QUOTE(assia33 @ 2013 03 25, 12:21)
Laba diena, seniai bebuvau cia, bet taip ir neperlauziau savo masinos
paskaitineju jus, pasidziaugiu jusu graziais darbeliais ir tiek
bandysiu vel istraukti savo uzmirstaja masinyte, nors pradedu galvoti, kad taip ir nepavyks man su ja susidraugauti ;( lygiom akim iseina megzti, bet va kaip uzbaigti mezgini, kad jo netrauktu taip, nezinau, o ir pradzia kazkokia keista man gaunasi, atrodo patrauktum uz siulo, ir susitraukia visa apacia, o ir viskas rieciasi, tiek sonai, tiek apacia...pvz, jeigu noreciau numegzti pleduka tik lygiom akim, tai jis visas susrietes gautusi, vienu zodziu, nenokia is manes mezgeja...
paskaitineju jus, pasidziaugiu jusu graziais darbeliais ir tiek
bandysiu vel istraukti savo uzmirstaja masinyte, nors pradedu galvoti, kad taip ir nepavyks man su ja susidraugauti ;( lygiom akim iseina megzti, bet va kaip uzbaigti mezgini, kad jo netrauktu taip, nezinau, o ir pradzia kazkokia keista man gaunasi, atrodo patrauktum uz siulo, ir susitraukia visa apacia, o ir viskas rieciasi, tiek sonai, tiek apacia...pvz, jeigu noreciau numegzti pleduka tik lygiom akim, tai jis visas susrietes gautusi, vienu zodziu, nenokia is manes mezgeja...
As tai apsuku kiekviena adata siulu ir mezgu tai geriau gaunasi paskui darant dvi geros dvi blogos, nes jei pynute uzdedant ant adatu tai tokia issitempus apacia gaunasi nesusitraukia visai. O del uzbaigimo buvo kazkada ydetas is youtube filmukas, kad uzbaiginejant kiekviena aki vis uzdedamas siulas ant dantuku ir nesutraukia, man viena forumiete nurode tik dabar nezinau kur jis randasi