Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(*liu @ 2013 04 11, 21:13)
Shura, na kaip gražu man ta pynelė apdailoje. wub.gif Man tai gūdus miškas, kaip tokią padaryti..
Zuzana*, kokie siūlai ir kiek sunaudojai? g.gif

nu kur jau gudus miskas, tai cia paprasciau ir but negali - numezgi lygiom akim 3 juosteles ir supini kasa, ir prisuvi aplink kakla, isvirksciaja puse, nes man ta pyne is tos puses grazesne ir viskas 4u.gif

Darbeja, ten klientes pageidavimas toks buvo, kad butu keli nesiojimo variantai, nori susegta nori surista, o ir palaida kad tie krastai tabaluotu... zodziu .. ir dar uzsake tasiuka megzta is tu paciu siulu, tai dabar neriu dugna biggrin.gif

zuzana* - pagerinai, liuks tysaliukas/skindeliukas thumbup.gif
idomu butu pamatyti paguldyto nuotrauka ar ant pakabos , man visteik nedasyla kokios formos turi butu detales doh.gif
Atsakyti
Siuliukai tai machera is dvieju siuliuku,sunaudojau 400g.Oi darbeja,kad tu zinotum,vos neprazilau kol sugalvojau kaip susiuti ir kaip suskaiciuoti matmenys doh.gif . Na ir aisku jei ne sis 'MEZGIMO masinu klubas " tai tikrai nezinociau ka daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2013 04 11, 16:18)
  Gal pasakytumet kaip virsuj surauket, nes labai dailiai atrodo  4u.gif

Pasakysiu ir dar vaizdinę medžiagą įdėsiu, kai rasiu mirksiukas.gif

Shura thumbup.gif
kaži, čia naujas mados klykesys pynė ant kaklo? g.gif nes manęs laukia tokia apykaklė lotuliukas.gif kaži iš medvilnės ar gražu bus g.gif

Zuzanaaaaaaaaaaaaaaa, kaip mezgei??????? Gražus tysalas thumbup.gif drinks_cheers.gif

aš laužau galvą jau kuris laikas unsure.gif net skuduryne papirkau kažkokį užmestuką, bet ten daug dalių reik megzt su "išėmimais" unsure.gif
Atsakyti
Ristina, ilgas,ilgas salikas ir susiuvimas. Rankoves atskirai smile.gif
Atsakyti
Ristina, kepuriukas viskas gerai, bet koks vaiko grožis wub.gif wub.gif
Shura, tavo suknelė labai labai thumbup.gif . Tokia kukli, bet labai efektinga.
Zuzana, gerai gavosi, tik man įdomu ar ne geriau atrodytų iš vieno siūliuko, norisi tokio lengvesnio...

Aš vėl numezgiau megztelį dekoruotą didelėm gėlėm iš vilnos, vakar nufotkinau, atsinešiau fotoaparatą į darbą, galvoju įkelsiu nuotraukas jums... nugi fotikas be baterijų. Vakar išėmiau, kad įkrauti ir visai pamiršau. Gal po savaitgalio parodysiu, nes namie į kompą net žiūrėti nenoriu, nes darbe prie jo prasėdžiu visą dieną rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 12 balandžio 2013 - 07:44
mezgėjėlės, gal kur užmatėt yuotubėj, kaip nulaidyti akis mezgant apykaklę su mašina
Atsakyti
kuria prasme? ar kaip akis paskaiciuot, ar kaip jas sumezginet nuleidima darant?
Atsakyti
sumezginėt nuleidimą darant irgi suprantu, bet ant mašinos, juk karieta važiuoja, tai per visas, ar teisingai mąstau, mezginio akių skaičių dalijame pusiau, padarome vienos pusės nuleidimą kokią norime, nutraukiame siūlą ir grįžtame prie likusios pusės, prisirišdami blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(extra* @ 2013 04 14, 14:37)
sumezginėt nuleidimą darant irgi suprantu, bet ant mašinos, juk karieta važiuoja, tai per visas, ar teisingai mąstau, mezginio akių skaičių dalijame pusiau, padarome vienos pusės nuleidimą kokią norime, nutraukiame siūlą ir grįžtame prie likusios pusės, prisirišdami  blush2.gif

Taip ir darosi tik nemezgamas adatas turit isstumti iki galo ir ant karietos paspausti pipsiukus kad tu akiu nemegztu tik skirtingom masinom skirtingai pipsiukai spaudziasi tai pas jus nezinau ka spaust reiktu, nes mano masina tai toyota 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 14 balandžio 2013 - 15:16
Pabaigiau toki megztukeli 5 metuku mergaitei
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2013 04 14, 19:19)
Pabaigiau toki megztukeli 5 metuku mergaitei

Zuzana, megztukas kaip visda tvarkingai numegztas, tik tos dekoracijos man nepavyko perprast biggrin.gif Pirma mintis buvo, kad čia kažkokia poza schmoll.gif O jei čia angelo sparnai, tai jiem kažko trūksta mirksiukas.gif
Atsakyti
na mano nuomone kitokia nei daugumos smile.gif ir skonis.... vaikui niekada gyvenime nekabinciau sparnu. nebent per vaidinima feja ar drugeli vaidintu..... vat su angelais nenoriu asociaciju. todel nepyk bet negirsiu sito meztinio ax.gif
Atsakyti