Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

Va, ir Laimužė numezgė thumbup.gif
koks siūlas? kokio pločio/ilgio mezgei?

aš dar noriu tokio šilto naminio rolleyes.gif
Atsakyti
Ristina, siūlas itališkas iš babinų, pusvilnė. Gatavo nematavau, bet dėjau 115 akių ir mezgiau 1200 eilių 6 tankumu anglišku raštu. Sveria vos 300 g. Dydis tai mūsiškis gero, rankogalių ir aš greičiausiai nemegsiu ... nors dar galvoju ...
Atsakyti
Rankogalius galima užsidedamus pagamint biggrin.gif

reiktų man anglišku raštu išmokt megzt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 04 16, 15:27)
Akirera, neskaitai  biggrin.gif 100% linas  mirksiukas.gif

Ristina, net pagrįžau atgal kelis puslapius, kad pažiūrėti. Taigi po nuotraukom parašyta, o aš tik į jas ir spoksojau.
L@imužė kaip greitai susisuko thumbup.gif . Įtariu, užėjo užmestukų bumas bigsmile.gif
Jautiena, ačiū 4u.gif . Neliūdėk labai dėl to riberio, kantrybės turėk ir tikrai sulauksi. Turi gi kitą mašiną su riberiu.
O dėl to sijonuko, tai laisvai galima tokį sukurti. Piešinys paprastas ir aiškus. Įmesiu nuorodą daug visokių pripeckeliotų, gal kam pravers
yuko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 17 balandžio 2013 - 10:11
Ristina, galimas variantas ir atskirai, juk savo tam pirmąjam taip ir dariau ...

Akirera, kai užreina noras kaip ..., tai greit susisuki lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na gal labai neužpyksit, pateršiu dar temą - diena niūroka, tai atnešu saulės šiek tiek ...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L@imužė: 17 balandžio 2013 - 10:20
QUOTE(L@imužė @ 2013 04 17, 11:20)
Ristina, galimas variantas ir atskirai, juk savo tam pirmąjam taip ir dariau ...

Akirera, kai užreina noras kaip ..., tai greit susisuki  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na gal labai neužpyksit, pateršiu dar temą - diena niūroka, tai atnešu saulės šiek tiek ...

Labai labai gražu ir gaivu smile.gif Nu ir kaip tas Lino mezgasi? Vis dar prisibijo jo klientės g.gif
Ir visų kitų darbeliai superiniai, oeržvelgiu, pagodoju, nes visai neturiu laiko prie mašinos prisėst, mokesčius tvarkaus ir vienam renginukui intensyviai ruošiuos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilja: 17 balandžio 2013 - 10:57
Ilja, mezgasi tai mašina jis visai normaliai, tik vąšeliu man kiek storokas, kai pripratus prie maxių ... ir mėginuką skalbiau - nė kiek nepasitraukė ... o kaip nešiosis, tai jau paskui gal sulauksiu žinių ...
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 04 17, 10:57)
Ristina, siūlas itališkas iš babinų, pusvilnė. Gatavo nematavau, bet dėjau 115 akių ir mezgiau 1200 eilių 6 tankumu anglišku raštu. Sveria vos 300 g. Dydis tai mūsiškis gero, rankogalių ir aš greičiausiai nemegsiu ... nors dar galvoju ...

Ir as jau svajoju toki nusimegzti tik man angliskas rastas tai perrinkimas rankytem, bet manau bandysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2013 04 17, 11:23)
Ir as jau svajoju toki nusimegzti tik man angliskas rastas tai perrinkimas rankytem, bet manau bandysiu  doh.gif

Savižudybė rankom doh.gif , tai jau geriau lygų megzk kaip Ristinos g.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 04 17, 12:25)
Savižudybė rankom  doh.gif , tai jau geriau lygų megzk kaip Ristinos  g.gif

Bet toks siltesnis, nebent turiu vernito storokus vilnos siulus tai 10** tankumu butu siltas, pavyzdi mezge masina tik reiks ziureti kaip visa megs
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif

pagaliau pabaigiau suknyte (siulai Lino-lanoso), man mezgesi kiek sunkokai, gal kad tankumas mazas, bet norejosi tokio kietesnio mezgimo suknytes ir man bemezgant pesiojosi siuliukai ir kita karta rinkciausi tikrai kitus siulus mirksiukas.gif

rodausi - user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

klientes pageidavimu dar ir kaisonas-salis, ir keli jo nesiojimo variantai ax.gif

laukiu kritikos blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2013 04 17, 19:58)

laukiu kritikos  blush2.gif

O ką nori, kad pakritikuotumėm? biggrin.gif

Greičiausiai, pati žinai, kas negerai biggrin.gif

man kliūva šoninė siūlė, bet gal čia tik foto išdaiga mirksiukas.gif arba dar neskalbta.

O šiaip thumbup.gif spalva, idėja thumbup.gif
Atsakyti