Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

Ristina vis mezga skersiukus, jau rankelė atmušta, matos, užsimerkusi nubrūžintum thumbup.gif
jautiena, nu kad nuotraukoje superinė suknelė atrodo drinks_cheers.gif kurioj vietoj tu ten ką pridėt ar atimt nori? Čia su 7 klasės mezgei, a ne? Jau įsivaizduoju, kokios mielos tos mažos akelės.
Mezgalioju ir aš po truputį niekniekius, pasirodysiu kai iš po darbų atsikasiu. showoff.gif
Atsakyti
Jautiena, man dar reiktų į parašą bent jau susikelt darbus, kad galėtum juos apžiūrėt biggrin.gif

Suknelė, tai graži, ir tikrai kaip nulieta thumbup.gif
ir kad rodyt, tai urmu lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linaslinelis @ 2013 04 23, 18:25)
jautiena, nu kad nuotraukoje superinė suknelė atrodo drinks_cheers.gif  kurioj vietoj tu ten ką pridėt ar atimt nori? Čia su 7 klasės mezgei, a ne?

trumpaaaaa schmoll.gif schmoll.gif taip, kankinu ta plonamezge, kad ir be riberio.

Ristina: zalias skersiukas grazesnis, o melynajam man ta siule per prieki kazkaip nesiziuri. gal reiktu ja bandyt papuost, tarkim pyne butu labai grazu.
Atsakyti
Jautiena, labai gražiai sudryžavus suknytę thumbup.gif . Mano akim ir ilgio užtenka, nėra ji trumpa, na, bet jeigu tau trūksta... Visgi su plonamezge taip gražiai gaunasi, grynas trikotažas wub.gif
Aš irgi mezgu, bet kad užpuolė lauko darbai, tai mezgimui lieka valanda prieš miegą vakare unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 24 balandžio 2013 - 07:50
Jautiena, žavinga suknutė ir ant šeimininkės guli, kaip nulieta, nebent pati jautiesi nepatogiai dėl ilgio...
Ristinos darbukai jau ir kitur nužiūrėti, labai thumbup.gif
Atsakyti
Ristina, tas žalias skersuoklis liuks atrodo ( čia Biržų ar Plungės linas ) thumbup.gif , mėlynam ir man kažko trūksta g.gif , o mažosios kojytės labai fainos thumbup.gif

Jautiena, mano akims irgi prie tokios dailios figūros to ilgio pakanka (bent jau nuotraukose), o kaip tau daryt, tik tu pati gali nuspręst. Suknelė daili ir kaip nulieta "guli" thumbup.gif

Kvartetas, Extra - kaip judviems sekasi g.gif g.gif g.gif

Parodysiu ir aš vieną paskutinių mezginių ax.gif tik tikroji savininkė yra nedidelio ūgio ir smulkensė nei mano "manekenė", tai vaizdas turėtų būt geresnis ...

user posted image

Atsakyti
as tai savaitgali isbandziau kakla isimti taip kaip rodete. Na gal ir ne 100proc taip. issibandziau mezgima 2siulais.

o dabar turiu uzsakyma, numegzti maisiuka. Dukriukas gavo gimtadieniui ausines, o ner kur supakuoti. Tai pokolkas tik menkniekiukas pas mane pradetas.
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 04 24, 09:55)
... ( čia Biržų ar Plungės linas )

Šits Biržų iš Linonamų smile.gif

Mėlynajam, tai ta siūlė "gyvai" nekrenta į akis g.gif didesnis dydis, netelpa ant adatinės, tai gelbsti tik siūlė g.gif

Keistai man megzt iš lino biggrin.gif mezginys toks kietokas gaunasi. Ir paminkštint jau nelabai įmanoma, tik nešiojant suminkštėja smile.gif
Atsakyti
labs

daug mezginiu idomiu visokiu girti visus noriu smile.gif

ir iskart su klausimu prasymu

kas turit broliukus nuo 840 perfokortinius ar galit nufotkint pagrindine karieta is darbines puses rankenele pasuke i SM padeti. g.gif bandau viena dalyka ir nesigauna normaliai net nervas imt pradejo bash.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 04 25, 09:32)
kas turit broliukus nuo 840 perfokortinius ar galit nufotkint pagrindine karieta is darbines puses rankenele pasuke i SM padeti.

Padės, nepadės, bet nufotkinau
user posted image
user posted image
Atsakyti
aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Stai toks megztukelis pavasariui
user posted image
Atsakyti