Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

Ačiū, Tomiene 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
L@imuže, ačiū 4u.gif , taip, apdailą dariau su žvėriuku. Jau dabar be jo neįsivaizduoju darbo ax.gif , labai geras daikčiukas.
Komplektėlis nuostabus thumbup.gif ir tie bumbulai labai priduoda žaismingumo . Kažkuri mergaitė bus laaaaabai pasipuošusi.
Atsakyti
O zveriukas- turite omeny kitliavimo masina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2013 05 17, 15:36)
O zveriukas- turite omeny kitliavimo masina? 4u.gif

Taip mirksiukas.gif

o aš norėčiau pasiūlyti, gal mezgam ką nors draugiškai kartu ax.gif

pvz., va tokia palaidinę smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

mokančios, paaiškintų nemokančioms blush2.gif
aš čia iš savanaudiškų paskatų rolleyes.gif nes pati tai nesuprantu po kol kas ažūro veikimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 05 17, 17:14)
Taip  mirksiukas.gif

o aš norėčiau pasiūlyti, gal mezgam ką nors draugiškai kartu  ax.gif

pvz., va tokia palaidinę  smile.gif

mokančios, paaiškintų nemokančioms  blush2.gif
aš čia iš savanaudiškų paskatų  rolleyes.gif nes pati tai nesuprantu po kol kas ažūro veikimo  blush2.gif

jungciausi... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomienė: 17 gegužės 2013 - 16:51
as irgi noreciau smile.gif tik nzn ar sugebesiu uzbaigti kai i masina isvis neziuriu g.gif
Atsakyti
Teoriškai, nes per porą metų ažūrkos taip ir nebandžiau.
Kaži tiem vasariniams megztam medvilnės reik, nes ant šilko gaila treniruotis. O medvilnė man visa skersuoja. Yra matkeliuose pirkt, bet kaipo per stora man ažūrams ji.
vasarinių megztinių nelabai nešioju, galima gal vilnonį megztą kartu paorganizuot rudeniop?

Laimuže, superinis komplektukas thumbup.gif kažkoks kitoks, nei kiti darbeliai, o dar sakot, kad idėjų neturit:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaslinelis: 17 gegužės 2013 - 18:12
Ristina, jei paskolintum laiko, tai su mielu noru prisijungčiau ... o čia šitos bliuskutės rašto perfokorta ? Nebijok tu tos karietos... įsistatyk perfokortą kaip kad priklauso ir viskas - važinėk su lace pirmyn atgal kol visos adatos sulįs atgal į darbinę padėtį, tada dvi eiles su paprasta pravažiuok ( nereik jokių knopkių joje junginėt)

Pra, kaip sekasi g.gif g.gif tik vat įdomu, kodėl žinutę Tomienė redagavo g.gif g.gif

linaslinelis, o ką šiaip mezgi - parodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 05 17, 18:23)

linaslinelis, o ką šiaip mezgi - parodyk  mirksiukas.gif

Tris košmarus numezgiau. Du nufotkinti dar žiemą, bet pamiršau kur fotkės guli. Trečią tikėjausi jau šedevrinį pabaigt prieš mėnesį ir pasirodyt, bet reik rankoves perdaryt - per plačios nu nesugebu per mėnesį užbaigt - GĖDA.
Blin, prasidėjo vasara, mašinkos adatėlės nuo saulės akis spigina, žiedų kvapai laukan kviečia - nu nesąžininga sėdėt ant sofkės savaitgalį ir ardyt ardyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 05 17, 19:23)
Pra, kaip sekasi  g.gif  g.gif tik vat įdomu, kodėl žinutę Tomienė redagavo  g.gif  g.gif

7. Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką. mirksiukas.gif

i 
Cituojamos nuotraukos apkrauna serverius, būtų idealu, jei jų cituotumėte kuo mažiau  :ax: O ištisinės "paklodės" tik apkrauna puslapį
Atsakyti
Aš tai laiko neturiu biggrin.gif mašina rauda palikta biggrin.gif

nu bet juk ne virbalais megzt.

Aš tai norėčiau iš medvilnės, o gal ir iš vilnos plonytės bigsmile.gif

Medvilnė gana gera ir pabandyta megzt mašina - Vernito neriamoji http://www.rankdarbi...e-c-123_21.html
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 05 17, 20:05)
Medvilnė gana gera ir pabandyta megzt mašina - Vernito neriamoji

o man ji nepatiko. kazkoks durnas siulas, nei blizgumo nieko kazkaip nezinau. nemielas siulas palygint su sukuotine pusvilne
Atsakyti