą. Turėjau vieną, bet pasinagrinėjau, kad nelabai man patinka tas variantas.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Ristina, palaidinė nuostabi thumbup.gif , noriu aš jos ir siūlų turiu, Vernito babininės 100 proc. medvilnės. Šiuo metu kaip ir apsidirbusi, beveik galėčiau megzti. Čia perfokorta paprasto ažūro?
Freke, susipykai su mezgamaja ar ji ant tavęs užpyko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2013 05 20, 09:02)
Freke, susipykai su mezgamaja ar ji ant tavęs užpyko?  biggrin.gif

nesusipykom, siaip nekalbadieniai. oi nekalbamenesiai blush2.gif blush2.gif kazko netraukia ji manes, turbut ir as jos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, kai už lango toks oras, tai nelabai norisi sėdėti prie mašinos... Rudeniop gal patrauksit viena kitą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2013 05 20, 08:02)
... Čia perfokorta paprasto ažūro?

Žinok, nežinau g.gif įtariu, kad paprasto.
Atsakyti
Jaučiu, reikia išsikalti šitą perfokortą, neblogas raštelis.
Savaitgalį pabaigiau suknelę. Žiauriai netraukia į mezgyklą...

user posted image

Merino vilna, trys gijos, 4 tankumu
Atsakyti
o koks dar azuras gali buti? jei tikrai ta korta tai turetu buti gerai. tik klausimas ar ji brotheriui tinka ar cia kitokios masinos korta. nes nevisi kiaurarasciai tinka..... reikia issikalti ir pasibandyti. nes visai grazus rastas. matau kai ka is jo smile.gif

o gal kuri esat mezgusi azurus su tais plastikiukais. tai jie kaip suprantu neleidzia mezgta ten azuro?
Atsakyti
Merginos, gal galite pakomentuoti šitus siūlus?
http://www.siulupard...15_6125785.aspx
ar tiks jie su mašina megzti? niekada nesu mezgus nei iš lino, nei iš kitokių vasarinių siūlų, įdomu ar normaliai gausis.. doh.gif
Man tos gijos nlb ką sako.. ir kaina, čia skaitosi normali ar brangi? g.gif
Dėkoju, kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *liu: 21 gegužės 2013 - 14:15
QUOTE(Freke @ 2013 05 21, 08:17)
...i. tik klausimas ar ji brotheriui tinka ar cia kitokios masinos korta.

Brolinė mirksiukas.gif

nekaupiu kompe svetimų kortų biggrin.gif iš osinkos.
Papildyta:
QUOTE(*liu @ 2013 05 21, 14:15)
Merginos, gal galite pakomentuoti šitus siūlus?
http://www.siulupard...15_6125785.aspx
ar tiks jie su mašina megzti? niekada nesu mezgus nei iš lino, nei iš kitokių vasarinių siūlų, įdomu ar normaliai gausis.. doh.gif
Man tos gijos nlb ką sako.. ir kaina, čia skaitosi normali ar brangi? g.gif
Dėkoju, kas atsakys 4u.gif

Mano manymu, brangoka. Nes kaina 50gr.

linonamų gal pigiau g.gif http://www.linonamai...i-verpalai.html

pvz., parašymas viengijis, dvigijis, ar trigijis yra gana sąlyginis g.gif
trigijis jei LT tai normalaus storio siūlas smile.gif 100gr./apie 600metrų.

Aš turiu itališko viengijo lino, tai iš trijų gijų dar per plonas biggrin.gif nes vienos gijos kaip laukas lotuliukas.gif
Atsakyti