Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(assia33 @ 2013 03 25, 12:21)
Laba diena, seniai bebuvau cia, bet taip ir neperlauziau savo masinos sad.gif
paskaitineju jus, pasidziaugiu jusu graziais darbeliais ir tiek ax.gif
bandysiu vel istraukti savo uzmirstaja masinyte, nors pradedu galvoti, kad taip ir nepavyks man su ja susidraugauti ;(  lygiom akim iseina megzti, bet va kaip uzbaigti mezgini, kad jo netrauktu taip, nezinau, o ir pradzia kazkokia keista man gaunasi, atrodo patrauktum uz siulo, ir susitraukia visa apacia, o ir viskas rieciasi, tiek sonai, tiek apacia...pvz, jeigu noreciau numegzti pleduka tik lygiom akim, tai jis visas susrietes gautusi, vienu zodziu, nenokia is manes mezgeja...

As tai apsuku kiekviena adata siulu ir mezgu tai geriau gaunasi paskui darant dvi geros dvi blogos, nes jei pynute uzdedant ant adatu tai tokia issitempus apacia gaunasi nesusitraukia visai. O del uzbaigimo buvo kazkada ydetas is youtube filmukas, kad uzbaiginejant kiekviena aki vis uzdedamas siulas ant dantuku ir nesutraukia, man viena forumiete nurode tik dabar nezinau kur jis randasi 4u.gif
Atsakyti
maža ataskaita lygiai brūžintų megztukų.vienas su paukštukais,su ppd priedu įsikėliau raštelį,o kitas tiesiog su keksiuku smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2013 03 26, 09:50)
maža ataskaita lygiai brūžintų megztukų.vienas su paukštukais,su ppd priedu įsikėliau raštelį,o kitas tiesiog su keksiuku smile.gif

Labai, labai wub.gif wub.gif wub.gif
O čia jau naujas su paukštukas? Tikiuosi ano neardei? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2013 03 26, 10:02)
Labai, labai wub.gif  wub.gif  wub.gif
O čia jau naujas su paukštukas? Tikiuosi ano neardei? unsure.gif

dekui wink.gif
anas toks pat,tik keliais dydziais didesnis smile.gif
Atsakyti
Olaiva, tavo mergaitė laiminga biggrin.gif , kas ir matos iš nuotraukėlių bigsmile.gif ir gražiai pasipuošus thumbup.gif
Atsakyti
Mielos, damos,
Gal mezgėte su tokiais siūlais ką nors?
Ar viskas gera, neskersuoja? g.gif
Summer
Amber
Atsakyti

Olaiva kad dėjo grožybių wub.gif wub.gif wub.gif jau tuoj nuotraukoj kur su paukštukais, tai tokia laiminga dukrytė, kad pažiūrėjus į ją taip nuotaika pakyla thumbup.gif thumbup.gif Graži pana auga, turėsi vargo vaikius gainiodama lotuliukas.gif Nors jei ir toliau vąšeliu darbuosis, tai jau siūlais teks dalintis ...

Kalbėjot apie pliūdrius, tai net nežinau - kai žiūri į juos vienaip atrodo, o kai pati apsirengtum gal visai priešingas vaizdas būtų, gal net ir gražiai kai kurie atrodytų ... baiginėju ir aš vieną iš panašios serijos Šitą kopinu blush2.gif

Assia32, iš kur esi, gal šalia kokia mezgėjėlė gyvena g.gif nes raitosi visoms kraštai, reik paskui juos kokiu nors būdu sutvarkyt ...
Papildyta:
Oi, pamiršau apie siūlus parašyt - iš summerių mzgiau, visaks gerai su jais, tik kad sakė pasitraukė kiek po skalbimo g.gif , o iš natrųjų nesu mezgus, bet man atrodo turėtų būt viskas gerai su jais ...
Atsakyti
L@imuže, ačiū 4u.gif

Beje, o tie summer ten tokį blizgutį turi? Gyvai nemačius tų siūlų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *liu: 26 kovo 2013 - 15:21
Sveikos mergytės darbštuolytės, aš vis pasižvalgau ir seilė nutysta, kokios grožybės. Gal pirmai pradžiai patarkit kokios mašinytės užtenka, o gal kas turi ir nori parduoti (tvarkingą, veikiančią) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo extra*: 26 kovo 2013 - 16:26
QUOTE(extra* @ 2013 03 26, 16:24)
Sveikos mergytės darbštuolytės, aš vis pasižvalgau ir seilė nutysta, kokios grožybės. Gal pirmai pradžiai patarkit kokios mašinytės užtenka, o gal kas turi ir nori parduoti (tvarkingą, veikiančią)  blush2.gif

tam reikalui si tema:

http://www.supermama...?...9035&st=132

kaip tik tvarkinga masiniuka parduoda bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 26 kovo 2013 - 16:54
Taip, taip atradau, kai parašiau, šioje temoje, skaitinėdama kitas temas atradau rolleyes.gif
Atsakyti
Olaiva: wub.gif kaip visada nepriekaistingai. o jau manekenes grazumas wub.gif
Atsakyti