Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Liliukė @ 2013 03 13, 13:01)
Sveiki,

atsiprasau, kad cia terpiuosi, bet tiek graziu daikciuku priziurejus negaliu neisiterpti  ax.gif  MErginos, kaip jus ismokot megsti mezgimo masina? As irgi labai noriu ir ieskau kur galeciau pradeti mokytis. Rankomis moku megzti, bet kartais ne tas kas gaunasi su masina numezgus... Gal turit patarimu kur galeciau kursus lankyti, arba gal kazkas is jusu mokinat privaciai arba zinot kas moko sio meno  smile.gif

Manau, nesumeluosiu, jei pasakysiu, kad dauguma mūsų , iš forumo , megzti išmoko savarankiškai. Juk yra instrukcijos ,internetas, ir MES biggrin.gif ...Čia gaunami atsakymai į visus klausimus thumbup.gif , bent jau tokia mano patirtis mirksiukas.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vince0405: 13 kovo 2013 - 12:10
QUOTE(vince0405 @ 2013 03 13, 14:09)
Manau, nesumeluosiu, jei pasakysiu, kad dauguma mūsų , iš forumo , megzti išmoko savarankiškai. Juk yra instrukcijos ,internetas, ir MES  biggrin.gif ...Čia gaunami atsakymai į visus klausimus  thumbup.gif , bent jau tokia mano patirtis  mirksiukas.gif ...

thumbup.gif ale reik tada masina nusipirkti pradzioje lotuliukas.gif as apie ja mastau jau keli metai (gaila, kad kazkada mama mociutes masina mezgimo pardave)... Reiks kazka mastyti. Ojus isties visos puikiai cia darbuojates, net baltas pavyyyydas blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liliukė @ 2013 03 13, 13:25)
thumbup.gif ale reik tada masina nusipirkti pradzioje  lotuliukas.gif  as apie ja mastau jau keli metai (gaila, kad kazkada mama mociutes masina mezgimo pardave)... Reiks kazka mastyti. Ojus isties visos puikiai cia darbuojates, net baltas pavyyyydas  blush2.gif  ax.gif

http://www.mezgimoma...s.lt/page18.php
Čia organizuoja mokymus. Kažkada buvau nuėjusi į nemokamą pamoką, įsitikinti galutinai, ar čia man reikia tos mašinos. Pažiūrėjau maždaug kaip kas, o paskui viskas per praktiką, instrukcijas ir forumą. wink.gif
Atsakyti
Jau seniai buvau ką berodžiusi. Paskui pamanysit, kad tik liežuviu pliauškiu ir nieko nemezgu.
Bolero nieko naujo, bet tik tiek, kad moherinis, o tokio dar nemačius forume.

user posted image

Ir dar vienas - vilnonis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2013 03 13, 14:27)
http://www.mezgimoma...s.lt/page18.php
Čia organizuoja mokymus. Kažkada buvau nuėjusi į nemokamą pamoką, įsitikinti galutinai, ar čia man reikia tos mašinos. Pažiūrėjau maždaug kaip kas, o paskui viskas per praktiką, instrukcijas ir forumą. wink.gif

ACIU labai uz info! 4u.gif Tikiu, kad viskas tik per praktika thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nebespėju jau visur doh.gif blush2.gif atėjau pasigirt - pasikeičiau "broliuką" iš 836 į 950i ax.gif ax.gif tai biškį užtruksiu, kol raštų naujų programavimą išstudijuosiu, bet žinau, kad Olaiva jau "perkandus" šį reikaliuką, tai žinau pas ką pagalbos šauksiuos thumbup.gif
Akirera, darbai liuksiški kaip visada thumbup.gif thumbup.gif

Ir pabaigai paskutinis mezginys su sena mašinike ...

