Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

darbeja,zinok ir plonus siulus meto,bandymuose viskas ok,bet kai jau mezginys ir prasideda sad.gif darau visus zingsnius pagal instrukcija. reiks itempimus paziureti ir pabandyti po viena stulpeli.
Atsakyti
pas rusaites maciau ta sponge daro is pilko parolono. nes langu sandarinimo suklijavau du ir vistiek susiplojo doh.gif

del atnaru man geriau ir graziau 2x2 gaunas nei 1x1 tada ta 1x1 turiu megzti zymiai mazesniu tankumu kad butu grazios akutes.....

kai mezgu kiaurarasti visada nustumiu 2 adatas i normalia B pozicija, nes taip pasakojo vyro teta (mezgeja n metu) sako siuti patogiau o ir akys nepabega ax.gif

darbeliai idomus ir grazus visu po viena nebesigaus girti blush2.gif
Atsakyti

Ačiū ,Darbeja, už atsakymą 4u.gif . Pažiūrėjau, pas mane irgi sponge bar - du sluoksniai porolono ir medžiaginė juostelė... Reiks man pačiai pasidaryt naują ir žiūrėt kiek laikys...

O kaip dėl vaško, instrukcijoje rašoma, kad jis būtinas, o gal galima ir be jo megzt?

Dar man įdomu, kur imat perfokortų shemas, gal galima būtų kokią nuorodėlę gauti, ar bent kokių knygų pavadinimų, pati pasiieškočiau ...
Papildyta:
[quote=Freke,2013 03 30, 12:07]
pas rusaites maciau ta sponge daro is pilko parolono. nes langu sandarinimo suklijavau du ir vistiek susiplojo doh.gif

Tai aš turiu to pilkojo, jis naudojamas vedinimo sistemoms, ir tikrai yra tvirtesnis, galvoju jį mėgint dėt, bet du sluoksniai ar nebus per storas g.gif , gal dėt, vieną pilką, vieną baltą ?...
Atsakyti
as tai ta balta plona langams sandarint klijavau tai du sulipinau..... o to gal reik ziuret pagal stori. jeigu normaliai tai uztektu vieno sluoksnio. jei jau truks tada gali dar viena klijuoti, pradzioj apsiribok su vienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2013 03 29, 14:29)
...Kur L@imužė įmetė nuorodą, ar atkreipėt dėmesį į kainas skarmalėlių?  blink.gif ...

labai normalios kainos, netgi mazesnes negu tikejausi smile.gif
QUOTE(Ristina @ 2013 03 29, 14:14)
Mano ne ką trumpesni  biggrin.gif
Trumpais nagyčiais jaučiuos kaip ne su savo rankenom  rolleyes.gif 

as irgi nei paimt, nei suimt be nagu negaliu, viezo ne darbas lotuliukas.gif

darbejos grazus vyriskas megztinukas, plius siltas is visu tu vilniu thumbup.gif

as sponge bar keiciau pries tris metus, tuomet pirkau is ebay jau gatava - kol kas jokiu paralono susiplojimo pozymiu nematyt.
o Knitmasteri buvo (ir tebera) sponge bar namu gamybos su tuo pilku paralonu - adatytes jau pasikele pora mm, bet kol mezga, as jo nekeisiu, plius neaisku kaip ten is tiesu turi but. buvau sugrudus brotherio sponge bar - tai anas per kietas, karieta drrrr taip sunkiai vaziuoja, ne netiko... g.gif

Daivuliau svorio dek, ir dar svorio. pirmas eiles gali rankytem pastumdyt adatas i virsutine padeti, kol svoris pasiskirsto ir isitempia mezginys tolygiai.
Papildyta:
ikvepimo beieskant... lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 30 kovo 2013 - 13:32
Riberis man mėto akis beveik visada doh.gif mezgu atnaras ilgiau nei patį mezginį biggrin.gif

ir svorius sukabinu 4 didelius svarus g.gif

ar kuri, turėdama laiko galėtumėt surašyti mezgimo lace karieta "tvarką" smile.gif nes aš manau, kad kažką ne taip darau g.gif

o čia skola nerodyta rolleyes.gif net 2vnt. tokių gaminau biggrin.gif
user posted image

ir šalikaičiai ax.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 30 kovo 2013 - 14:39
Ristina, suknelė super duper thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif , o šalikaičiai irgi 4u.gif , rinkčiaus tą ale dryžuotą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 03 30, 13:38)

ikvepimo beieskant...  lotuliukas.gif
user posted image

biggrin.gif biggrin.gif

gražių visoms švenčių 4u.gif laukėm velykų,atėjo kalėdos doh.gif

user posted image
Atsakyti
Zodziu nusivyliau as tuo riberiu, nes jau tiek prisiknisau prie jo ir snipstas gaunasi doh.gif verysad.gif ir svoriu prikabinus belekiek.
Ristina, suknute labai daili wub.gif mielai tokia deveciau, is keliu ji cia daliu? Kaip kakliuka darote, labai tvarkingai ir kruopsciai 4u.gif O jums riberis visada meto? ar atrandate kame beda? nes as net nebesuvokiu ka blogai dariau, nes kai mokinausi juo megzti, tai viskas puikiausiai pavyko g.gif
Atsakyti
Jo, Ristina vis erzina su tom kišenėtom ....

Daivuliau, dar kartą patariu pasižiūrėt, kaip šukas reik įkišt, per kokius tarpus turi eit - instrukcijoj aiškiai parodyta, nes nežinau dėl ko daugiu blogai mezga, tikrai neturiu tokios bėdos nei su viena mašina ...
Atsakyti
Ristina, labai gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif , o jau kaip kruopščiai atlikta thumbup.gif ... Suknutės kakliukas gal su kitliavimo mašina prisiūtas, nes jau atrodo tobulai blink.gif blink.gif ...

Nu jau vištytės ir arkliukai aprengti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vince0405: 30 kovo 2013 - 22:07
Nu kaip tuos arklius aprėdė g.gif

Mergaičiai, neturiu kitliavimo mašinos biggrin.gif apdailą darau ant mezgimo mašinos mirksiukas.gif

Suknelė iš dviejų dalių: priekio ir nugaros.
Sudėtinga būtų rašyti aprašymą, nes eilėm ir akių skaičiais skiriasi dėl siūlo storio ir detalių pločio.
Bet esmė ta, kad tam tikrame mezginio aukštyje, daromos kišenės, nuo kraštų link centro "išmezgant" kišenes smile.gif reiktų kada apsišarvuot kantrybe ir nufotografuot kaip tai darau g.gif

Riberio reguliavimui esu radusi tokį dalyką
http://reviews.ebay....000000006613323
Atsakyti