Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(zuzana* @ 2013 04 09, 13:09)
Aciu visoms uz patarimus. Susiuvau, kai viska islyginsiu, paziuresiu, kas gavosi smile.gif

Kas besigautų baisiai įdomu kaip atrodys biggrin.gif , bet kuriuo atveju laukiam ant podiumo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

nebeatrenku kuri cia mezge tuo 3,5 tankumu toki stora siula g.gif , man is kart klausimas, o kodel reikejo taip tankiai??? ax.gif

Zuzana - laukiu ir as naujienu, vakar ziurinejau internete tos dizainieres skindeliukus, nuotraukos grazios, bet ne visos megsta tokius nesiot...

parodysiu ir as savo skindeli XXXXL lotuliukas.gif

neina kitaip parodyti, nes manekenai pas mane kuduciai, tai kad nors kiek zmoniskai atrodytu surisau su odos gabaliuku - ale dirziuku smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2013 04 09, 15:03)
nebeatrenku kuri cia mezge tuo 3,5 tankumu toki stora siula  g.gif , man is kart klausimas, o kodel reikejo taip tankiai???  ax.gif
Aš čia kankinau tą storą siūlą... blush2.gif Reikėjo taip, nes klientas, t.y. brolis, taip pageidavo - norėjo tokį ale storą, „stovintį“ švarką kad numegzčiau, bet tai va, norai tik ir liko norais – su mažais bandinukais atrodė, kad viskas bus gerai, o kai pilna adatinė buvo įdarbinta, visos grožybės ir prasidėjo... doh.gif Na bet dzin, visa tai jau praeityje... smile.gif
Narplioju už tat dabar „atsikvėpimui“ iš dviejų gijų - kaifas, kai jėgos nereikia naudoti vežimėliui stumdyti... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 09 balandžio 2013 - 21:16
Čia tysaliuks lietuviškai būtų "skindelis" g.gif biggrin.gif
gražus, man tokia dabar spalva graži thumbup.gif

Sushi, o pabandyt išgaut storą mezginį neitų kokiu weawing'u? g.gif
Atsakyti
Merginos, dėkui už palaikymą. Stengiuosi nepasiduoti.
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 04 09, 21:18)
Sushi, o pabandyt išgaut storą mezginį neitų kokiu weawing'u?  g.gif
Kol kas mano mezgimo žodyne tokio žodžio nėra, bet matai, čia esmė ne tiek storume, kiek mezginio kietume buvo, o tas „weawing'as“, jei teisingai suprantu, jis duoda storumą, bet pats mezginys vargu ar būtų kietas – na, toks praktiškai nesitampantis, kaip gerai suaustas kilimas (buvo planuota blogąją pusę daryti kaip gerąją, kad net neįtartum, kad ten yra mezginys)... biggrin.gif

Shura, įdomu, iš tikrųjų, būtų pamatyti tą diiiidelį daiktą ant diiidelio žmogaus... mirksiukas.gif
Atsakyti
Paminėjot garter karietą, tai aš jau kelintą dieną žiūrinėju internete ,kas čia per žvėris g.gif , nu bet vistiek nesuprantu doh.gif , ar jis mezga ir blogom akim, be antros adatinės ?Ir aplamai, ką jis daro dar? Iš filmukų supratau,kad ji pati mezga...

Jautienos liemenė liuks thumbup.gif , ir ant figūros idealiai guli, gaila būtų tėčiui atiduot...

Tįsaliukas Shuros irgi man labai patinka, bet kadangi, aš irgi dama su daug xxx, tai but smalsu, tą daiktą, ant žmogaus pamatyt...

Žiūriu, čia daug kam nesekmių ruožas mezgime prasidėjo, nu man irgi nesiseka pažabot naujos mašiniukės, užsigriebiau mokytis megzt su ja ir iškart dviem spalvom megztinį. Tai kol numezgiau jį, tai sumoje numezgiau 4 nugaras, 2 priekius ir 2 rankoves doh.gif , galvojau siūlai nebeatlaikys tokio ardymo... Siūt nebesiuvau, nebegaliu į jį žiūrėt kol kas. Dabar mezgu kitą...
Pasikeičiau poroloną, tai daug bėdų išsisprendė, bet vistiek vis ką nors prikliurkinu...
Jaučiuos tokia neišmanele, bet užsispyriau, vis tiek aš tą bestiją sutramdysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Shura, cia tikras skindelis, bet grazus. Noretusi pamatyti gyvai
Atsakyti
Shura thumbup.gif , tikrai būtų įdomu pamatyt ant adresato 4u.gif

Zuzana*, o kur taviškis kūrinys ??????? Laukiam biggrin.gif

Sushi, aš nebandžius dar weawing, bet man atrodo, kad kaip tik su juo ir galima išgaut ne megzto, o austo mezginio įvaizdį. Mačiau paveiksliukų, bet realiai nesu čiupinėjus, reiktų kada išbandyt biggrin.gif

