Va, ir Laimužė numezgė
koks siūlas? kokio pločio/ilgio mezgei?
aš dar noriu tokio šilto naminio
Ristina, siūlas itališkas iš babinų, pusvilnė. Gatavo nematavau, bet dėjau 115 akių ir mezgiau 1200 eilių 6 tankumu anglišku raštu. Sveria vos 300 g. Dydis tai mūsiškis gero, rankogalių ir aš greičiausiai nemegsiu ... nors dar galvoju ...
Rankogalius galima užsidedamus pagamint
reiktų man anglišku raštu išmokt megzt
reiktų man anglišku raštu išmokt megzt
QUOTE(Ristina @ 2013 04 16, 15:27)
Akirera, neskaitai 100% linas
Ristina, net pagrįžau atgal kelis puslapius, kad pažiūrėti. Taigi po nuotraukom parašyta, o aš tik į jas ir spoksojau.
L@imužė kaip greitai susisuko . Įtariu, užėjo užmestukų bumas
Jautiena, ačiū . Neliūdėk labai dėl to riberio, kantrybės turėk ir tikrai sulauksi. Turi gi kitą mašiną su riberiu.
O dėl to sijonuko, tai laisvai galima tokį sukurti. Piešinys paprastas ir aiškus. Įmesiu nuorodą daug visokių pripeckeliotų, gal kam pravers
yuko
Ristina, galimas variantas ir atskirai, juk savo tam pirmąjam taip ir dariau ...
Akirera, kai užreina noras kaip ..., tai greit susisuki
Na gal labai neužpyksit, pateršiu dar temą - diena niūroka, tai atnešu saulės šiek tiek ...
Na gal labai neužpyksit, pateršiu dar temą - diena niūroka, tai atnešu saulės šiek tiek ...
QUOTE(L@imužė @ 2013 04 17, 11:20)
Ristina, galimas variantas ir atskirai, juk savo tam pirmąjam taip ir dariau ...
Labai labai gražu ir gaivu Nu ir kaip tas Lino mezgasi? Vis dar prisibijo jo klientės
Ir visų kitų darbeliai superiniai, oeržvelgiu, pagodoju, nes visai neturiu laiko prie mašinos prisėst, mokesčius tvarkaus ir vienam renginukui intensyviai ruošiuos
Ilja, mezgasi tai mašina jis visai normaliai, tik vąšeliu man kiek storokas, kai pripratus prie maxių ... ir mėginuką skalbiau - nė kiek nepasitraukė ... o kaip nešiosis, tai jau paskui gal sulauksiu žinių ...
QUOTE(L@imužė @ 2013 04 17, 10:57)
Ristina, siūlas itališkas iš babinų, pusvilnė. Gatavo nematavau, bet dėjau 115 akių ir mezgiau 1200 eilių 6 tankumu anglišku raštu. Sveria vos 300 g. Dydis tai mūsiškis gero, rankogalių ir aš greičiausiai nemegsiu ... nors dar galvoju ...
Ir as jau svajoju toki nusimegzti tik man angliskas rastas tai perrinkimas rankytem, bet manau bandysiu
QUOTE(kristinkag @ 2013 04 17, 11:23)
Ir as jau svajoju toki nusimegzti tik man angliskas rastas tai perrinkimas rankytem, bet manau bandysiu
Savižudybė rankom , tai jau geriau lygų megzk kaip Ristinos
QUOTE(L@imužė @ 2013 04 17, 12:25)
Savižudybė rankom , tai jau geriau lygų megzk kaip Ristinos
Bet toks siltesnis, nebent turiu vernito storokus vilnos siulus tai 10** tankumu butu siltas, pavyzdi mezge masina tik reiks ziureti kaip visa megs
Labas vakarelis
pagaliau pabaigiau suknyte (siulai Lino-lanoso), man mezgesi kiek sunkokai, gal kad tankumas mazas, bet norejosi tokio kietesnio mezgimo suknytes ir man bemezgant pesiojosi siuliukai ir kita karta rinkciausi tikrai kitus siulus
rodausi -
klientes pageidavimu dar ir kaisonas-salis, ir keli jo nesiojimo variantai
laukiu kritikos
pagaliau pabaigiau suknyte (siulai Lino-lanoso), man mezgesi kiek sunkokai, gal kad tankumas mazas, bet norejosi tokio kietesnio mezgimo suknytes ir man bemezgant pesiojosi siuliukai ir kita karta rinkciausi tikrai kitus siulus
rodausi -
klientes pageidavimu dar ir kaisonas-salis, ir keli jo nesiojimo variantai
laukiu kritikos
QUOTE(Shura @ 2013 04 17, 19:58)
O ką nori, kad pakritikuotumėm?
Greičiausiai, pati žinai, kas negerai
man kliūva šoninė siūlė, bet gal čia tik foto išdaiga arba dar neskalbta.
O šiaip spalva, idėja