Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

Ristina: labai grazi suknyte, tos juostytes visa efekta priduoda, o kisenes ar gilios? idomu, kaip atrodytu prisikrovus i jas gerio wink.gif
Atsakyti
Kadangi labai knieti dukriui liemene padaryt is tu storesniu siulu, nes man ziauriai graziai koriukas su jais ziurisi, tai pabandziau pagrindines karietos adatas vis isstumti i prieki kaip jautiena patare, nu ir ka - antara turiu. Ziuresiu kaip seksis visa apdaila padaryt. Aciu labai uz patarimus visoms 4u.gif
Atsakyti
O as pagaliau pabaigiau pirmaji rimtesni mezginuka. Truksta tik sagyciu ir manekene jau miega ax.gif . Gal ryt pafotkinsiu velyku proga. Ka gi esu apakusi sumezgiau 8.5 matkiukus doh.gif . Galejau gal ant didesnio tankumo megzt. Turbut del to ir suede sitiek daug siulu. Kai paimi tai jauti svorio turi. Na guodzia kad, bent tikrai siltas ir nekiselinis 4u.gif .

Atrodo uzkabliavo mane masiniukas bigsmile.gif . Nusipirkau jau nauju siuliuku medvilniniu. Dairausi ka cia sekanti galeciau nurakaliot. ax.gif Labai noriu suknutes, bet neisivaizduoju kiek siulu reiktu. Tiek kiek nusipirkau buvo paskutinieji parduotuveje. Jei pritruks ir negausiu. Sakykit orientacijai kiek +- reikia ligiu rastu mezgant siuliuku skunutei. Esu 164cm ir nestambi 4u.gif . Noriu zinot ar verta pradet ar mastyt apie kazka kita. o siuliukai 50gr 395metrai. turiu 4vnt rolleyes.gif

Aciu visom kurios suorentuoja ir uzveda ant kelio. Laaaabai aciu del skyluciu sagytem patarimo ismezgant kitos spalvos siulu. Man atrodo skylutes tikrai grazesnes nei tiesiog perkeliant akytes su dekeriu 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 31 kovo 2013 - 01:15
Mielos mezgejeles, su pavasario svente Jus 4u.gif Linkiu kantrybes, uzsispyrimo, neblestamo entuziazmo ir visu fantaziju ispildymo.
Pasirodom su liemene, del kurios labai pykau ant riberio, bet pastumdzius adateles i prieki, tikrai maziau mete, tad uzsispyriau ir nėjau miegoti, kol nepabaigiau liemenės. Jaučiu viską dariau kas neteisinga, bet rezultatu likau patenkinta. Nors biški nutrumpinau ir galvoju dar antra bantuka prisiuti.Ideja ne mano (uzmatyta interneto platybese, bet nepamenu kur tiksliai).
user posted image
Atsakyti
Daivuliau, su pergale!!!!!!! thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Labai miela liemenytė gavosi bigsmile.gif tavo gražuolei 4u.gif

Su šv. Velykom visas clap.gif
Atsakyti
Daivuliau, na stai ir gavosi, tik kaip ten rankovytes prisiutos? kazkaip issvirksciai atrodo biggrin.gif labai mielas drabuzelis mazai lialei.

ai velykos nelabai ir svente, toli dar jom iki kaledu smile.gif
Atsakyti
Labai miela spalvyte liemenes, tokia svelnute.

Jus taip pat visas su pavasario svente. 4u.gif

Kagi rodausi su savo ale tunika, kuri transformavosi i suknute. Ardziau nemazai kartu. Per ziopluma viskas doh.gif . Su tankumu buvau prisidirbusi, viena daly sijono numezgiau, paskui nepamenu kam pasukinejau tankuma, ir nebeatgaminau ant kiek mezgiau. Ai is akies nusistaciau numezgiau. Zinoma naujoji dalis per ilga. Isardziau sumazinau tanki, vel numezgiau - per trumpa doh.gif . Zodziu viska isardziau ir per naujo doh.gif . rankove viena numezgiau viskas ok, sekancia tikrai galvojau, kad reiktu veidrodiniu principu, bet paskutine minute kazkodel susiviete-kad gal ne nereikia, reikia 2vienodu doh.gif . Ir velgi permegzti. zodziu su nuotykiais. Bet nutieksti i sona -nepriejau prie sios ribos.
Sagyciu tik betruksta iki pilnos laimes. Neskalbta ir negarinta. Tik susiuta ir isbandyta 4u.gif
Siuliukai 100proc vilna.
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 01 balandžio 2013 - 01:03
Kvartetas, sveikinu su pirmu parodytu mezginuku thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Suknytės spalvytė labai miela, tinka tavo princesei thumbup.gif
Iš savo klaidų visos geriausiai mokomės, nes darbo procesą aprašei doh.gif biggrin.gif doh.gif