Vince0405, kokią bestiją tramdai ??????? bigsmile.gif
Atsakyti

Vince0405, kokią bestiją tramdai ??????? bigsmile.gif
[/quote]

Nugi mezgimo mašiną lotuliukas.gif , galinėjamės ar ji mane, ar aš ją įveiksiu doh.gif ...Vakar va irgi, baigėsi siūlai, dėjau kitą, matyt nedadėjau, karieta brūkštelėjau ir...viskas atsidūrė ant žemės, buvau jau iki kaklo numezgus verysad.gif ...Nu oi kaip ji tikrina mano kantrybę... Betgi suprantu ,kad naujas daiktas ,turiu priprasti prie jos, įgusti...Nenusimenu...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 04 08, 22:30)

as tai zinau, kas man labiausiai trukdo megzt, o ir siaip uzsiimt visuomenei naudinga veikla - INTERNETAS!!! nebesuskaiciuoju kiek prakiurksau prie kompo landziodama sian bei ten, be jokiu rimtu ketinimu. atrodo oj prisesiu 5min tik pora dalykeliu patikrinsiu ir ziu jau neber valandos sad.gif tik kabelius kirpt, kitaip nieko nebus sad.gif

Ir mano tokia pat problema, trukdis darbui blush2.gif , bet, iš kitos pusės, juk internete viską ir randu ax.gif

QUOTE(vince0405 @ 2013 04 09, 22:02)
Paminėjot garter karietą, tai aš jau kelintą dieną žiūrinėju internete ,kas čia  per žvėris g.gif , nu bet vistiek nesuprantu  doh.gif , ar jis mezga ir blogom akim, be antros adatinės ?Ir aplamai, ką jis daro dar? Iš filmukų supratau,kad ji pati mezga...

Žiūriu, čia daug kam nesekmių ruožas mezgime prasidėjo, nu man irgi nesiseka pažabot naujos mašiniukės, užsigriebiau mokytis megzt su ja ir iškart dviem spalvom megztinį. Tai kol numezgiau jį, tai sumoje numezgiau 4 nugaras, 2 priekius ir 2 rankoves  doh.gif , galvojau siūlai nebeatlaikys tokio ardymo... Siūt nebesiuvau, nebegaliu į jį žiūrėt kol kas. Dabar mezgu kitą...
  Pasikeičiau poroloną, tai daug bėdų išsisprendė, bet vistiek vis ką nors prikliurkinu...
Jaučiuos tokia neišmanele, bet užsispyriau, vis tiek aš tą bestiją sutramdysiu  mirksiukas.gif

O aš maniau, kad Jautiena pasijuokė, kad nustato eilių skaičių ir išeina pasivaikščioti g.gif Čia elektroninėms taip?
Nesiseka ir man, gal pora mėnesių stovėjo mašina prisukta prie stalo, bet nieko nedariau su ja.Jei ko reikėjo, tai su Neva padariau.Šią savaitę nusprendžiau bandyti, nes paskui bus vasara ir visi darbai sustos iki rudens doh.gif Ir pavyko, ir patiko, ir jau naujų planų turiu ax.gif Bet kokių žioplų klaidų padariau, siaubas biggrin.gif Pvz, uždariau akis kaklo iškirptei, liko pabaigti petukus, sugražinau adatas į darbinę padėtį, reikėjo atsitraukti ,tuščiai pervažiuot per kaklo vietą, o aš užmiršau, siūlo nenutraukiau, ir įtempimas man išardė visą kaklo uždarymą ir paleido akis doh.gif lotuliukas.gif Nevai siūlvedžio nebuvo, tai aš ir prie jo dar turiu priprasti blush2.gif
Bet jau permegsiu iš naujo, nes nusprendžiau, kad kvalbonus vis tik kitaip reikėjo daryt, manau pavyks, pasirodysiu, kas čia man bus išėję mirksiukas.gif
Jautiena, teisingai tave informavo, aš angliškai nemoku, mokykloj vokiečių mokiaus, turiu labai gerą, visą knygą ir dar mažesnių knygelių olandiškai smile.gif , iš Darbėjos gavau rusišką , bet senesnio modelio, instrukciją.Viską sudėjus vistiek nelabai žinau kas kam naudojama blush2.gif

Atsakyti
bangelee,
O aš maniau, kad Jautiena pasijuokė, kad nustato eilių skaičių ir išeina pasivaikščioti g.gif Čia elektroninėms taip?

Aš tik teoriškai "pasikausčius" su tuo garter carriage, ir su ne elektroninėm jis irgi naudojamas, tada pagal perfokortą mezga. Yra video filmukų
http://www.youtube.c...h?v=4rJvanHYYYM
http://www.youtube.c...h?v=2w_gG6afvi8
http://www.youtube.c...h?v=YmeIlpZ-Sv0
http://www.youtube.c...h?v=TbrhxGb1Wgk

Labai džiaugiuos, kad vėl pradėjai jaukintis mašiniuką. Viskas pavyks, tik reikia priprast biggrin.gif
Atsakyti