Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(sushi @ 2013 03 11, 23:10)
Olaiva bigsmile.gif
Nu jau grožių grožiai...  wub.gif
O ta paskutinė suknelė – tai visos tos gražiosios detalės čia irgi su mašina ar rankytėm? Jei su mašina, tai gal raštą būtų galima gauti?..  blush2.gif Susigundyčiau net išbandyti... ax.gif

rankytem...
aciu wink.gif
Atsakyti

Visas glėbis pagyrų Olaivai už tokį grožį 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
O pirmo megztuko visas priekis rankom megztas, ar taip dailiai kiauraraštis su likusia dalim sujungtas? Tobuli darbai thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(vince0405 @ 2013 03 11, 23:22)
Visas glėbis pagyrų Olaivai už tokį grožį  4u.gif  4u.gif  4u.gif .
    O pirmo megztuko visas priekis rankom megztas, ar taip dailiai kiauraraštis su likusia dalim sujungtas?  Tobuli darbai  thumbup.gif .

visas priekis rankom:rastas ir sonai geru akiu rankom wink.gif tik nugara su rankovem bruzinau
Atsakyti
ir nutaikyk tu man taip itempimus, kad sutaptu rankom su masina.
as savo rankenom jeigu pavaryciau, tai pasauly ner tokios masinos taip baisiai mezgancios, kad pritaikyt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sushi @ 2013 03 11, 22:10)
... Man kažkaip mezgimo nuotaika visai pasitaisė, bet įtariu tik iki tol, kol rankovės nepradėsiu megzt... hihihi.gif

mano mezgimo nuotaika irgi gera, bet reikia mokytis, tai neprileidziu saves prie masinu, nes zinau, jeigu pritupsiu, tai dienos taip ir neber rolleyes.gif o stai mokymuisi nuotaikos - niekada nebuna, tai taip iseina, kad nei mezgu, nei mokausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 03 11, 23:15)
Ristina, jungiuos ir aš prie Frekės dėl debesio  drinks_cheers.gif  blush2.gif ji tai protingesnė, numezgė gabalus, netiko ir išardė, o aš ir su atnarom, ir susiuvau, nu bet niekaip nesuprantu kiek ir kurioj vietoj tuos suraukimus daryt  doh.gif , taip ir kabo ant manekeno - reiks ko gero tau siųst, kad užbaigtum  lotuliukas.gif Ir ilgio užtenk, ir pločio, nu bet nesigauna toks vaizdas kaip tavo nors pasiusk ...

tik nesugalvok isardyt nono.gif , labai noreciau pamatyt ir paciupinet, gal bendrom jegom pavyktu tuos raukinius padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Shura, ardyt dar tingiu, bet tu paskęsi jame lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O kas dėl nesėkmingo mezgimo, tai paguosiu gal, kad ir aš suknei visą nugarą mezgiau iš naujo - skaičiavimai pavedė doh.gif
Atsakyti
Ohoooooooooo, kokį serialą vakar pramiegojau rolleyes.gif , jau seniai nebuvo tiek vaizdų ir diskusijų 4u.gif

Tai jau dabar prisidedu prie pagyrų Olaivos darbeliams wub.gif ir kas be ko, figūrėlei thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif

Shura, labai mielas komplektukas tavo mergytei drinks_cheers.gif

Ristina, nu man irgi labai gražu tie skersiukai thumbup.gif , bet dabar prisiskaičius komentarų nežinau ar dar ryžtis tokį bandyt nubrūžint, o kaip tik miegodama audžiau tokią mintį g.gif Jau jei net Laimužei nekas gavosi, tai unsure.gif , o Frekė kaip visad moka emocingai nupasakot savo nuotykius biggrin.gif

Vince0405, kepurytė su kiauraraščiu labai faina thumbup.gif . Net gaila, kad išskalbus tų reljefų ko gero nebesimatys.

Atrodo laikas kinkyt mašiniuką, nes pavydas bambą griaužia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 03 12, 01:18)
Shura, ardyt dar tingiu, bet tu paskęsi jame  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O kas dėl nesėkmingo mezgimo, tai paguosiu gal, kad ir aš suknei visą nugarą mezgiau iš naujo - skaičiavimai pavedė  doh.gif

Tai gal rasiu kas nepaskes lotuliukas.gif tongue.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 03 11, 22:15)
... nu bet nesigauna toks vaizdas kaip tavo nors pasiusk ...

Nu, parodykk tu man kada, ir aš tau nupasakosiu biggrin.gif

Aš jų numezgiau gal 10 kol gavau norimą rezultatą biggrin.gif mezgiau iš visokių siūlų. Moheros, vilnos, medvilnės, akrilo. Nu labai reikėjo man to daikto biggrin.gif
Atsakyti
Labos merginos smile.gif
Nu kad užderėjo grožių.
Olaiva kokių grožybių prisimezgusi thumbup.gif
Kad ir ką sakytumėt, bet aš vistiek bandysiu skersiuką megzti, man žiauriai gražu wub.gif
Atsakyti

Radau puslapiuką perfokortų darymui, nežinau ar naudingas, labai nesigilinau dar... g.gif , bet gal kam pravers smile.gif :

http://perfo.12rus.ru/
Atsakyti
Sveiki,

atsiprasau, kad cia terpiuosi, bet tiek graziu daikciuku priziurejus negaliu neisiterpti ax.gif MErginos, kaip jus ismokot megsti mezgimo masina? As irgi labai noriu ir ieskau kur galeciau pradeti mokytis. Rankomis moku megzti, bet kartais ne tas kas gaunasi su masina numezgus... Gal turit patarimu kur galeciau kursus lankyti, arba gal kazkas is jusu mokinat privaciai arba zinot kas moko sio meno smile.gif
Atsakyti