Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(jautiena @ 2013 03 23, 00:38)
man praktiskai visada taip gaunasi:
susigalvoju nauja mezgini - oj kaip bus grazu, entuziazmas liejasi per krastus;
pasiplanuoju, pasiskaiciuoju - cia viskas aisku ir viskas puikiai gausis;
mezgu pirma karta - ardau gan greit, nes matau, kad iskart sh... gaunas, puse entuziasmo staiga isgaruoja;
mezgu antra karta - jau beveik pataikau, gal per fuxa ir ardyt neteks, aha optimiste, ardau;
mezgu trecia karta - sikart jau lyg ir gerai, bet netobulai, bet ai sueis, entuziazmo belike 0.1%;
apdaila ir susiuvimas - praktiskai nebegaliu ziuret i ta mezgini, ir sauk tu man i galva tokiai nesamonei, entuziazmas = antipatija.  schmoll.gif

Na čia juokas pro ašaras, bet situacija labai pažįstama. Tik aš tiek ardyti ir perdaryti kantrybės neturiu, tai pas mane kelias nuo nuostabios idėjos iki antipatijos trumpesnis smile.gif Po to dar vienas žingsnis prisideda - savęs įkalbinėjimo, kad visai gan ne taip blogai gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 03 23, 10:55)

sakes kaip graziai atrodo. Man irgi patinka visokie tokie tysalai wub.gif .
o as sedziu susiparinusi pritruko siulu doh.gif . varysiu ryt dasipirkti. toki klausimuka turiu ar kas mezgete kelnytes ar timpas mergaitei prie tunikos. noreciau iskarpos kontrukcijos paziuret. gal kartais iveikciau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 03 23, 08:55)
... O man kaip tik patinka visokie apdribtukai neformatai, kurie kūdutes "storina"  mirksiukas.gif , kaip pvz.
https://www.facebook.com/NeringaRuke.....

perziurejau ta facebook psl. taip, p.Neringa riberio arba neturi, arba nepripazysta, arba baidosi, kaip cia jau iprasta. tie visi uzsiraite rankogaliai, krastai ir padalkos, na sorry... doh.gif vienoj vietoj, kitoj, kaip akcentas - puiku, bet kai visi keturi kampai uzsiraite tai atrodo, kaip neuzbaigtas darbas. tik pirtinytes grazios ten. (pasake klasikino kirpimo gerbeja) rolleyes.gif

svelnute: taip taip, kai emocijos ir nervai aprimsta, tada jau galima pradet prisijaukinet ta darbeli...
Atsakyti
o man is to psl jokio geistino rubo nera...tie uzuolaidiniai kutosai kazkaip schmoll.gif o ir siaip nesu neuzbaigtu tysalu megeja...
Atsakyti
pasiimi bulviu maisa issikerpi skyla galvai ir cia jau mianas dizainas cool.gif doh.gif
Atsakyti
niu jau niu jau. siuo metu tokia mada ir tiek. kaip kaskada buvo kliosines kelnes, batai ant platformu ir t.t. praeina ir vel sugryzta. ne klasika, bet laisvalaikiui super....o ir del skonio sakoma nereikia gincytis. ir tokio tipo ruba gali ne kiekviena nesioti. biggrin.gif
Atsakyti

Nagi ir aš įkišau nosį į tą puslapiuką .Toks savitas. Labai meniškai, profesionaliai , gražiai pateikti darbai,gražios nuotraukos,yra originalių idėjų, na žodžiu - MENAS... Jaučiasi,kad autorė kūrybinga asmenybė. Bet... gatvėje taip apsirengusi,aš jausčiausi labai netvarkinga... Man pritrūko nepriekaištingos darbų apdailos ,mezginių išbaigtumo ,lygintuvo galų gale...Bet tai tik mano nuomonė... ,o nuomonės gali ir nesutapti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū visoms merginoms 4u.gif
Jautiena, gėlės nepritvirtintos, o įveltos į mezginį ir jos po kiek laiko tikrai neatsilupa lotuliukas.gif

Tie visi beformiai mezginukai man gražu ant kitų, bet savęs su jais nelabai įsivaizduoju, nemoku tokių priderinti ir nešioti.
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2013 03 25, 10:00)
Tie visi beformiai mezginukai man gražu ant kitų, bet savęs su jais nelabai įsivaizduoju, nemoku tokių priderinti ir nešioti.

Akirera, drinks_cheers.gif , aš ant savęs irgi nedėčiau, bet pažįstu žmonių kurie tokį stilių mėgsta ir nešioja (nekalbu apie konkrečiai šituos mezginius), ir apsirengę atrodo įdomiai ir gražiai. Ne visas "išbaigtumas" man ten patinka, bet kai kurios įdėjos gražios biggrin.gif Bet jau numegzt tai būtų paprasta doh.gif
O šiaip tai bent diskusijas iššaukiau biggrin.gif , nors tą puslapiuką ne pati radau, o kaip tik atsiuntė tokio stiliaus gerbėja mirksiukas.gif , kuriai griežtai pabaigti išbaigtukai kaip tik nepatinka unsure.gif
Atsakyti
tai ir smagu. vienam patinka kitam ne. trecias gal pirsta prie smilkinio pasukios ax.gif man tai ten ten ner graziu daiktu, nes nepatinka tokie neuzbaigti. bent jau lygintuvo galams noretusi na kad raitytusi bet ne tiek kaip ka tik nuimtas nuo adatines..... bet vel gi vienam patinka Juozas kitas Mantukas. todel ir esam homo sapiens, kad esam ne banda 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, seniai bebuvau cia, bet taip ir neperlauziau savo masinos sad.gif
paskaitineju jus, pasidziaugiu jusu graziais darbeliais ir tiek ax.gif
bandysiu vel istraukti savo uzmirstaja masinyte, nors pradedu galvoti, kad taip ir nepavyks man su ja susidraugauti ;( lygiom akim iseina megzti, bet va kaip uzbaigti mezgini, kad jo netrauktu taip, nezinau, o ir pradzia kazkokia keista man gaunasi, atrodo patrauktum uz siulo, ir susitraukia visa apacia, o ir viskas rieciasi, tiek sonai, tiek apacia...pvz, jeigu noreciau numegzti pleduka tik lygiom akim, tai jis visas susrietes gautusi, vienu zodziu, nenokia is manes mezgeja...
Atsakyti
tai pas mane irgi taip, bet tada apneri krastelius ir nesiriecia, arba akis uzsidedi ne kas antros adatos metodu o pynute, visokiu tu budu gi yra wink.gif uzbaigti jei nesiseka ant masinos nusiimkit ant virbalo. nereikia noreti kas is karto gautusi ax.gif

va man priimtesni tokie tysalai http://i.ebayimg.com...kEww~~60_12.JPG bent jau lygiasi viskas ax.gif
Atsakyti