Ačiū, Tomiene
L@imuže, ačiū , taip, apdailą dariau su žvėriuku. Jau dabar be jo neįsivaizduoju darbo , labai geras daikčiukas.
Komplektėlis nuostabus ir tie bumbulai labai priduoda žaismingumo . Kažkuri mergaitė bus laaaaabai pasipuošusi.
Komplektėlis nuostabus ir tie bumbulai labai priduoda žaismingumo . Kažkuri mergaitė bus laaaaabai pasipuošusi.
O zveriukas- turite omeny kitliavimo masina?
QUOTE(kvartetas @ 2013 05 17, 15:36)
O zveriukas- turite omeny kitliavimo masina?
Taip
o aš norėčiau pasiūlyti, gal mezgam ką nors draugiškai kartu
pvz., va tokia palaidinę
mokančios, paaiškintų nemokančioms
aš čia iš savanaudiškų paskatų nes pati tai nesuprantu po kol kas ažūro veikimo
QUOTE(Ristina @ 2013 05 17, 17:14)
Taip
pvz., va tokia palaidinę
pvz., va tokia palaidinę
jungciausi...
as irgi noreciau tik nzn ar sugebesiu uzbaigti kai i masina isvis neziuriu
Teoriškai, nes per porą metų ažūrkos taip ir nebandžiau.
Kaži tiem vasariniams megztam medvilnės reik, nes ant šilko gaila treniruotis. O medvilnė man visa skersuoja. Yra matkeliuose pirkt, bet kaipo per stora man ažūrams ji.
vasarinių megztinių nelabai nešioju, galima gal vilnonį megztą kartu paorganizuot rudeniop?
Laimuže, superinis komplektukas kažkoks kitoks, nei kiti darbeliai, o dar sakot, kad idėjų neturit:)
Kaži tiem vasariniams megztam medvilnės reik, nes ant šilko gaila treniruotis. O medvilnė man visa skersuoja. Yra matkeliuose pirkt, bet kaipo per stora man ažūrams ji.
vasarinių megztinių nelabai nešioju, galima gal vilnonį megztą kartu paorganizuot rudeniop?
Laimuže, superinis komplektukas kažkoks kitoks, nei kiti darbeliai, o dar sakot, kad idėjų neturit:)
Ristina, jei paskolintum laiko, tai su mielu noru prisijungčiau ... o čia šitos bliuskutės rašto perfokorta ? Nebijok tu tos karietos... įsistatyk perfokortą kaip kad priklauso ir viskas - važinėk su lace pirmyn atgal kol visos adatos sulįs atgal į darbinę padėtį, tada dvi eiles su paprasta pravažiuok ( nereik jokių knopkių joje junginėt)
Pra, kaip sekasi tik vat įdomu, kodėl žinutę Tomienė redagavo
linaslinelis, o ką šiaip mezgi - parodyk
linaslinelis, o ką šiaip mezgi - parodyk
QUOTE(L@imužė @ 2013 05 17, 18:23)
Tris košmarus numezgiau. Du nufotkinti dar žiemą, bet pamiršau kur fotkės guli. Trečią tikėjausi jau šedevrinį pabaigt prieš mėnesį ir pasirodyt, bet reik rankoves perdaryt - per plačios nu nesugebu per mėnesį užbaigt - GĖDA.
Blin, prasidėjo vasara, mašinkos adatėlės nuo saulės akis spigina, žiedų kvapai laukan kviečia - nu nesąžininga sėdėt ant sofkės savaitgalį ir ardyt ardyt
QUOTE(L@imužė @ 2013 05 17, 19:23)
7. Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką.
i | Cituojamos nuotraukos apkrauna serverius, būtų idealu, jei jų cituotumėte kuo mažiau :ax: O ištisinės "paklodės" tik apkrauna puslapį |
Aš tai laiko neturiu mašina rauda palikta
nu bet juk ne virbalais megzt.
Aš tai norėčiau iš medvilnės, o gal ir iš vilnos plonytės
Medvilnė gana gera ir pabandyta megzt mašina - Vernito neriamoji http://www.rankdarbi...e-c-123_21.html
nu bet juk ne virbalais megzt.
Aš tai norėčiau iš medvilnės, o gal ir iš vilnos plonytės
Medvilnė gana gera ir pabandyta megzt mašina - Vernito neriamoji http://www.rankdarbi...e-c-123_21.html
QUOTE(Ristina @ 2013 05 17, 20:05)
Medvilnė gana gera ir pabandyta megzt mašina - Vernito neriamoji
o man ji nepatiko. kazkoks durnas siulas, nei blizgumo nieko kazkaip nezinau. nemielas siulas palygint su sukuotine pusvilne