Originalą jau kaip minėjau rasit ČIA
o čia manoji kopija, mezgiau su storamezge, iš 2 siūlų anglišku raštu ...
QUOTE(L@imužė @ 2013 03 26, 20:41)
Originalą jau kaip minėjau rasit o čia manoji kopija, mezgiau su storamezge, iš 2 siūlų anglišku raštu ...
Gal kiek kitaip nei originale, bet man gražu
Tiesą pasakius tik dabar įžiūrėjau originale, kad užpakaly kažkoks kapšas kabo, tai tavo variantas labiau pavykęs
O jau bus šilta kažkam
Darbeja, kadangi pagailėjau 8 dolcų už aprašymą, tai teko megzt taip, o tas kapšas ir man nelabai patiko, tai net ir apsidžiaugiau, kad nesigavos jis man
L@imuže, fainas daikčiukas gavosi . Čia lyg ir vienas iiiilgas gabalas ir mandrai susiūtas, ar ne ? Kopijuotinas dalykėlis, ir manau "didelėm" moteriškėm maskuotis tinkamas, save turiu galvoje ...
Olaiva, Jūsų visi kūrynėliai dieviški , ir megztinukai, ir mėlynakė mergytė ...
vince0405, kad maskuojantis tai sutinku , bet megztas net iš 6 gabalų + rankovės dar
QUOTE(L@imužė @ 2013 03 27, 00:03)
vince0405, kad maskuojantis tai sutinku , bet megztas net iš 6 gabalų + rankovės dar
Nu va , aišku, kad nieks neaišku Tai reiks labiau nuotraukytes pasinagrinėti ... Gal labai nesupykst
Taigi ne mano čia išmislas originale rašo, kad iš trijų gabalų, bet čia tik rankom mezgant taip gali numegzt, nes mašina neišneša tokio pločio
QUOTE(L@imužė @ 2013 03 27, 00:26)
Taigi ne mano čia išmislas originale rašo, kad iš trijų gabalų, bet čia tik rankom mezgant taip gali numegzt, nes mašina neišneša tokio pločio
Tai aišku.... Dabar tik pamačiau, kaip tie angliški stulpeliai eina skersai, o ne išilgai... aišku, kad adatinės neužtenka... Nu kai vos ne pirštu parodėt, tai pamačiau
gal kas galite ir turite nuorodele kaip graziai skylutes uzsegimui padaryt atnareleje. gal jau su dabartiniu mezginuku isdrysiu pasirodyt. tik va ant kiekvieno zingsnio stabdys isijungia del ziniu stokos. jau ir is dabartinio mezginio matau klaideles, kuriu kita syk tikiuosiu nebepakartoti. tiesa kaip apskaiciuojate akytes atnarelei kiek uzsimesti. taip pat meginukas ir skaiciuojate kiek akiu i 1cm, ir kiek aplink kakla reikia ilgio. pacia eiga ziurejau jau ne siky, tik vat del akiu sk dvejoju. jau taip nebenoriu ardyt. ciuozia i apacia man upas
atnarele planuju geru akiu , paskui pravaziuoti su lace sukelnoti kas antra akyte. toks dantytas krastelis. tai sustojau ties sk akyciu (kiek uzsidet) ir kaip skylutes grazai padaryt uzsegimui.
atnarele planuju geru akiu , paskui pravaziuoti su lace sukelnoti kas antra akyte. toks dantytas krastelis. tai sustojau ties sk akyciu (kiek uzsidet) ir kaip skylutes grazai padaryt uzsegimui.
Buvo prašytas kelnių-pėdkelnių- timpų brėžinys ,tai dabar radau...jeigu dar reikia :
Dar radau ,kaip kitliuoti su paprasta mašina apykaklę, gal jums jau žinoma, bet man naujiena, dar tik ruošiuos išmėgint:
http://www.mnemosina...c...&Itemid=138
Ten dar tų pamokų yra, o aš tik į brėžinius įlįsdavau ir viskas
O sagoms, kaip skylutes daryti yra instrukcijoje parodyta, tiek, rusiškam,tiek angliškam variante, Kvartete, o jūs neturit instrukcijos?
cia as buvau prasiusi timpu. bet ziuriu, kad be sansu, vel siulu mazai. uzbaigsiu tik tunikele ir apie timpas galiu pamirsti. kazkaip labai daug man siulu susivalge7 matkiukai po 50gr.--> 350gr. 1400metru. is sito metrazo jei liks tai nebent kokioms kojinytems. gaminukas auksinis 73.5Lt. Reikia zvalgytis i kitokius siuliukus, kad kaina butu priimtinesne.
Kvartetas, sagoms kilputėms aš įmezgu toj vietoj kitos spalvos siūlą, o paskui jau adata apsiuvu.
Kas dėl atnaros tokios, tai akių tiek pat, kiek ir megztukui dedu, tik ties sulenkimo vieta kelios eilės prieš ir po tankumą pamažinu, o toj eilėj, kur jau per sukabintas adatas reik pervažiuot, tai tą vieną eilę laisviau permezgu ...
Siūlų nuvažiuok pasidairyt į senam turguj esančią sėklų/siūlų parduotuvikę. O šiaip jei kada užsakinėsiu iš vernito, tai duosiu žinot...
Kas dėl atnaros tokios, tai akių tiek pat, kiek ir megztukui dedu, tik ties sulenkimo vieta kelios eilės prieš ir po tankumą pamažinu, o toj eilėj, kur jau per sukabintas adatas reik pervažiuot, tai tą vieną eilę laisviau permezgu ...
Siūlų nuvažiuok pasidairyt į senam turguj esančią sėklų/siūlų parduotuvikę. O šiaip jei kada užsakinėsiu iš vernito, tai duosiu žinot...