Ko gero suknytė išskalbus bus ir didoka, bet kadangi už lango "pavasaris", tai kitam sezonui bus tikrai kaip tik. Tik dabar atsargiai skalbk, nes aš vieną pirmųjų numegztų vyriškų megztuku iš vilnos įmečiau į mašiną (nustačiau režimą vilnai, bet kartais elektronika paveda ir peršoka į kitokį), tai kai ištraukiau, vos nenumiriau iš juoko, nes liko veltinis maždaug 2-jų metų vaikui biggrin.gif Tai gavau velnių nuo MB, nes buvo jau padovanotas ir pamatuotas, o paskui "patobulinau" bigsmile.gif
Bent jau aš labai džiaugiuos, kad entuziazmas nedingo ir kuri planus naujiem darbam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Darbeja, negaliu atsidziaugti jog gavosi 4u.gif turiu dar tokiu pat siulu duktereciai analogiskai liemenei, tik nzn ar noriu megzti su jais daugiau biggrin.gif
Jautiena, taip rankovytes specialiai isvirksciai prisiuvinejau, tiksliau su vaseliu apmeciau. Cia tipo menas toks bigsmile.gif
Kvartetas, dekui! jau kokia zavi jaunoji manekene su naujaja suknute 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 03 31, 23:55)
ai velykos nelabai ir svente, toli dar jom iki kaledu smile.gif

orais tai velykos pranoko kaledas biggrin.gif

va pas mus dabar drebia ir balta,balta... biggrin.gif

user posted image

daivuliau,labai dailus megztukelis su kaspinu.tik trumpokas,toks vos keliems menesiukams bus...
kvartetas,viskas butu gerai,bet tas storas uzsegimas doh.gif jau net vyriskam butu per skambus...gal pataisyk tu ji rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 01 balandžio 2013 - 09:31
QUOTE(Olaiva @ 2013 04 01, 09:31)
va pas mus dabar drebia ir balta,balta... biggrin.gif
daivuliau,labai dailus megztukelis su kaspinu.tik trumpokas,toks vos keliems menesiukams bus...

kazkokia nesamone su tuo sniegu. Grizes vyras su suniu galvojau mane isdurineja Balandzio 1-osios proga doh.gif
O durnas klausimas, jeigu primegzti is apacios? ar labai durnai atrodytu? g.gif
Atsakyti
Na ir pas mus vėl žiema doh.gif doh.gif Tai velykos jau žiemą dabar švenčiamos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Daivuliau, Kvartetas - smagu, kad darbai juda į priekį thumbup.gif , kaip pirmi blynai, tai sakyčiau gan pavykę - bet įtariu, kad mezgėt iš akies be jokių išankstinių paskaičiavimų g.gif ar aš klystu ?
Daivuliau - iš principo tai galima liemenę primegzt iš apačios, bet reiktų tada užsegimo juostelę nuardyt, apačios atnarą irgi nuardyt ir tada surinkus akis primegzt į ilgį kiek noris. O rankovių prisiuvimas gan įdomus sakyčiau ir mažiems vaikams gan praktiškas, kai siūlė viršuj ax.gif
Kvartetas, pritariu Olaivai, kad reiktų užsegimo juostelę permegzt - jei jau neina dar su riberiu susitart, tai gal virbalais galima primegzt viengubą - būtų tikrai gražiau drinks_cheers.gif O šiaip modeliukas tikrai įdomus, ypač ta juostą per vidurį drinks_cheers.gif
Tik patarčiau pradedančiosioms pradžiai nepirkt brangių siūlų, o "pasitreniruot" su pigesniais.
Tikiuosi nesugadinau nuotaikos su savo "priekabiavimais" blush2.gif
Atsakyti