Darbėja, tai čia pavarė . Tyliai sau primezgė visokiausių gėrių. Iš kelių gijų mezgėte bukle mėlynąjį? Aš turiu turbūt lygiai tokių pačių tik pieno spalvos babiną, pabandžiau iš vienos gijos, bet man taip plonoka pasirodė .
Skersuoklis labai neblogai atrodo, jis ko gero tinka visokių pločių moteriškaitėms.
Ristina, numezgei, bet kažkodėl nerodai
Aš vakar pabaigiau megztelį, išskalbiau, vakare pafotkinsiu. Kai kas priminė man, kad turiu vėlimo mašiną . Išsitraukiau ir padirbėjau
bet tai kiek visokiu geriu jus turit... ir kitliavimo masinos ir velimo masinos ir mezgimo keliu rusiu
QUOTE(akirera @ 2013 03 21, 11:28)
Iš kelių gijų mezgėte bukle mėlynąjį? Aš turiu turbūt lygiai tokių pačių tik pieno spalvos babiną, pabandžiau iš vienos gijos, bet man taip plonoka pasirodė .
Ačiū Akirera
Mezgiau iš vieno bukle siūliuko tankumu 7. plonas mezginys pakankamai, bet ne per plonas gaunasi. Tankiau sumezgus man atrodė, kad siūlo faktūra dingsta. Ir geroji pusė blogųjų akių, nors ir kita pusė gerai atrodo. Šilumos gal ir ne per daugiausiai bus, bet pavasariui ar vasarą užsimest tai gal ir neblogai. Net atsiverčiau pažiūrėt nuotrauką. Tikrai spalva ne tokia realiai, mėlyna elektric ir man tai labai graži .
QUOTE(darbeja @ 2013 03 20, 22:03)
Ačiū Freke, Ristina
Tie rankovės 12 cm mano atveju buvo mažokai (schemos apačioj) ...
Tie rankovės 12 cm mano atveju buvo mažokai (schemos apačioj) ...
Aš ten darau daugiau cm beveik iš vis nesiorientuoju į tuos centimetrų parašymus.
Man buvo kilusi mintis megzti vieną "palą", bet dar nebandžiau
QUOTE(L@imužė @ 2013 03 20, 22:53)
Tik vat įdomu ar netempia kairės rankovės per krūtinę maždaug toj vietoj ? ar patogu yra ? nes aš kai buvau saviškį užsimetus tai man nepatiko, bet gal tik todėl kad netinkamoj vietoj suraukus buvau
Megztuko pažastį patempk į pažasties vietą ir tada formuok klostes
QUOTE(akirera @ 2013 03 21, 10:28)
Dar rodysiu nefotografuotas
QUOTE(Freke @ 2013 03 21, 11:38)
bet tai kiek visokiu geriu jus turit... ir kitliavimo masinos ir velimo masinos ir mezgimo keliu rusiu
Bet gi akys - marios, vis norisi ir norisi visokiausios technikos. Kai interneto platybėse pasižiūriu, kiek grožių su jomis sukuria merginos, tai
Freke, gi tu sėdi ebay, tai gali įvairiausių daikčiukų rasti papigiai
Darbėja, taip ir galvojau. Įdomu, iš dviejų gijų kaip būtų. Nebandžiau, laiko vis nerandu.
tai kas is to as ten kaip i akropoli einu. pasivaikstau pasiziuriu ir iseinu man kol kas to pakanka.... nes saskaitoje nors ir virtualus pinigai deje ju nepripiesiu
Didesnis skersiukas
Gerokai man didelis. Bet skirtas nėštukei. Transformuojasi iš megztuko į tokį prailgintą megztuką. Siūlas labai malonus, vėsus, krintantis
Pageidavimas buvo, kad rankovės būtų ne prie pažasties.
o tokia jo gulinti forma
Gerokai man didelis. Bet skirtas nėštukei. Transformuojasi iš megztuko į tokį prailgintą megztuką. Siūlas labai malonus, vėsus, krintantis
Pageidavimas buvo, kad rankovės būtų ne prie pažasties.
o tokia jo gulinti forma
nu ka antras dublis vel draugauja su suktuku kazkur uzsikabino siulas uz riberio adateles ir istempe. sugrazint akiu graziai nebesigauna..... isardau ir nebemezgu. supykau.
ziu Ristina su riberiu susidraugavo ir nesigiria net... na debesio brolis grazus. cia juk brolis ar kitoks koks pusbrolis?
ziu Ristina su riberiu susidraugavo ir nesigiria net... na debesio brolis grazus. cia juk brolis ar kitoks koks pusbrolis?
QUOTE(darbeja @ 2013 03 21, 19:18)
Dar paprasčiau megzt negu pagal tavo pirmąją schemą ir tikrai rezultatas šaunus .
Aha tik man ant adatų netilpo reikiamas akių skaičius. Tai mezgiau su siūle šiuo būdu galima išlošti ilgį. Ir gal minusas, o gal pliusas - po pažastim yra laisvos "mėsos"
QUOTE(Freke @ 2013 03 21, 20:01)
Negaliu sakyt, kad susidraugavau bet pavyksta karts nuo karto.
Pamėto man akis, renku kartasi akis ilgiau nei patį megztuką mezgu. Įtariu yra bėda, kad korpusas riberio įskilęs visko išmokau benaršydama internete (bliamba, kaip čia dabar be kursų ir diskų) pasireguliuot riberį sukiojant varžtelius
Čia debesio pusbrolis, bet artimas
Ristina, super skersukas. Ir as jau tokio noriu
Ristina debesius tik "kepa", o aš su vienu "nesusitvarkau" nu nepatinka man tas maišiukas pažasty ir viskas, vėl išardžiau visus paraukimus - jaučiu skelbsiu temoj aukcioną