QUOTE(jautiena @ 2013 04 08, 22:30)
as tai zinau, kas man labiausiai trukdo megzt, o ir siaip uzsiimt visuomenei naudinga veikla - INTERNETAS!!! nebesuskaiciuoju kiek prakiurksau prie kompo landziodama sian bei ten, be jokiu rimtu ketinimu. atrodo oj prisesiu 5min tik pora dalykeliu patikrinsiu ir ziu jau neber valandos
tik kabelius kirpt, kitaip nieko nebus
Ir mano tokia pat problema, trukdis darbui
, bet, iš kitos pusės, juk internete viską ir randu
QUOTE(vince0405 @ 2013 04 09, 22:02)
Paminėjot garter karietą, tai aš jau kelintą dieną žiūrinėju internete ,kas čia per žvėris
, nu bet vistiek nesuprantu
, ar jis mezga ir blogom akim, be antros adatinės ?Ir aplamai, ką jis daro dar? Iš filmukų supratau,kad ji pati mezga...
Žiūriu, čia daug kam nesekmių ruožas mezgime prasidėjo, nu man irgi nesiseka pažabot naujos mašiniukės, užsigriebiau mokytis megzt su ja ir iškart dviem spalvom megztinį. Tai kol numezgiau jį, tai sumoje numezgiau 4 nugaras, 2 priekius ir 2 rankoves
, galvojau siūlai nebeatlaikys tokio ardymo... Siūt nebesiuvau, nebegaliu į jį žiūrėt kol kas. Dabar mezgu kitą...
Pasikeičiau poroloną, tai daug bėdų išsisprendė, bet vistiek vis ką nors prikliurkinu...
Jaučiuos tokia neišmanele, bet užsispyriau, vis tiek aš tą bestiją sutramdysiu
O aš maniau, kad Jautiena pasijuokė, kad nustato eilių skaičių ir išeina pasivaikščioti
Čia elektroninėms taip?
Nesiseka ir man, gal pora mėnesių stovėjo mašina prisukta prie stalo, bet nieko nedariau su ja.Jei ko reikėjo, tai su Neva padariau.Šią savaitę nusprendžiau bandyti, nes paskui bus vasara ir visi darbai sustos iki rudens
Ir pavyko, ir patiko, ir jau naujų planų turiu
Bet kokių žioplų klaidų padariau, siaubas
Pvz, uždariau akis kaklo iškirptei, liko pabaigti petukus, sugražinau adatas į darbinę padėtį, reikėjo atsitraukti ,tuščiai pervažiuot per kaklo vietą, o aš užmiršau, siūlo nenutraukiau, ir įtempimas man išardė visą kaklo uždarymą ir paleido akis
Nevai siūlvedžio nebuvo, tai aš ir prie jo dar turiu priprasti
Bet jau permegsiu iš naujo, nes nusprendžiau, kad kvalbonus vis tik kitaip reikėjo daryt, manau pavyks, pasirodysiu, kas čia man bus išėję
Jautiena, teisingai tave informavo, aš angliškai nemoku, mokykloj vokiečių mokiaus, turiu labai gerą, visą knygą ir dar mažesnių knygelių olandiškai
, iš Darbėjos gavau rusišką , bet senesnio modelio, instrukciją.Viską sudėjus vistiek nelabai žinau kas kam naudojama