Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(L@imužė @ 2013 03 22, 00:17)
nu nepatinka man tas maišiukas pažasty ir viskas, vėl išardžiau visus

Laimuže, gal tas maišiukas tiks produktams iš parduotuvės parsinešt biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Obuoliaut eit lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Nu bet tavo ir Ristinos nuotraukose nesimato tas kapšiukas g.gif g.gif
Atsakyti
Ristina, jau tuos skersiukus tai tu įvaldžius gerai thumbup.gif
Jei ką, kreipsiuosi ax.gif

Čia vakar žadėtasis moherinukas, dekoruotas vilna

user posted image

Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2013 03 22, 10:58)

Akirera, labai labai thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Pavydžiu tau įvaldytos vilnos vėlimo technikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2013 03 22, 09:58)

Gražu wub.gif jau vėlimas tai man tamsus miškas blush2.gif

tų skersuoklių asimetriškų, tai esu primezgusi bebandydama visokių formų, iš visokių siūlų doh.gif bet šias tas pavyko.

Aš mielai norėčiau mokėt lace karietą valdyt, bet gal dar ne laikas unsure.gif
Atsakyti
Darbėja, Ristina, ačiū 4u.gif
Visai dar neįvaldžius, dar tik tobulinuosi. Paprastus pliozus paprasta įvelti, bet išgauti piešinius sudėtinga. Vieną gėlę šitame megztukėlyje tol daužiau, kol skylė išsižiojo, niekaip nesigavo gražiai. Tai teko vėl klijuot doh.gif . Viskas ateina per praktiką.
Atsakyti
Darbėjos visi darbai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,
Ristinos skersukas fainuolis 4u.gif .
Na ,o Akireros moherinukas wub.gif , atrodo paprastutis , bet tooooks su cinkeliu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vince0405: 22 kovo 2013 - 12:17
akireros grozis bigsmile.gif . ne mano stiliaus bet kas nesios nosi uzries thumbup.gif

ristina o is kokio siulo mezgi? koks storis ir kiek siulu dedi ir kiek uz darba nori? biggrin.gif biggrin.gif nu nesigauna man sad.gif ***** tokia tupa jauciuosi kad doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 03 22, 12:45)
ristina o is kokio siulo mezgi? koks storis ir kiek siulu dedi ir kiek uz darba nori? biggrin.gif biggrin.gif nu nesigauna man sad.gif ***** tokia tupa jauciuosi kad doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

blink.gif blink.gif blink.gif nu čia dabar kas??? blink.gif blink.gif

To rudojo siūlas tai kaip tik asimetriškiem megztukams bigsmile.gif nes slidus/sunkus/gerai krentantis thumbup.gif gaila, kad labai mažai jo teturėjau, būčiau sau kokį rūbelį nusimezgusi.
Atsakyti
gerai tie skersuoliai atrodo ir tinka bet kokiai figurai. nors tiesa sakant, as toki gavus nezinociau, kur ten galva kist, kur koja...

labai idomiai akireros geles pritvirtintos. o jos neatsilupa po kiek laiko? apie velima neturiu zalio supratimo...

Freke: nesiparink, man irgi snipstas gaunasi. krapsciausi prie savo mezginio ko gero dvi savaites, vakar buvo jau beveik susiuta, tik viena rankove belikus isiut, susigalvojau, kad reik dar karta pasimatuot - na ir pasimatuoju - ir susisviecia man, kad galetu but kiek siauresnis, o rankoves kiek platesnes, na ir viskas, parke, ardau. isardziau viska iki paskutinio siuliuko. mezgu ir naujo... doh.gif

man praktiskai visada taip gaunasi:
susigalvoju nauja mezgini - oj kaip bus grazu, entuziazmas liejasi per krastus;
pasiplanuoju, pasiskaiciuoju - cia viskas aisku ir viskas puikiai gausis;
mezgu pirma karta - ardau gan greit, nes matau, kad iskart sh... gaunas, puse entuziasmo staiga isgaruoja;
mezgu antra karta - jau beveik pataikau, gal per fuxa ir ardyt neteks, aha optimiste, ardau;
mezgu trecia karta - sikart jau lyg ir gerai, bet netobulai, bet ai sueis, entuziazmo belike 0.1%;
apdaila ir susiuvimas - praktiskai nebegaliu ziuret i ta mezgini, ir sauk tu man i galva tokiai nesamonei, entuziazmas = antipatija. schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 03 23, 00:38)
gerai tie skersuoliai atrodo ir tinka bet kokiai figurai. nors tiesa sakant, as toki gavus nezinociau, kur ten galva kist, kur koja...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif as irgi su tuo skersu daiktu nesusitvarkyciau.bet as manau,kad jie storina g.gif nu kur cia nestorins tiek papildomu rauksliu,rauksleliu, rinkiu ,rinkeliu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2013 03 23, 00:38)

apdaila ir susiuvimas - praktiskai nebegaliu ziuret i ta mezgini, ir sauk tu man i galva tokiai nesamonei, entuziazmas = antipatija.  schmoll.gif

o nufotografavimui like dar nors 0,001 % ? biggrin.gif
Atsakyti
vince0405, ačiū 4u.gif biggrin.gif 4u.gif

O man kaip tik patinka visokie apdribtukai neformatai, kurie kūdutes "storina" mirksiukas.gif , kaip pvz.
https://www.facebook.com/NeringaRuke
ar visokie skersiukai. Net pralinksmino jautienos komentaras, kad nežinotų į kurią rankovę koją kišt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , nors gerai pagalvojus, gal visai neblogas vaizdelis gautųsi g.gif
Atsakyti