Tada jau nežinau, kas gali būti
man lace tai neišeina nieko megzti kertasi adatos.
QUOTE(Ristina @ 2013 02 22, 12:40)
Tada jau nežinau, kas gali būti
tuoj ir as supyksiu ant tos karietos, nes gi numezgiau du salius, o dabar su ta pacia korta kazkoki s... mala
L@imuže, Shura, čia su ta telepatija, tai nežinau. Savo vizijose ir aš mačiau būtent šito rašto suknelę
Ristina, niu kaip fainai atrodo apsivilkus . Atnaras primezgei, ane?
Tiesa, Shura, berniuko megztinis klasiškas ( kaip iš katalogo)
Ristina, niu kaip fainai atrodo apsivilkus . Atnaras primezgei, ane?
Tiesa, Shura, berniuko megztinis klasiškas ( kaip iš katalogo)
Daivuliau - nesu macius gyvai tu juosteliu, bet man ji tokia stora pasirode. mano brotheri 9mm plocio ir 13mm aukscio. gal pernelyg stipriai adatos prispaustos? nes lace karieta kelia adata i virsu, kad aki permest. adatos turi but prispaustos prie masinos, bet ne priplotos taip, kad visai i virsu nejudetu. teko kazkur skaityt, kad per kieta/stora kempine taip pat kelt problemu, kaip ir susidevejus.
Ristina: vau, apsivilkus visai kitas vaizdas. tikrai labai grazu ir puikiai tinka.
Ristina: vau, apsivilkus visai kitas vaizdas. tikrai labai grazu ir puikiai tinka.
L@imuže, suknelė superova Juoda balta mano spalvos
Shura, megztukas vaikinui liuksiškas ir labai faini siūliukai
Ristina, apsivilkus labai fainai atrodo , o ištiesto vaizdas tai tikrai labai keistas, bet rezultatas fainas
Shura, megztukas vaikinui liuksiškas ir labai faini siūliukai
Ristina, apsivilkus labai fainai atrodo , o ištiesto vaizdas tai tikrai labai keistas, bet rezultatas fainas
Sakykite kuom skiriasi brotherio riberis 830 nuo 850modelio?
pazymejau ko KR830 neturi. tie extra mygtukai/nustatymai naudojami zhakardo mezgime. daugiau nieko negaliu pasakyt, nes nesu bandzius megzt rastu ant abieju adatiniu. jeigu yra galimybe rinktis, tai aisku 850.
esme kame. kad mezgimo masina man patiktu pagal modeli 881, o riberi gal but turetu tik 830. Kiek skaiciau ir domejausi 850riberis populiariausias. Tad ir svarstau ar verta imti tik masina, ar iskart 881+830riberi. seku pastoviai tema ir skaitineju tyliai. labai noriu masiniuko. bijau apsipirkti.
o kur konkreciai tarkim galima paziureti 881modelio kokia turetu buti originali komplektacija. ir pasitikrinti ar tikrai viskas yra kas priklausytu?
o kur konkreciai tarkim galima paziureti 881modelio kokia turetu buti originali komplektacija. ir pasitikrinti ar tikrai viskas yra kas priklausytu?
O Ristina ar rodėtės savo tą oranžinę suknelę su suktuku ties krūtine ant kūno?
Maniske 881+830 komplektacija yra User Manual antram puslapi, tiksliau kitoj virselio pusej.
Maniskis nutrauke (baisokokai):
Megzta Brotheriu is siulgaliu visokiu: alpakos, merino, kashmerino (nzn kas per dalykas), akrilo ir net nebezinau ko misinio, susinaudojo 288g. Siulu storis nenusakomas, bet itariu apie 650-750m/100g, tankumas pagrindine karieta 3.0, intarsine 3.2. Plotis 170 akiu, ilgis 270eiliu, dydis apie 38.
reikes iverti ar prisiut ka nors sutvirtint peciu/kaklo linija, nes peciai zemyn ciuozia, V-iskirpte matyt kalta.
p.s. reiktu kirpykloj apsilankyt, nes ziuriu apzelus jau neblogai...
Maniskis nutrauke (baisokokai):
Megzta Brotheriu is siulgaliu visokiu: alpakos, merino, kashmerino (nzn kas per dalykas), akrilo ir net nebezinau ko misinio, susinaudojo 288g. Siulu storis nenusakomas, bet itariu apie 650-750m/100g, tankumas pagrindine karieta 3.0, intarsine 3.2. Plotis 170 akiu, ilgis 270eiliu, dydis apie 38.
reikes iverti ar prisiut ka nors sutvirtint peciu/kaklo linija, nes peciai zemyn ciuozia, V-iskirpte matyt kalta.
p.s. reiktu kirpykloj apsilankyt, nes ziuriu apzelus jau neblogai...
Kvartetas, jei bus galimybė, geriau 850 riberis. Aš kai ieškojau mašiniuko, norėjau visiškai paprastą pirkti, bet patarė geresnį ir nė kiek nesigailiu. Tos "lilit' knopkės padeda dvigubame žakarde, lygesnis mezginys gaunasi, mažu kada pravers. Pilna ebay mašinų ir su 850 komplektacija, svarbu išlaukti. O gal kada norėsi mašiną pasitobulinti į elektroninę, tai prie jų irgi 850 eina.
Merginos, uf užderėjo pas jus:)
Laimuže, superinė suknia, tobulas fasonas!. Ir dairausi į smulkias žąseles, bet jamsiu liemenės pavidale.
Jautiena, labai šaunus klasikinis šiuolaikiškas megztas gavosi. Medalis už kantrybę O pečius gali sutvirtint, bet iki tobulybės nepadės. Turiu porą megztų su tokia iškirpte, su kapiušonu, tempia man vis tiek rankovės žemyn. Truputį man padeda siaura (ne gili ir ne plati) nugaros kaklo iškirptė.
Ristina, megztukėlis kaip tik jums! Labai liuks.
Shuros berniokas stovi galvelę nulenkęs . Reikėjo porą klaidų padaryti, nes atrodo kaip iš katalogo megztukėlis, nieks netikės, kad pati mezgėt
Darbėja, meistriškas megztukas Vis abejoju, ar vaikui verta megzt šviesų megztuką, tikiuosi karčiuose ir uodegoj neliks košės likučių Niu labai originalu:)
Merginos, uf užderėjo pas jus:)
Laimuže, superinė suknia, tobulas fasonas!. Ir dairausi į smulkias žąseles, bet jamsiu liemenės pavidale.
Jautiena, labai šaunus klasikinis šiuolaikiškas megztas gavosi. Medalis už kantrybę O pečius gali sutvirtint, bet iki tobulybės nepadės. Turiu porą megztų su tokia iškirpte, su kapiušonu, tempia man vis tiek rankovės žemyn. Truputį man padeda siaura (ne gili ir ne plati) nugaros kaklo iškirptė.
Ristina, megztukėlis kaip tik jums! Labai liuks.
Shuros berniokas stovi galvelę nulenkęs . Reikėjo porą klaidų padaryti, nes atrodo kaip iš katalogo megztukėlis, nieks netikės, kad pati mezgėt
Darbėja, meistriškas megztukas Vis abejoju, ar vaikui verta megzt šviesų megztuką, tikiuosi karčiuose ir uodegoj neliks košės likučių Niu labai originalu:)