Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(L@imužė @ 2013 03 26, 19:41)

o čia manoji kopija, mezgiau su storamezge, iš 2 siūlų anglišku raštu ...

labai idomus mezginys.ir toks nemenkas sakyciau bigsmile.gif

as jau vasaros laukiu:

user posted image

user posted image
Atsakyti
mmmmmmmm kaip grazu. grazi spalvyte
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2013 03 27, 11:33)
as jau vasaros laukiu:

Labai labai thumbup.gif thumbup.gif
Kokie čia siūlai? Labai gražus kiaurasraštis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 03 27, 11:08)
Labai labai  thumbup.gif  thumbup.gif
Kokie čia siūlai? Labai gražus kiaurasraštis  4u.gif

Plunges linas cia wink.gif
dekui 4u.gif
Atsakyti
Olaiva, nuostabi suknytė thumbup.gif . Kiauraraštis turbūt rankų darbo? Ir neįžiūriu, kaip apdaila apykaklės ir rankovių padaryta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 27 kovo 2013 - 14:10
QUOTE(akirera @ 2013 03 27, 14:09)
Olaiva, nuostabi suknytė  thumbup.gif . Kiauraraštis turbūt rankų darbo? Ir neįžiūriu, kaip apdaila apykaklės ir rankovių padaryta.

kiaurarastis su 1,5mm virbalais,o kaklas ir aplink rankas vezlio zingsneliu
Atsakyti
Olaiva, gal tikrai vasarą greičiau prišauksi tokiom fainom suknelėm drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir gerai, kad manekenę nusipirkai, tai nors visą mezginį pamatysim, o ne vien kraščiuką ... mirksiukas.gif
Atsakyti
Olaiva: nuostabi suknyte, kukli, bet subtili ir elegantiska. labai zaviuosi tavo darbais, saunuole tu musu thumbup.gif

apie kokia vasara kalbate? pas mus siandien sniga schmoll.gif mezgu brangiausiajam kepka, tas ishoko i mano kambari pasniukstinet, o as kaip tik turejau ja nuo masinos nuemus - sakau, o! palauk pamatuosiu, kazkaip keliausi nuo kedes nevykusiai, ranka uz masinos pasilaikydama ir tik cacks ir nusilauziau naguti schmoll.gif as sedziu lupa pakabinus, o maniskis zviengia susiriesdamas verysad.gif ot nesekas man.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 03 27, 21:10)
Olaiva: nuostabi suknyte, kukli, bet subtili ir elegantiska. labai zaviuosi tavo darbais, saunuole tu musu  thumbup.gif

apie kokia vasara kalbate? pas mus siandien sniga  schmoll.gif mezgu brangiausiajam kepka, tas ishoko i mano kambari pasniukstinet, o as kaip tik turejau ja nuo masinos nuemus - sakau, o! palauk pamatuosiu, kazkaip keliausi nuo kedes nevykusiai, ranka uz masinos pasilaikydama ir tik cacks ir nusilauziau naguti  schmoll.gif as sedziu lupa pakabinus, o maniskis zviengia susiriesdamas   verysad.gif  ot nesekas man.

aciuks.gif ačiū už tą kukliąją.kad man tik tokios ir pavyksta,tiksliau aš tik tokių užsimanau smile.gif

o nago gaila... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(L@imužė @ 2013 03 27, 19:12)
Olaiva, gal tikrai vasarą greičiau prišauksi tokiom fainom suknelėm  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Ir gerai, kad manekenę nusipirkai, tai nors visą mezginį pamatysim, o ne vien kraščiuką ... mirksiukas.gif

zinok labai dziaugiuosi tuo manekenu thumbup.gif wub.gif jis pas mus labai daug kam naudojamas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 27 kovo 2013 - 21:27
lens.gif lens.gif lens.gif nieka nematau ka Olaiva ikele...... akyse tik zalia zalia ir juoda juoda balta balta.... kadangi maciau gyvai tai ji milijona kartu grazesne gyvai ax.gif

o as irgi rezgu kai ka... vadinsis Inspired by Olaiva blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 03 27, 21:37)
lens.gif  lens.gif  lens.gif nieka nematau ka Olaiva ikele...... akyse tik zalia zalia ir juoda juoda balta balta.... kadangi maciau gyvai tai ji milijona kartu grazesne gyvai ax.gif

o as irgi rezgu kai ka... vadinsis Inspired by Olaiva blush2.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif net idomu,kuo jau as cia tave ikvepiau biggrin.gif kada pasirodymas?
Atsakyti
ryt poryt kazkada lotuliukas.gif
Atsakyti