Ristina vis mezga skersiukus, jau rankelė atmušta, matos, užsimerkusi nubrūžintum
jautiena, nu kad nuotraukoje superinė suknelė atrodo kurioj vietoj tu ten ką pridėt ar atimt nori? Čia su 7 klasės mezgei, a ne? Jau įsivaizduoju, kokios mielos tos mažos akelės.
Mezgalioju ir aš po truputį niekniekius, pasirodysiu kai iš po darbų atsikasiu.
QUOTE(linaslinelis @ 2013 04 23, 18:25)
jautiena, nu kad nuotraukoje superinė suknelė atrodo kurioj vietoj tu ten ką pridėt ar atimt nori? Čia su 7 klasės mezgei, a ne?
trumpaaaaa taip, kankinu ta plonamezge, kad ir be riberio.
Ristina: zalias skersiukas grazesnis, o melynajam man ta siule per prieki kazkaip nesiziuri. gal reiktu ja bandyt papuost, tarkim pyne butu labai grazu.
Jautiena, labai gražiai sudryžavus suknytę . Mano akim ir ilgio užtenka, nėra ji trumpa, na, bet jeigu tau trūksta... Visgi su plonamezge taip gražiai gaunasi, grynas trikotažas
Aš irgi mezgu, bet kad užpuolė lauko darbai, tai mezgimui lieka valanda prieš miegą vakare
Aš irgi mezgu, bet kad užpuolė lauko darbai, tai mezgimui lieka valanda prieš miegą vakare
Jautiena, žavinga suknutė ir ant šeimininkės guli, kaip nulieta, nebent pati jautiesi nepatogiai dėl ilgio...
Ristinos darbukai jau ir kitur nužiūrėti, labai
Ristinos darbukai jau ir kitur nužiūrėti, labai
Ristina, tas žalias skersuoklis liuks atrodo ( čia Biržų ar Plungės linas ) , mėlynam ir man kažko trūksta , o mažosios kojytės labai fainos
Jautiena, mano akims irgi prie tokios dailios figūros to ilgio pakanka (bent jau nuotraukose), o kaip tau daryt, tik tu pati gali nuspręst. Suknelė daili ir kaip nulieta "guli"
Kvartetas, Extra - kaip judviems sekasi
Parodysiu ir aš vieną paskutinių mezginių tik tikroji savininkė yra nedidelio ūgio ir smulkensė nei mano "manekenė", tai vaizdas turėtų būt geresnis ...
Jautiena, mano akims irgi prie tokios dailios figūros to ilgio pakanka (bent jau nuotraukose), o kaip tau daryt, tik tu pati gali nuspręst. Suknelė daili ir kaip nulieta "guli"
Kvartetas, Extra - kaip judviems sekasi
Parodysiu ir aš vieną paskutinių mezginių tik tikroji savininkė yra nedidelio ūgio ir smulkensė nei mano "manekenė", tai vaizdas turėtų būt geresnis ...
as tai savaitgali isbandziau kakla isimti taip kaip rodete. Na gal ir ne 100proc taip. issibandziau mezgima 2siulais.
o dabar turiu uzsakyma, numegzti maisiuka. Dukriukas gavo gimtadieniui ausines, o ner kur supakuoti. Tai pokolkas tik menkniekiukas pas mane pradetas.
o dabar turiu uzsakyma, numegzti maisiuka. Dukriukas gavo gimtadieniui ausines, o ner kur supakuoti. Tai pokolkas tik menkniekiukas pas mane pradetas.
QUOTE(L@imužė @ 2013 04 24, 09:55)
... ( čia Biržų ar Plungės linas )
Šits Biržų iš Linonamų
Mėlynajam, tai ta siūlė "gyvai" nekrenta į akis didesnis dydis, netelpa ant adatinės, tai gelbsti tik siūlė
Keistai man megzt iš lino mezginys toks kietokas gaunasi. Ir paminkštint jau nelabai įmanoma, tik nešiojant suminkštėja
labs
daug mezginiu idomiu visokiu girti visus noriu
ir iskart su klausimu prasymu
kas turit broliukus nuo 840 perfokortinius ar galit nufotkint pagrindine karieta is darbines puses rankenele pasuke i SM padeti. bandau viena dalyka ir nesigauna normaliai net nervas imt pradejo
daug mezginiu idomiu visokiu girti visus noriu
ir iskart su klausimu prasymu
kas turit broliukus nuo 840 perfokortinius ar galit nufotkint pagrindine karieta is darbines puses rankenele pasuke i SM padeti. bandau viena dalyka ir nesigauna normaliai net nervas imt pradejo
aciu