Vytautiske pasidarbavo
o ir Zuzana neatsiliko
pasirodau, kad mezgu
Ristina, sauniai darbuojies
Žiauri tyla įsivyravo temutėje... Turbūt visos į lauką išdūmė. Aš numezgiau vėl moherinukę, išskalbiau, džiūsta. Kai išdžius, nufotkinsiu ir parodysiu.
Ristina, fainas mezginukas . Kuklus, paprastas, bet liuks
Ristina, fainas mezginukas . Kuklus, paprastas, bet liuks
Sveikos, čia aš su žadėtaja moherinuke, krikštynoms, vaikučio mamytei.
Uj, Akirera, kokios man tavo gamintos moheriukės gražios
tikriausiai man niekad nepavyks
tikriausiai man niekad nepavyks
Ačiū, Ristina
Tokius grožius mezgi, tai tikrai ir tokią numegztum, taip tik atrodo, kai esi nebandžiusi. Man netgi smagu moherą megzti
Tokius grožius mezgi, tai tikrai ir tokią numegztum, taip tik atrodo, kai esi nebandžiusi. Man netgi smagu moherą megzti
Ziauriai grazi moherinuke .
As rodau savaja. Po ardymu pagaliau pavyko. Sia savaite jau kulniavau i darba su ja. Snd priprasiau, kad vyras nufotografuotu mane. Eh atsilo, reikes pasideti i spinta
As rodau savaja. Po ardymu pagaliau pavyko. Sia savaite jau kulniavau i darba su ja. Snd priprasiau, kad vyras nufotografuotu mane. Eh atsilo, reikes pasideti i spinta
QUOTE(akirera @ 2013 05 08, 13:06)
Ačiū, Ristina
Su kiauraraščiais tai man nepavyksta po kol kas susidraugauti tai esu palikusi lace karietą ramybėj
QUOTE(kvartetas @ 2013 05 08, 17:14)
Gražu nes raudona o suknelės beveik nematau kai tokia puiki figūra
Aciu ristina uz komplimenta. Dar netobula ta mano suknele, bet vistiek dziaugiuosi.
As jau bandziausi Lace. Viskas man gaunasi.
Jau ir pirmaja perfokorta pati issikaliau kiaurarasciui . Aisku reikejo pasufleravimo, bet pasiseke is pirmo sykio.
Dabar kepu sekancia suknyte sau. Kazkokius nevykusius siulus nusipirkau. Meginuke ismatavimai vienokie, dideliam gamini dar kitokie. Tysta belekaip. Sijonine dali nubruzinau, snd isardziau ir per naujo. Jei jau pavyks atitaikyti, judesiu toliau prie kiaurarascio.
As jau bandziausi Lace. Viskas man gaunasi.
Jau ir pirmaja perfokorta pati issikaliau kiaurarasciui . Aisku reikejo pasufleravimo, bet pasiseke is pirmo sykio.
Dabar kepu sekancia suknyte sau. Kazkokius nevykusius siulus nusipirkau. Meginuke ismatavimai vienokie, dideliam gamini dar kitokie. Tysta belekaip. Sijonine dali nubruzinau, snd isardziau ir per naujo. Jei jau pavyks atitaikyti, judesiu toliau prie kiaurarascio.
Kvartetas, ačiū už pagyrimą . Aš irgi pirmiausia pastebėjau nuostabią figūrą, o jau paskui pradėjau žiūrėti į suknelę. Labai graži, viskas atitaikyta, kaklo iškirptė labai puošia suknutę. Tik man atrodo per pečius truputį laisvoka, bet kaip pirmas mezginys, tai labai super
Kiauraraščiai vasarai jėga, nors aš ir šiaip nuo jų alpėju. Mano pats pirmasis mezginys nusipirkus mašinytę buvo kiauraraščiu šalikas, po to ir pasinešiau. Buvo visko, ir karietėlę sulanksčiau, ir adatos lūžo, pakeičiau visas alei vienos, bet susidraugavom, nors ir dabar dar pasitaiko nesėkmių.
Ristina, bandyk
Kiauraraščiai vasarai jėga, nors aš ir šiaip nuo jų alpėju. Mano pats pirmasis mezginys nusipirkus mašinytę buvo kiauraraščiu šalikas, po to ir pasinešiau. Buvo visko, ir karietėlę sulanksčiau, ir adatos lūžo, pakeičiau visas alei vienos, bet susidraugavom, nors ir dabar dar pasitaiko nesėkmių.
Ristina, bandyk
Akirera, moherinukė liuks o apdailą su "žvėriuku" darei
Kvartetas, suknutė pagal visus figūros linkius, o visą kitą asmeniškai išsakiau
Vienas iš paskutinių darbelių, numegztas pradžioj mėnesio, tik užtrukau, kol prisiruošiau 10 bumbulų padaryt
Kvartetas, suknutė pagal visus figūros linkius, o visą kitą asmeniškai išsakiau
Vienas iš paskutinių darbelių, numegztas pradžioj mėnesio, tik užtrukau, kol prisiruošiau 10 bumbulų padaryt
QUOTE(L@imužė @ 2013 05 15, 08:33)
oho be galo gražu