Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

Sveikutes 4u.gif

pasirodysiu ir as pagaliau naujuose nameliuose , megztukelis mano suneliui -

user posted image
user posted image
user posted image

Aciu Laimuzei, uz visokeriopa pagalba ir privacias pamokas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Suknute, kuria numezge Laimuze, gyvai atrodo super wub.gif

Atsakyti
Shura,fabričnas megztukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
L@imuze: jus tikriausiai telepatija uzsiimat? as kaip tik ruosiausi tokia suknia megzt, butent situo rastu ir juodais sonais doh.gif uzeinu - ziu jau yra, tai ka man dabar daryt gun_bandana.gif

Shura: grazumelis, rimtam vyrui - rimtas mezginys thumbup.gif kokie cia siuliukai?

As rytoj savo kankini palyginsiu, pamodeliuosiu ir pagaliau parodysiu... Niekada daugiau neapsiimsiu sitokio darbo doh.gif mazgu kruva, siulgaliu milijonas ir begales klaidu - ziu kaip X nesueina is rudu rombu su sviesiais doh.gif
user posted image
Atsakyti

Daivuliau, jau kur kur,bet keisdama poroloną nieko tikrai nesulaužysi ir nepagadinsi schmoll.gif

Freke, kospektuok, konspektuok - žinosiu pas ką kreiptis mirksiukas.gif

Shura, tikrai dailus megztukas thumbup.gif thumbup.gif kaip fabričnas ...

Olaiva, trauk ką nors gatavo - kiek galima laukt tavo grožybių g.gif ir klausimukas - ar nusistato tavo mašiniukui, kad mezgant žakardus kraštinės akys nesimegztų spalvotai g.gif

Jautiena, kas per klausimai - KĄ DARYT ??? megzt kuo greičiau ir rodyt drinks_cheers.gif
Megztukas gražus, bent žinant kiek jis "kainavo" darbo, tai neįkainojamas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 02 21, 22:14)
L@imuze: jus tikriausiai telepatija uzsiimat? as kaip tik ruosiausi tokia suknia megzt, butent situo rastu ir juodais sonais  doh.gif uzeinu - ziu jau yra, tai ka man dabar daryt  gun_bandana.gif

Shura: grazumelis, rimtam vyrui - rimtas mezginys  thumbup.gif kokie cia siuliukai?

Aciu 4u.gif - siuliukai italiski verpalai, pusvilne is dideles babinos dejau 3 siuliukus .

O del telepatijos - tai jau cia su manim ta telepatija blush2.gif
as kai pamaciau Laimuzes ta suknele kur raudonas vidurys o visa kita juoda, man iskart pries akis vat toks modeliukas atsirado, kad viduri reiketu situo rasteliu padaryt ... ech laiko stoka ir kruva nebaigtu darbu neleidzia man igyvendinti visus savo sumanymus, tai vat su Laimuze susidraugavom drinks_cheers.gif taip sakant bendradarbiaujam thumbup.gif

o kad butu ka daryt, turiu panasu modeliuka kuris man irgi labai labai patinka, ir savotiskai panasus ratselis bet ne toks -
http://modnoe-vjazan...inye-lapki.html
Atsakyti
Ale tikrai, su Shuros fantazijom tai reik laiko marias turėt drinks_cheers.gif thumbup.gif , kad man bent dalelytė jos tiek turėt ot būtų gerai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L@imužė: 21 vasario 2013 - 22:26
Taip sakant - vienas lauke ne karys ax.gif

turi buti gera komanda - vienas su fantazija o kitas su auksinem rankytem ir tada ... echeche... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Shura, tikrai kaip fabrikinis megztukas, super 4u.gif
Pasikeiciau sponge bar, tikrai nera sunku. Nu ziuresiu ar azuro karieta man dabar netarskes doh.gif
Ieskodama info, aptikau si filmuka . Pradzia labai patiko, tiek bobeliu, tikras fabrikelis. Gaila jog mes skirtinguose miestuose, galetume panasiai bazuotis lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar kartą lendu į eterį su savo žydruma. Dabar jau ant kūno blush2.gif

user posted image

Laimužės žąsų kojelės wub.gif thumbup.gif

O ir Shuros sublitus megztukas thumbup.gif

Jautienai, vien už kantrybę medalis priklauso first.gif
Atsakyti
Ristina, tikrai labai dailiai atrodo 4u.gif
Ateinu su pasimetimu, nesuvokiu ka darau ne taip doh.gif
Pakeiciau vakar sponger bar, pagrindine karieta mezga viska graziai. Pasidariau perfokorta 90 numeri ir nuo pirmos eiles man lace karieta kerta per adatas ir ismeta jas i D pozicija kokias pirmas 10 adatu ir pasikerta, daugiau nieko nesidaro. Kaip bebandziau paskui kazkaip pradeda vaziuoti, numezgu kokias 2 eiles ir vel ta karieta kerta ir isstumia i D pozicija pirmasias adatas ir viskas sad.gif. Pagalvojau gal netinkama korta brother masinai, tai pasiemiau sena korta kur mezgiau du salius ir viskas analogiskai doh.gif nu viska darau kaip ir anksciau, tai kame bedos? negi tam sponger bar? Gal kas buvo susidure su sia beda sad.gif nzn ar kas suprato mano beda sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivuliau: 22 vasario 2013 - 11:51
Daivulia, kokio storio kempinę klijavai?
Reikia dvigubos mirksiukas.gif gali būti per mažai prispaustos adatos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 02 22, 12:29)
Daivulia, kokio storio kempinę klijavai?
Reikia dvigubos  mirksiukas.gif gali būti per mažai prispaustos adatos  smile.gif

dejau dviguba va tokia juostele. Suspaudus tai tikrai storiau atrode nei buvusi masinoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivuliau: 22 vasario 2013 - 12:40