Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Freke @ 2013 03 20, 15:16)
didelis dydis tai koks? kokiu apimciu moteriskaitei?

Nu nemažų apimčių
user posted image
Sunkiiai priprašiau, kad leistųs pafotkinama doh.gif . Ant manekeno būtų kitoks vaizdas, bet nemaži žmonės irgi turi ką nors apsirengt bigsmile.gif
Atsakyti
grazu 4u.gif reik bandyt ir vel biggrin.gif biggrin.gif tankuma pasididinus biggrin.gif biggrin.gif ir raukimas dabar matosi geriau smile.gif
Atsakyti
Gal kam reikia
user posted image
depozite
letitbite
Atsakyti
Darbeja, koks skersuoklis gražios spalvos bigsmile.gif

ką darytum kitaip?

aš dabar numezgiau labai didelį skersąjį megztelį. Bet buvo pageidavimas, kad būtų "šikšnosparninėm" rankovėm. Tai teko palaužyt galvą, kaip padaryt.
Mezgiau iš susiūtų gabalų, nes dydis netilpo ant adatinės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 20 kovo 2013 - 21:29
QUOTE(Ristina @ 2013 03 20, 22:28)
Darbeja, koks skersuoklis gražios spalvos  bigsmile.gif

ką darytum kitaip?

aš dabar numezgiau labai didelį skersąjį megztelį. Bet buvo pageidavimas, kad būtų "šikšnosparninėm" rankovėm. Tai teko palaužyt galvą, kaip padaryt.
Mezgiau iš susiūtų gabalų, nes dydis netilpo ant adatinės.

Ačiū Freke, Ristina 4u.gif

Tie rankovės 12 cm mano atveju buvo mažokai (schemos apačioj), tai sujunginėjau vašeliu kad šiek tiek prapaltint. Ir tas skylutes paskui ties pečių linija panaudojau suraukimui su megztu šniūreliu. O šiaip tai viskas gerai, nes plotį didint galima pagal poreikį. Tik dabar bandyčiau megzt schemą apvertus, tada toj plačiojoj rankovėj (šiknosparninėj biggrin.gif ) nebebūtų siūlės. Bet gal ir nusišneku, nes dar nepabandžiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 20 kovo 2013 - 22:07
gerokai per didelis paukstuku megztukas gavosi verysad.gif na net nesupratau kaip cia taip dabar.as gi megeja numazinti,o cia mano keturmete ji nesios kokiu 6-7 metu budama doh.gif na nieko,ryt bruzinsiu keturmetei tinkama biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už kostiumėlio pastebėjimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif , suknutei dalis sumezginėjau, pirma nusimezgiau vieną pusę, o paskui antrą megzdama kas antroj eilėj vis prikabinau pirmą dalį ...
kvartetas, na smagu, kad darbai juda į priekį - tad laukiam vaizdų smile.gif
O vaikiškų osinkoj gal pasidairyk - yra tema mezgimo mašinų ...
Na, Frekė, kai jau papasakos savo "nuotykius" tai nors į kelnes sysiok iš to juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O kur tu anksčiau buvai su tuo medžiu - būčiau ne lentynų prašius, o tokį sumeistravot, daug patogiau būtų, o dabar kai keliom eilėm susidėjo, tai ir užmiršti ką kur turi doh.gif

Darbeja kad pasiautėjo blink.gif blink.gif liemenė labai jau tokia minkšta ir šilta atrodo - tikrai jau džiaugsis uošvis marčios dovana drinks_cheers.gif
Mėlynas megztukas jaučiu ir man būtų kaip tik mirksiukas.gif
O skersuoklis atrodo gerai ir visai gerai maskuoja, reiks iš naujo mėgint suraukimus daryt. Tik vat įdomu ar netempia kairės rankovės per krūtinę maždaug toj vietoj ? ar patogu yra ? nes aš kai buvau saviškį užsimetus tai man nepatiko, bet gal tik todėl kad netinkamoj vietoj suraukus buvau g.gif

Olaiva, mums tai didelio skirtumo nėra didelis ar mažas - prašom vaizdų, nors ir patiestų ax.gif dukriukui tai aišku gaila, kad reiks naujų paukštukų laukt ...
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 03 20, 22:53)
O kur tu anksčiau buvai su tuo medžiu - būčiau ne lentynų prašius, o tokį sumeistravot, daug patogiau būtų, o dabar kai keliom eilėm susidėjo, tai ir užmiršti ką kur turi  doh.gif

kaip kur???? tik vkar ebay uzmaciau tai ir puoliau kelti iskarto blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif viena babyte nusibaige megzdama tai anukas turta porceliavo.... va ir ikrito i akis babinomis papuostas medis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tai vis po ebėjų landžioji g.gif g.gif
Atsakyti
Laimuže, gal papukus ne taip nutaisius buvai? biggrin.gif ???? Nu aš nenešiojau, bet nešiotoja negįžo "pavargus" bigsmile.gif
O mėlynas tai ne mėlynas, o daugiau elektrinis (ir ant siūlų taip rašo "electric") biggrin.gif Tiiiiiiiikrai tilptum drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu atrodo normaliai jie buvo nutaisyti g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vat jau gal tą elektrinį geriau imčiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 03 20, 23:26)
Tai vis po ebėjų landžioji  g.gif  g.gif

labas as Freke. as ebayholike.......
labas Freke
Atsakyti