Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Olaiva @ 2013 04 01, 10:31)
kvartetas,viskas butu gerai,bet tas storas uzsegimas  doh.gif jau net vyriskam butu per skambus...gal pataisyk tu ji rolleyes.gif

nera smulkus, bet tikiuosi ji su ligintuvu suploti siek tiek. ax.gif. o kaip pasiulytumet permegzti. as ties sita vieta irgi masciau, bet 1x1 ar 1x2 nesirinkau, nes visur apdaila palenkta dvigubas lygus ir kitliuota. g.gif . jei tik viengubas riesis i visas puses, kampai tikrai ir apmezgus uzsiries doh.gif .

ismatavimus emiau is lenteles i didziaja puse 4u.gif . dabar nesiojam 116cm, emiau 122cm. Dabar rankovytes atlenke viena syki. 4u.gif , bet siais tiek ir panesiosim, labiau taikiau, kad kitiems metams tiktu. Pas mus darzely grupe i sauletaja puse-isrengineja iki trumpu maikiu biggrin.gif .

Sakykit nesikuklinkit, as gi is jusu pastabu mokinsiuos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 04 01, 10:53)
Daivuliau, Kvartetas - smagu, kad darbai juda į priekį  thumbup.gif , kaip pirmi blynai, tai sakyčiau gan pavykę - bet įtariu, kad mezgėt iš akies be jokių išankstinių paskaičiavimų  g.gif  ar aš klystu ?
Daivuliau - iš principo tai galima liemenę primegzt iš apačios, bet reiktų tada užsegimo juostelę nuardyt, apačios atnarą irgi nuardyt ir tada surinkus akis primegzt į ilgį kiek noris. O rankovių prisiuvimas gan įdomus sakyčiau ir mažiems vaikams gan praktiškas, kai siūlė viršuj  ax.gif
Tik patarčiau pradedančiosioms pradžiai nepirkt brangių siūlų, o "pasitreniruot" su pigesniais.
Tikiuosi nesugadinau nuotaikos su savo "priekabiavimais"  blush2.gif

as tai skaiciuoju akis pagal pasidaryta bandymuka, bet ne visada nutaikau doh.gif ne beda, sunesiosim kaip bolero (sesuo sake ir nereikia ilgesnes). O pastabas visada sakykit, ner cia kur nuotaikos gadintis, kaip tik reikia mokytis is savo klaidu ir klausytis profiu patarimo 4u.gif
As tai skrudzias, tai i brangius siulus net neziuriu. Pvz si liemene atsejo 6 litukus bigsmile.gif
Atsakyti
Daivuliau, aš irgi palikčiau kaip yra. Kol kas ne per trumpa, o ir taisyt ilgiau užtruksi negu naują numegzt biggrin.gif . O siūlai kuo geresni, tuo ir rezultatas geresnis g.gif , bet dabar tu teisingai darai, kad skrudžini 4u.gif , nors iš gerų ir kokybiškų siūlų megzt daug maloniau bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikinu visas su praėjusiomis šventėmis. Merginos padirbėjo per šventes thumbup.gif .
Darbėja, jau medeliai kaip gražiai atrodo wub.gif Tokių gražių net nemačius niekur. Ačiū už perfokortą, čia skaitosi paprastas kiauraraštis ar sudėtingasis?
Ir liemenės, ir suknelės, ir mergelės thumbup.gif . Visos labai gražios. Kvartetas, atsargiai skalbk suknytę. Aš nusimezgus sau buvau tokį rūbelį iš 100 proc. vilnos, skalbiau rankomis vėsiam vandenį, vistiek susitraukė beveik dviem dydžiais. O užsegimą reikia gerai pagarinti, palyginti ir viskas bus ok.
Atsakyti
Akirera, ačiū 4u.gif biggrin.gif 4u.gif
Kartoju megztuko su medžiais foto
user posted image
Dabar vis tik rankoves daryčiau kitaip, bet šį kart bus gerai kaip yra doh.gif
Atsakyti
Nu dabar jau prigasdinot, dar neskalbiau rolleyes.gif .

Darbeja ant manekeno simta kartu graziau ziurisi wub.gif
Atsakyti
kvartetas, ačiukas 4u.gif bigsmile.gif 4u.gif

Neprigąsdinom, tik perspėjam, kad savo darbelio nesugadintum biggrin.gif
Ir man labai įdomu kaip sekės su kiauraraščiu ??????? mirksiukas.gif
Atsakyti
puikiai gavosi viskas 4u.gif . Pradejau naujaji darbeli, vakar 1dali sijono padariau 4u.gif . Kazkaip as dar nemoku apskaiciuot kiek man siulu reikes. Norejau suknutes, bet jau matau kad niekaip. Dalinsiu ir jau suksiuos is padeties sijonas+ bliuskute. Ttik dar nesumasciau kaip man iseiti is padeties ir kitos spalvos siulus ijungti bliuskutei, gal dryzius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 02 balandžio 2013 - 13:49
Oi kiek groziu! Ir lemenes ir sukneles puikos!

Matau kaista visu mezgimo masinos kaista. Maniske taip pat...

Lininis megztukas pavasariui/ vasarai.

user posted image

Pagrindas:Birzu linas dvieju giju, dekoras: medvilniniai siulai( kazkokie is bobinos, akinanciai fluorasenciniai lotuliukas.gif ) tankumas-3; akiu 140; rankovem 110 akiu. mezgiau 240 eiliu , nuemiau po 10 akiu is abieju pusiu ir kas sesias eiles mazinau po 2 akis is abieju pusiu. ir prieki ir rankoves mazinau tokiu pat budu. Megzdama irerpiau rastus.

Ta didele zaliu fluorasenciniu siulu bobina vis nemazeja lotuliukas.gif lotuliukas.gif , pratesimas bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamytė uogytė: 03 balandžio 2013 - 19:02
Mamyte uogyte, visada randate originalius sprendimus thumbup.gif . O ryškios spalvos šiemet turėtų būti ant bangos. Šią salotinę labai tinkamai nugesina pilka. Lino siūlas koks gerulis. Raštą priekyje mezgėte atskirai, o po to susiuvote ar kažkaip kitaip?
Atsakyti
Mamyte uogyte,idomus mezginys bigsmile.gif
o cia dar neskalbtas pafotografuotas?nes labai pasikeicia linas po skalbimo...kad paskui nebutu is medvilnes tu intarpu pusliu
bet gal po skalbimo nesimatytu tu isitempusiu akiu tokiu tarpuku,kur linas su medvilne susitinka
Atsakyti
kakirera, rasciuka imezgiau is karto. mezgiau su silver reed. puse dienos kankinausi kol supratau kaip megzti "viena motyva" zodziu ten tokiu visokiu plasmasiuku prie adatines pridedi ir dar pora prie karieteles prisisuka ir mezga motyva tik ten kur tu nori.

Olaiva, sitas megztukas dar neskalbtas. siaip skalbiant rankom tas linas nesusitraukia, tik suminksteja, truputi suglemba, nes vaskas isiplauna. isskalbus reikia gerai islyginti, o tie tarpukai ties sujungimu itariu ir liks, bet man jie netrukdo. Turiu meginuka nusimezgus reiks isskalbti mirksiukas.gif .
Atsakyti