Bangele, labai graži suknytė, o žinant, kad tai pirmas blynas . Ir su tom spalvom viskas gerai. Tegul nepatinka dukrai, juk ne jai nešiot , o anūkutei manau patiks
Bangelee, labai saunus blynas, net ne prisviles
QUOTE(zuzana* @ 2013 04 18, 10:09)
Shura, labai idomi suknute, L@imuze sauletas variantas super
Pabaigiau toki megztuka
Pabaigiau toki megztuka
Labai grazus megztukas
Sveikos, merginos, atejau pas jus su klausimeliu, kaip man mezgant viena dali is karto prikabineti kita ar kiekvienoj eilej ar kas antroj uztenka? Zinau buvo youtubej bet nezinau ar rasiu taip greit
kiek pamenu tai kas antra
Sveikos, mergaitės, Frekės paraginta beldžiuosi pas jus... pradžiai būsiu daugiau skaitytoja - aikčiotoja - klausinėtoja, ilgainiui tikiuosi ir savo kažkuom pasigirti. o dabar po truputį blizginu savo naują nenaują žaisliuką ir tikiuosi jau savaitgalį išbandyti
labai grazus paskutinieji darbeliai . laaaaabai graziai ziurisi toks idomus kapisonas shuros sukneleje. labai patiko ir juostu supinimas, akcentas . ir visus kitus darbelius giriu .
eisiu snd meginti kakla isiminet ant pavyzkuko. labai dekinga esu vienai moteriai uz parodyma.
eisiu snd meginti kakla isiminet ant pavyzkuko. labai dekinga esu vienai moteriai uz parodyma.
Zuzana
ir su raštu gerai atrodo
ir su raštu gerai atrodo
Ristina, aciu
krapstineju suknike jau trecia savaite - gavosi tokia i mazaja puse (ryte nevalgius dar nieko, bet vakare pilvas pupso) ir ilgio labai truksta. nutrenkiau dabar, pagules kur laika, o tada jauciu trauksiu siula apacioj ir kalsiu dar kokia 60eiliu
Ristina: gal turi savo albumeli kur butu galima paziuret paskutinius darbukus? musu interneto tiekejas blokuoja jusu paveikslelius, nematau nieko ir negaliu isgirti oj jau radau parase, akla vista as.
Ristina: gal turi savo albumeli kur butu galima paziuret paskutinius darbukus? musu interneto tiekejas blokuoja jusu paveikslelius, nematau nieko ir negaliu isgirti oj jau radau parase, akla vista as.