user posted image
Atsakyti
L@imuže, ačiū 4u.gif Sveikinu atsinaujinus thumbup.gif Nu, jei su senuke grožius kūrėte, tai su naująja tikri šedevrai bus thumbup.gif . Lauksim "pirmųjų" darbų smile.gif
Šitos suknutės spalvų derinys labai skaistus, jau į vasarą dairotės? O apačioje tą motyvą kaip mezgėte? Su pk ar rankiniu būdu?
Atsakyti
Laimuze, wau koks pirkinys - sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif lauksim nauju groziu.
Beje visos tiek daug grozybiu primezgusios, nu net pavydas bamba kaso doh.gif
As tai nebeturiu kada verysad.gif
Papasakosiu istorija, kaip sugebejau sulankstyti pagrindines karietos kazkoki suduka. Cia taip kojines mezgiau, kazko labai kibo (aisku siulus storus kulnui paemiau), bet kaip sakant "syla est, uma nynada", tai as per prievarta ir uzbaigiau ta kulna. Kita diena megzti, ogi tik i viena puse pravaziuoja, o atgalios niekaip. Kol issiaiskinau kas blogai, visa karieta isardem su vyru. Atlenkinejo ta daikteli ir dabar lyg ir vel ok. Idomu kiek ligam biggrin.gif Bet ta proga sumasciau, jog laikas issitraukti ribberi ir ji pasikabinti. Ir net pacios savo nustebimui jis manes visai klauso-vienguba ir dviguba stulpeli jau ismokau megzti thumbup.gif
Beje pradejau ir sau megztini megzt, bet gi pritrukau siulu doh.gif zodziu su mano mezgiu totalus pravalas.
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 03 15, 13:58)
Ir pabaigai paskutinis mezginys su sena mašinike ...

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laimuže, sveikiju su nauju pirkiniu - kad akelės gultų lygios thumbup.gif Linkiu pasimokyti, priprasti ir įgyvendinti visas šaunias idėjas!!!

Labai gražūs visų darbeliai, puiki apdaila. Kai ne iškart, sunku ir pakomentuot atskirai.
Baigiau savo misoniuką, baisus kaip karas, darbinis gavosi. Reik tik nusifotkint ir parodyt kaip NEmegzti lotuliukas.gif
Atsakyti
L@imuže, o kai tas naujas broliukas tokio imantraus daro, ko anas negalejo? apart to, kad kortu nereik. smalsu labai. gal rastai neriboto plocio, t.y. daugiau negu 24 akys? kazkada skaitinejausi, neatsimenu.
ir nors as asmeniskai neprijauciu senai elektronikai, vistiek sveikinu isigijus nauja zaisla.
o paskutines suknios siulai ar tik ne 100% akrilikas? man gaila savo darbo butu is akriliko megzt. bet jeigu toks klietas pageidavimas, tai...

as irgi turiu nauja zaisla: Knistmaster F370K, bet be riberio sad.gif bandau paprasta megztiniuka nusinarpliot: o kaip pradet, jeigu ne stulpeliais? visi tie lenkti krastai mano manymu tik tunikoms ir suknelem tinkami. vienu zodziu be riberio - kaip be ranku sad.gif

akirera: boleriukas! liuks!

Daivuliau: nieko, ne viena tokia tu. as riberio karietoj buvau viena "gida" uzlenkus, net nesupratau kaip. sakau gida, nes angliskai "guide", gal geriau butu sakyt "nukreipeja" biggrin.gif as nieko neardziau, tik susilenkus ziurejau kurioj vietoj kabinasi uz adatu ir ten geleziuka atlenkinejau.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 03 15, 21:27)

as irgi turiu nauja zaisla: Knistmaster F370K, bet be riberio sad.gif bandau paprasta megztiniuka nusinarpliot: o kaip pradet, jeigu ne stulpeliais? visi tie lenkti krastai mano manymu tik tunikoms ir suknelem tinkami. vienu zodziu be riberio - kaip be ranku sad.gif

As rankom akeles perrenku 2geros 2blogos uztrunka bet nieko tokio paskui labai greit einasi.
Tik nelabai turiu ka parodyti, nes nera jie grazus as tik mokinuosi is savo klaidu
Atsakyti