gerai tie skersuoliai atrodo ir tinka bet kokiai figurai. nors tiesa sakant, as toki gavus nezinociau, kur ten galva kist, kur koja...
labai idomiai akireros geles pritvirtintos. o jos neatsilupa po kiek laiko? apie velima neturiu zalio supratimo...
Freke: nesiparink, man irgi snipstas gaunasi. krapsciausi prie savo mezginio ko gero dvi savaites, vakar buvo jau beveik susiuta, tik viena rankove belikus isiut, susigalvojau, kad reik dar karta pasimatuot - na ir pasimatuoju - ir susisviecia man, kad galetu but kiek siauresnis, o rankoves kiek platesnes, na ir viskas, parke, ardau. isardziau viska iki paskutinio siuliuko. mezgu ir naujo...
man praktiskai visada taip gaunasi:
susigalvoju nauja mezgini - oj kaip bus grazu, entuziazmas liejasi per krastus;
pasiplanuoju, pasiskaiciuoju - cia viskas aisku ir viskas puikiai gausis;
mezgu pirma karta - ardau gan greit, nes matau, kad iskart sh... gaunas, puse entuziasmo staiga isgaruoja;
mezgu antra karta - jau beveik pataikau, gal per fuxa ir ardyt neteks, aha optimiste, ardau;
mezgu trecia karta - sikart jau lyg ir gerai, bet netobulai, bet ai sueis, entuziazmo belike 0.1%;
apdaila ir susiuvimas - praktiskai nebegaliu ziuret i ta mezgini, ir sauk tu man i galva tokiai nesamonei, entuziazmas = antipatija.