Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Ristina @ 2013 04 09, 22:18)
Čia tysaliuks lietuviškai būtų "skindelis"  g.gif  biggrin.gif
gražus, man tokia dabar spalva graži  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia pas mane toks zodynas smile.gif tysaliuks - tai cia aukstaitiskai??? o skindelis - zemaitiskai smile.gif

QUOTE(sushi @ 2013 04 09, 22:35)
Shura, įdomu, iš tikrųjų, būtų pamatyti tą diiiidelį daiktą ant diiidelio žmogaus...  mirksiukas.gif

tai va ir man idomu vis dar... neateina kliente, uzsiemusi, bet jau sutarem ryt pasimatyma/primatavima, laikykit kumstukus kad viskas tiktu ir patiktu ax.gif

jei pasiduos fotkinama tai pameginsiu nufotografuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2013 04 10, 12:02)

O aš maniau, kad Jautiena pasijuokė, kad nustato eilių skaičių ir išeina pasivaikščioti g.gif Čia elektroninėms taip?

Nepajuokavo mirksiukas.gif Mezga ji pati, tik lėtas tas mezgimas, nors jei eini pasivaikščioti, tai koks skirtumas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2013 04 10, 14:33)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  cia pas mane toks zodynas smile.gif tysaliuks - tai cia aukstaitiskai??? o skindelis - zemaitiskai smile.gif

Mat kaip g.gif aš nors ir žemaitė, bet tokio žodžio negirdėjus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mezgejeles. Sakykite prasau kuri is Jusu pajuriete. Labai noreciau konsultacijos gyvos.Turiu konkreciu klausimu, tik noreciau laaaabai gyvo parodymo. Atsidekociau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2013 04 11, 13:43)
... kuri is Jusu pajuriete.

jei neklystu, tai Laimužė ir Shura rolleyes.gif O gal ir daugiau yra bigsmile.gif

Mažas darbukas blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2013 04 09, 13:09)
Aciu visoms uz patarimus. Susiuvau, kai viska islyginsiu, paziuresiu, kas gavosi smile.gif

Na, zuzana*, parodyk Rūkės kopiją. smile.gif
Atsakyti
kol Zuzana tyli... rodau savo zadetas nuotraukytes -

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ir dar kazkas naujo, siandienos uzbaigtuke -

user posted image

user posted image

nu ir pritersiau puslapiuka blush2.gif
Atsakyti
Ristina, liux kepuriukas, o jau kaip ausytes gerai apgula, tai pasaka mamai. Visos mano drauges kur ziemai mezgiau kepuriukus labai gyre del to. 4u.gif Gal pasakytumet kaip virsuj surauket, nes labai dailiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
kepuriuko nematau.
shura saunuole padirbejus, uzskaitau abu, ypac grazi sukneles apdaila.
Atsakyti
O Zuzana* nebetyli. Buvau netekus zado...Na, ir stai

user posted image
Atsakyti
Shura, na kaip gražu man ta pynelė apdailoje. wub.gif Man tai gūdus miškas, kaip tokią padaryti..
Zuzana*, kokie siūlai ir kiek sunaudojai? g.gif
Atsakyti
Shura, suknelė thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif , labai puošia apdaila ją 4u.gif
o paltukas irgi gal nieko, tik aišku, kai ne ant kūdučio modelio sunkiau išgaut teigiamą efektą. Aš to surišamo šniūro gal nenaudočiau, man gražiau kaip pirmoj nuotraukoj, dar neparištas, bet ..... manau čia dar ne galutinis variantas ir viskas bus OK

Zuzana*, man patinka thumbup.gif . Nuchaltūrinai dizainėrės mintis biggrin.gif , bet rezultatas geras 4u.gif
Atsakyti