Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

Ačiū, merginos, už pasveikinimus ir palinkėjimus, 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad taip Jūsų žodžiai dievuliui į ausį nueitų ir netektų man nusivilt, nes jau pradėjau bijot, kad nesusidraugausiu blush2.gif su tuo programavimu naujų raštų, o esamų kaip visad ne tai, kad neužteks, o nebus tinkamo , kokio prireiks ... bepigu buvo perfokortą išsikalt ... O kodėl pirkau - tai galvot ir anksčiau pagalvodavau, kad gal reikia, bet taip niekad rimtai nesidomėjau per daug... bet vat reikėjo sekmadienio vakarą man pagooglint kas pas mus parduodama ir pamačiau ką tik naujai įdėtą skelbimą - na ir prisireikė čia ir dabar doh.gif doh.gif doh.gif O dabar kai jau protas sugrįžo į savo vietą galvoju - ir koks velnias liepė man tada lįst į tuos skelbimus doh.gif dirbau sau ramiai ir būtų užtekę man ir tos mašinikės ... ax.gif ax.gif Tai dabar reik ko gero abi pardavinėt - kurią pirmiau nupirks, ta ir bus ne man skirta g.gif g.gif g.gif
Jautiena, o tas mane ir gundė karts nuo karto, kad rašto plotis neįspraustas į 24 akis ... O kas tavo per naujas pirkinys - gal galima plačiau ?
O gėlė megzta su perfokorta, paliekant vieną, o likusias adatas stumdžiau atgal į darbinę padėtį, nes nėra tos vieno motyvo funkcijos ... Siūlai sintetika, mikrofibra, bet klientė nesibaido sintetikos ... tai ir mezgu ...
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 03 16, 14:15)
Tai dabar reik ko gero abi pardavinėt - kurią pirmiau nupirks, ta ir bus ne man skirta  g.gif  g.gif  g.gif

Čiur, perku naująją biggrin.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2013 03 16, 08:03)
As rankom akeles perrenku 2geros 2blogos uztrunka bet nieko tokio paskui labai greit einasi.
Tik nelabai turiu ka parodyti, nes nera jie grazus as tik mokinuosi is savo klaidu

as irgi taip dabar darau, o kas belieka, ir turiu pasakyti, kad tai ne mezgimas, o uzsipisimas doh.gif stulpelius kankinau gal 3val, skauda visus pecius, o pagrindine dali numezgiau per 40min schmoll.gif schmoll.gif

L@imuže: o jeigu abi iskart nupirks? ziu liksi be darbo lotuliukas.gif fainiai, kad rastai platesni gali but, gali paleist fantazija i lankas thumbup.gif

maniske Knitmaster yra plonamezge. jau truputeli ja pakankinau - taip su brotheriu lengviau megzt, bet man patinka jos mazytes adatytes, dabar pazejus i brotherio adatas - anos geros kumeles dydzio atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Darbeja, nu jo - tau dar trūksta tokios į kolekciją lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jautiena, jei nupirktų abi, tai dar storamezgę turiu arba Nevukės tektų atsiprašyt blush2.gif lotuliukas.gif
Tai būsi pirmoji iš mūsų, kuri plonamezgę turi thumbup.gif thumbup.gif , tai jau įsivaizduoju, koks "kaifas" rankiniu būdu atnarą megzt doh.gif . O dėl adatų storio, tai man toks vaizdas būna, kai nuo storamezgės prie normalios persėdu - adatų skirtumas akivaizdus ...
Atsakyti
Na užbaigiau ir megztuką - gavo "krikštą" mašiniukas jau ax.gif
user posted image
Atsakyti
Laimuze, labai dailus kostiumelis. O man idomu,suknele ten atskirom dalim mezgate skirtingom slapvom ir paskui susiuvate? ar kaip?
Niu ir kaip naujasis zveriukas traukia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 03 16, 14:09)
as irgi taip dabar darau, o kas belieka, ir turiu pasakyti, kad tai ne mezgimas, o uzsipisimas  doh.gif stulpelius kankinau gal 3val, skauda visus pecius, o pagrindine dali numezgiau per 40min  schmoll.gif  schmoll.gif

Na taip ten jau uzsiknisimas, as pagalvoju apie 2-ju adatiniu masinka, bet kad vietos namie vos sitai uztenka, o su dviem adatinem tai visai neikisciau, tai pagalvoju gal kada nors kai vietos ir lesu bus daugiau ir renku akeles rankom, as tai rinkdama dar nueinu valgyt padaryti dar jei pasitvarkyt reikia tai ir visa diena buna renku o tik vakare pradedu normaliai megzti, o jei prisedu dar prie kompo tai ir 2-vi dienas renku doh.gif
Atsakyti
imciau as antra adatine tuoj pat, tik kad ju labai retai pasitaiko pirkt, vienzo reikes ilgai ir kantriai medzioti... o kol kas mezginet tai, kam nereik atnaru.

Laimuzhe: oho cia jau visas kostiumelis.
Atsakyti
grazus kostiumelis. 4u.gif .

o as norejau jau riberi prisikabinti ir isbandyt atnarelei, bet deja... stalas mano per trumpas negaliu pritvirtiniti normaliai. tai supakavau atgal doh.gif .

vis mezgineju po truputuka. mamai kepuriuka su salikeliu numezgiau. jau nuo kaledu buvau prisizadejus numezgaliot. kadangi apie masiniuka vis svajojau nekilo rankos pradet. gaila kad nenufotkinau, teko skubiai i pakeleivinga masina idet siuntinuka. dar prie komplektuko vis bandau pirstines pirstuotas suregzti. oiiii vakar prisiardziau puse nakties. sakoma rytas uz vakara protingesnis. snd atsikelusi damusau viena pirciotka. susiuti pora pirstuku beliko. rolleyes.gif . bet darbo tai oho, kazin ar kartociau. lengviau uz keleta litu turbut nusipirkti lotuliukas.gif .

jau pradedu galvot ka sekanti narplioti ax.gif . nupirkau tokiu salotiniu graziu siuliuku, noreciau ko grazaus mergaitei. gal kas turite kokiu ideju, ar kur akis paganyt ax.gif
Atsakyti
Aš norėjau klaust Jautienos, kam kankinasi su mašina be riberio, jei turi su riberiu, bet čia gi plonamezgė thumbup.gif . Visgi įsigijai... pavydžiu. Greičiau rodyk kūrinį, labai knieti.
L@imuže, kostiumėlis super, vieniša suknelė buvo, o dabar labai gerai. Tas pats klausimas ir mane kankina. Kaip ten su skirtingų spalvų jungimu?
Atsakyti
Kažko baisiai tylu temukėj.
Nunarpliojau liemenę Juozinėms dovanų, tik vakar vakare sumąsčiau, tai vos spėjau nufotkint prieš išveždama
user posted image
Spalvos realiausios rašto nuotraukėlėj
Atsakyti
darbeja,kam dovanojai liemene? bigsmile.gif

as baigineju viena megztukeli,liko rankom apdaila kaklo,ir eisiu skalbti.greitu laiku papozuosim bigsmile.gif jeigu dydis bus geras...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 19 kovo 2013 - 21:18