Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(linaslinelis @ 2013 02 22, 21:37)
Darbėja,  meistriškas megztukas  thumbup.gif  Vis abejoju, ar vaikui verta megzt šviesų megztuką, tikiuosi karčiuose ir uodegoj neliks košės likučių lotuliukas.gif  Niu labai originalu:)

Megztukas ne visai košiniam vaikui, čia pirmokėlei, aišku, nežinau ar patiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 02 22, 20:47)
Megztukas ne visai košiniam vaikui, čia pirmokėlei, aišku, nežinau ar patiks  doh.gif

Patiks patiks, prieš arkliukus sunku atsilaikyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2013 02 22, 17:34)
O Ristina ar rodėtės savo tą oranžinę suknelę su suktuku ties krūtine ant kūno? g.gif

Taip rolleyes.gif

Jautiena - liuksum drinks_cheers.gif

Darbėja, kaip gi gali nepatikt unsure.gif man patiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 02 21, 22:13)

Olaiva, trauk ką nors gatavo - kiek galima laukt tavo grožybių  g.gif ir klausimukas - ar nusistato tavo mašiniukui, kad mezgant žakardus kraštinės akys nesimegztų spalvotai  g.gif

1. zinok nzn ar nusistato ir kur nusistato,man nereikejo,akd nemegztu ju spalvotai,kai emiau ratus tankius,tai graziau paskui sonus susiuvus isitempia rastelis.
2. kad as paskutiniu metu mezgu tik rankom ir liezuviu biggrin.gif dulka mano masina,geda net,uzeinu cia,paskaitineju ir tiek.

jautiena,zinok labai grazus megztukas.o kelios X klaideles tai vaizdo negadina.kas nesupranta,tas net nepastebes wink.gif man ir vyriskiems,ir moteriskiems tie rombukai labai grazu.o siulgaliu tai tikrai,kad milijonas doh.gif
Atsakyti
ir dar zioplineju,ka cia masina numezgus,kad ta lace karieta pakankinus,arba atvirksciai biggrin.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Pamačiau Olaivos įkeltas nuotraukas ir turiu klausimą, gal ne visai į mezgimo mašinomis temą.Kaip padaroma ta pati pradžia ties klubais?Ir gal toks kraštas neriestųsi , kai lygus mezgimo raštas? g.gif Čia rodo, kad nesiriečia, bet gal tik nuotraukoje?Ką manote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 02 22, 10:55)
Dar kartą lendu į eterį su savo žydruma. Dabar jau ant kūno  blush2.gif
O čia taip ir turi būti, kad viena rankovė ilga, o kita trumpa?.. mastau.gif

jautiena, nepaisant rašto niuansų, man tavo megztukas labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2013 02 23, 19:54)
O čia taip ir turi būti, kad viena rankovė ilga, o kita trumpa?.. mastau.gif

Viskas gerai su tom rankovėm biggrin.gif nežinau ar matosi nuotraukoje, kad ant peties yra klostės bigsmile.gif tai va, jei tų klosčių daugiau, tai ta rankovė trumpesnė, jei mačiau - ilgesnė. Čia kaip kokia nuotaika tą dieną biggrin.gif

Banglee, man atrodo, Olaivos įkeltas megztukas megztas rankom. Bet gal ir mašina galima kažką panašaus išgauti g.gif
Atsakyti
Ristina, suprantu.ir man nereikia pačio megztuko,nesiruošiu megzti blush2.gif Man įdomu tik, kaip ta pati pradžia megzta, kad nesiriečia mezginys gerom akim megztas g.gif Čia ne iš dvigubo siūlo uždėtos akys, o kažkas su skylutėm g.gif Todėl ir paklausiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 02 23, 22:07)
Banglee, man atrodo, Olaivos įkeltas megztukas megztas rankom. Bet gal ir mašina galima kažką panašaus išgauti  g.gif

man sitas kaip pavyzdys,kad masina laisvai galima numegzti
pirma gabala kiaurarasciu ar tucku,su skyle galvai.o paskui kabinti dali to kiaurarascio ant adatines ir zemyn pamegzti prieki ir nugara.arba kabint kartu ant riberio ir apvaliai pamegzti,o apacia dariau masininiam mezgimui,tada tikrai nesiriete,tik emiau virbalus plonesnius,negu masina megztas lygus rastas kad megztas:
gerojoj mezginio pusej,kai jau susirenku akis ant virbalo,tada pamezgu 1 eile isvirksciom,kita eile gerom,tada *2 sumezgu 1 uzmetimas* ir taip kartoju,kita eile vien isvirkscios,dar kita eile isvirkscios,o paskutiniaja uzbaigiu gerom akim wink.gif
Atsakyti
Bangelee, Olaiva paaiškino, kaip užbaigti megztuką.
Pažiūrėjau, kad abiejų kraščiukai skiriasi, kiek įžiūrėjau iš mažų foto.
Jeigu jūs norite pradėti nuo apačios megzt, tai :
Pirmas būdas - 1.užmetate akis ant virbalo. 2. Mezgate vieną eilę, kad gerojoj pusėj būtų išvirkščios a. 3.Sekančią mezgate *dvi akys kartu, vienas uzmetimas*. tada gausis skylutės. Čia galite pasirinkti, ar megzt gerom akim tą užmetimų eilę, ar blogom 4. Sekančią eilę mezgate, kad visos geroj pusėj būtų išvirkščios 5.Toliau mezgate mezginį, kad geroj pusėj visos gerom akim.
Pagal pirmą pavyzduką kiek nužiūrėjau, užmetamos eilės ant virbalo, o jau antrojoje iškart pradėta *dvi akys kartu, vienas uzmetimas*. Sekanti eilė visa išvirkščiom, toliau likęs megzimas gerom.
Atsakyti
Ačiū ir Olaivai ir Linuilineliui 4u.gif ,ir pati, kai vakar vakare jau buvau išjungus kompiuterį, apgalvojau, kad gal čia ne pradžia mezginio o pabaiga ax.gif Man kaip tik reikia pabaigai ax.gif ,nes dvigubas kraštelis gautųsi per storai g.gif
Atsakyti