Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

Vytautiske pasidarbavo thumbup.gif thumbup.gif
o ir Zuzana neatsiliko biggrin.gif thumbup.gif

pasirodau, kad mezgu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ristina, sauniai darbuojies thumbup.gif
Atsakyti
Žiauri tyla įsivyravo temutėje... unsure.gif Turbūt visos į lauką išdūmė. Aš numezgiau vėl moherinukę, išskalbiau, džiūsta. Kai išdžius, nufotkinsiu ir parodysiu.
Ristina, fainas mezginukas 4u.gif . Kuklus, paprastas, bet liuks thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, čia aš su žadėtaja moherinuke, krikštynoms, vaikučio mamytei.

user posted image

user posted image

Atsakyti
Uj, Akirera, kokios man tavo gamintos moheriukės gražios wub.gif thumbup.gif

tikriausiai man niekad nepavyks blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
Ačiū, Ristina 4u.gif
Tokius grožius mezgi, tai tikrai ir tokią numegztum, taip tik atrodo, kai esi nebandžiusi. Man netgi smagu moherą megzti ax.gif
Atsakyti
Ziauriai grazi moherinuke wub.gif .

As rodau savaja. Po ardymu pagaliau pavyko. Sia savaite jau kulniavau i darba su ja. Snd priprasiau, kad vyras nufotografuotu mane. Eh atsilo, reikes pasideti i spinta 4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2013 05 08, 13:06)
Ačiū, Ristina  4u.gif
Tokius grožius mezgi, tai tikrai ir tokią numegztum, taip tik atrodo, kai esi nebandžiusi. Man netgi smagu moherą megzti  ax.gif

Su kiauraraščiais tai man nepavyksta po kol kas susidraugauti blush2.gif tai esu palikusi lace karietą ramybėj blush2.gif

QUOTE(kvartetas @ 2013 05 08, 17:14)

As rodau savaja.

Gražu nes raudona smile.gif o suknelės beveik nematau biggrin.gif kai tokia puiki figūra bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu ristina uz komplimenta. Dar netobula ta mano suknele, bet vistiek dziaugiuosi.

As jau bandziausi Lace. Viskas man gaunasi.
Jau ir pirmaja perfokorta pati issikaliau kiaurarasciui clap.gif . Aisku reikejo pasufleravimo, bet pasiseke is pirmo sykio.

Dabar kepu sekancia suknyte sau. Kazkokius nevykusius siulus nusipirkau. Meginuke ismatavimai vienokie, dideliam gamini dar kitokie. Tysta belekaip. Sijonine dali nubruzinau, snd isardziau ir per naujo. Jei jau pavyks atitaikyti, judesiu toliau prie kiaurarascio.
Atsakyti
Kvartetas, ačiū už pagyrimą 4u.gif . Aš irgi pirmiausia pastebėjau nuostabią figūrą, o jau paskui pradėjau žiūrėti į suknelę. Labai graži, viskas atitaikyta, kaklo iškirptė labai puošia suknutę. Tik man atrodo per pečius truputį laisvoka, bet kaip pirmas mezginys, tai labai super thumbup.gif
Kiauraraščiai vasarai jėga, nors aš ir šiaip nuo jų alpėju. Mano pats pirmasis mezginys nusipirkus mašinytę buvo kiauraraščiu šalikas, po to ir pasinešiau. Buvo visko, ir karietėlę sulanksčiau, ir adatos lūžo, pakeičiau visas alei vienos, bet susidraugavom, nors ir dabar dar pasitaiko nesėkmių.
Ristina, bandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Akirera, moherinukė liuks thumbup.gif thumbup.gif o apdailą su "žvėriuku" darei g.gif

Kvartetas, suknutė pagal visus figūros linkius, thumbup.gif thumbup.gif o visą kitą asmeniškai išsakiau ax.gif

Vienas iš paskutinių darbelių, numegztas pradžioj mėnesio, tik užtrukau, kol prisiruošiau 10 bumbulų padaryt blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 05 15, 08:33)
Vienas iš paskutinių darbelių, numegztas pradžioj mėnesio, tik užtrukau, kol prisiruošiau  10 bumbulų padaryt

oho blink.gif be galo gražu thumbup.gif
Atsakyti