Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(svelnute @ 2013 04 06, 21:09)
Buvo tokia mintis kilus, bet kad tik į vieną pusę stringą  g.gif Na turėsiu omenyje.

gali but vienas is tu geleziuku uzlinke:
user posted image
man strigo kai vienoj pusej apatini buvau dalinai uzlenkus. o ar "ant laisvo" ar vazineja riberio karieta? pastumk kiek adatu i darbine pozicija tik ant riberio, nesukabinus su pagrindine karieta, ir pavazinek pirmyn atgal - jeigu kabinsis tai greiciausiai tie, kur pav. pazymejau.
Atsakyti
ax.gif Nu va dar viena pabaigiau. megztukas toks pat kaip ir kiti, tik sis rankom siuvinetas storoku medvilniniu siulu. sitas variantas man patinka labiausiai.

user posted image
Atsakyti
Sveikutės,

susipykau su mezgimu ir to pasekoje pati su savimi biggrin.gif
Paskutinis mano mezginys patyrė gėdingą fiasko, pasidaviau, nes nenorėjau galutinai mašiniuko sudrožti... unsure.gif (jei kas mezgėt iš 5 pusvilnės gijų 3,5 tankumu , galit plius minus įsivaizduoti)

Na bet gyvenimas bando eiti toliau, ir užlindau čia su tokiu klausimu: gal kas iš vilniečių turėtų parduoti keletą tuščių siūlų babinų?.. rolleyes.gif

Kadangi savu laiku atskirai nepagyriau grožybių, ta dabar tik bendrą balioną visoms už nuostabius mezginius dovanosiu. 4u.gif
Va tik neišeina Mamytės uogytės su tokiais išskirtiniais grožiais šviežiai nepagirti... Žavinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2013 04 07, 13:39)
Sveikutės,

Na bet gyvenimas bando eiti toliau, ir užlindau čia su tokiu klausimu: gal kas iš vilniečių turėtų parduoti keletą tuščių siūlų babinų?.. rolleyes.gif

Galeciau patarti pasidaryti is tusciu toletinio popieriaus ritineliu, as darau is dvieju perkerpu per puse ir susegu sudejus abu su tuo kur lapus sega labai gerai gaunasi ir minimalios islaidos thumbup.gif
Atsakyti
sushi: is 5 giju? T3.5? koks cia storis gaunasi 300m ar 600m /100g?

as mezgu teciui liemene, bet nelabai panasu, kad gaunas lotuliukas.gif doh.gif doh.gif
user posted image
rastas garter karieta:
user posted image

isskalbiau, istempiau ir labai tikiuosi, kad gausis daugiau i ploti, negu ilgi, nes man tokios tunikos tikrai nereik lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2013 04 07, 10:22)
... sitas variantas man patinka labiausiai.
man irgi blush2.gif toks labiausiai nesiojamas, kiti du - labiau ant scenos vaiksciot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 04 07, 17:18)
rastas garter karieta:
isskalbiau, istempiau ir labai tikiuosi, kad gausis daugiau i ploti, negu ilgi, nes man tokios tunikos tikrai nereik  lotuliukas.gif

Graži liemenė thumbup.gif biggrin.gif thumbup.gif , tikiuios, įgaus reikiamą formą, kad tiktų tėčiui drinks_cheers.gif
Bet labai sudomino garter karieta, nes ją turiu ir dar stovi nenaudojama doh.gif , tiesiog bijau pabandyt doh.gif . Ar labai didelis triukšmas su ja mezgant ???????? lotuliukas.gif , nes bijau, kad kaimynai nepradėtų piktintis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mamyte uogyte,
Nu va dar viena pabaigiau. megztukas toks pat kaip ir kiti, tik sis rankom siuvinetas storoku medvilniniu siulu. sitas variantas man patinka labiausiai.
Man irgi šitas fainiausias drinks_cheers.gif
Atsakyti
oj bilda visa troba nuo tos karietos, triuksmo uztektinai ir kaimynam, bet as taikydavau, kada jie darbe, vis uzstatydavau kiek reik eiliu, o pati iseidavau pasivaiksciot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 04 07, 22:28)
oj bilda visa troba nuo tos karietos, triuksmo uztektinai ir kaimynam, bet as taikydavau, kada jie darbe, vis uzstatydavau kiek reik eiliu, o pati iseidavau pasivaiksciot biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kuri galit pagdelbet, kaip toki tysala ismegzti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2013 04 07, 13:39)
... keletą tuščių siūlų babinų?.. rolleyes.gif

Aš galėčiau keletą pavogti iš savo vaikų biggrin.gif dovanočiau tau mirksiukas.gif

Jautiena thumbup.gif karališkai mėlynai graži liemenė thumbup.gif

Zuzana, gal čia panašus tysalas kaip, kad Laimužė mezgė su storamezge g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2013 04 08, 19:17)
Sveikutes, gal kuri galit pagdelbet, kaip toki tysala ismegzti

Zuzana, tai koks to tysalo priekis????
Man panašu, kad čia ilgas "šalikas" kurio galai nugaroj susiūti. Tik neaišku, prie ko tas rankoves pritaisyt, jei tik ten rankovės ne atskirai užsideda, tipo ilgos riešinės g.gif , bet gal ir nusišneku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2013 04 07, 15:39)
Galeciau patarti pasidaryti is tusciu toletinio popieriaus ritineliu, as darau is dvieju perkerpu per puse ir susegu sudejus abu su tuo kur lapus sega labai gerai gaunasi ir minimalios islaidos  thumbup.gif
Kad kažkaip per ;iauni man tie wc popieriaus ritinėliai... blush2.gif

QUOTE(Ristina @ 2013 04 08, 19:00)
Aš galėčiau keletą pavogti iš savo vaikų  biggrin.gif dovanočiau tau  mirksiukas.gif
Bėgu AŽ rašyt... 4u.gif

jautiena, jei tavo tėtis ilgas ir kūdas, gal žiūrėk, visai ir tiks? hihihi.gif

Nusiteikinėju mezgimo reabilitacijai... cool.gif Labai tikiuosi, kad pavyks. biggrin.gif
Atsakyti