Olaivai, oi kokie groziai! Oi koks dailumas!
vince0405, man gražus tas ažūras ir kad pavyko prakalbint lae karietą
Olaiva, super gebėjimas suderinti spalvą, raštą, modelį ir aišku, svarbu, kad ir nešiotojai darbai mieli
Skersuoklį bandykit, megzt tikrai ten viskas gaunasi idealiai.
Aš dydį dabar jau "matau" pagal siūlą nes akių ten jau nėr kur padauginti. T.y. jei L dydis, tai jau ir visa adatinė. Mažesnį megztuką mezgu iš plonesnio siūlo aš dar vieno sau noooriu
Olaiva, super gebėjimas suderinti spalvą, raštą, modelį ir aišku, svarbu, kad ir nešiotojai darbai mieli
Skersuoklį bandykit, megzt tikrai ten viskas gaunasi idealiai.
Aš dydį dabar jau "matau" pagal siūlą nes akių ten jau nėr kur padauginti. T.y. jei L dydis, tai jau ir visa adatinė. Mažesnį megztuką mezgu iš plonesnio siūlo aš dar vieno sau noooriu
sudas ten tie debesai.... nu kaip tradiciska ir tradiciskiau negali buti. grazu tik kudoms ir S XS nesiojancioms. didesnis dydis jau nei 6 nei 9. numezgiau ir nesupratau vienur traukia kitur kaba kapsas didziausias. zodziu jei nesiojat M nu max L megzkit didesnes solidesnes moterys pagailekit laiko ir siulu. man gerai as dasiprotejau tik sufastriguoti ir pasimatuoti o jei su apdaila buciau numezgusi zodziu issiardau ir megu kitoki mezgini
Olaivos negirsiu is pavydo mano debesas turejo buti toks kaip jos sidabriukins megztukas
ir kiti darbeliai grazus ir mieli
Olaivos negirsiu is pavydo mano debesas turejo buti toks kaip jos sidabriukins megztukas
ir kiti darbeliai grazus ir mieli
kur jau nepagirsi Olaivos?! juk viskas tobula: modeliai, spalvos, atlikimo kokybe. irgi stimpu is pavydo, na bet nieko, viena diena as atsiimsiu!
as maciau realiai viskas dar graziau todel cia ir negirsiu nes vis dar pavydas bamba grauzia
QUOTE(jautiena @ 2013 03 11, 21:58)
kur jau nepagirsi Olaivos?! juk viskas tobula: modeliai, spalvos, atlikimo kokybe. irgi stimpu is pavydo, na bet nieko, viena diena as atsiimsiu!
QUOTE(Freke @ 2013 03 11, 22:03)
as maciau realiai viskas dar graziau todel cia ir negirsiu nes vis dar pavydas bamba grauzia
oj jus pavyduoles,sarmatos turekit nors per Gavenia
tai tu irgi sarmatos turetum... Per gavenia tokius grozius rodyt kaip nepavydesi.... a figuros b mezginiu......
QUOTE(Freke @ 2013 03 11, 21:51)
Aik tu tau gavosi per siaura, ar per trumpa? Ar abu?
gavosi sudas kvadratu
Nu jo - kad dėjo merginos vaizdų, tai drėbtelėjo - neina kvapo atgaut
Visų gražu pažiūrėt, dailiai atlikta, Kepurytės abiejų fainos, megztukas Neva numegztas irgi pagyrų vertas
bet Olaiva "paleido" kontrolinį šūvį nerodė nerodė, o kai pasirodė tai visos be žado - vat ką reiškia kruopštumas, spalvų ir raštų suderinimas ir aišku pateikimas
Ristina, jungiuos ir aš prie Frekės dėl debesio ji tai protingesnė, numezgė gabalus, netiko ir išardė, o aš ir su atnarom, ir susiuvau, nu bet niekaip nesuprantu kiek ir kurioj vietoj tuos suraukimus daryt , taip ir kabo ant manekeno - reiks ko gero tau siųst, kad užbaigtum Ir ilgio užtenk, ir pločio, nu bet nesigauna toks vaizdas kaip tavo nors pasiusk ...
Visų gražu pažiūrėt, dailiai atlikta, Kepurytės abiejų fainos, megztukas Neva numegztas irgi pagyrų vertas
bet Olaiva "paleido" kontrolinį šūvį nerodė nerodė, o kai pasirodė tai visos be žado - vat ką reiškia kruopštumas, spalvų ir raštų suderinimas ir aišku pateikimas
Ristina, jungiuos ir aš prie Frekės dėl debesio ji tai protingesnė, numezgė gabalus, netiko ir išardė, o aš ir su atnarom, ir susiuvau, nu bet niekaip nesuprantu kiek ir kurioj vietoj tuos suraukimus daryt , taip ir kabo ant manekeno - reiks ko gero tau siųst, kad užbaigtum Ir ilgio užtenk, ir pločio, nu bet nesigauna toks vaizdas kaip tavo nors pasiusk ...
QUOTE(sushi @ 2013 03 10, 22:06)
Atėjau pasiguost...
Ar jums taip nebūna? (bent jau iš gausybės gražių jūsų darbų panašu, kad čia tik man kažkaip nesiseka... )
Ar jums taip nebūna? (bent jau iš gausybės gražių jūsų darbų panašu, kad čia tik man kažkaip nesiseka... )
Būna dar ir kaip. Dabar kaip tik sėdžiu labai analogiškoj situacijoj. Visą vakarą kaip širšė pravaikščiojau. Nes: nugara numegzta, berods iš antro karto, bet atrodo reikės vėl ardyti, vieną priekio pusė gavosi kiek platoka, nežinau gal reikės perdaryti. Vieną rankovę berods pribaigiau, bet antrą jau permezgiau du kartus ir panašu, kad reikės trečią, nes ... uždėjau per mažai akių Vienu žodžiu total košmar. Ypač dėl to, kad laiko megzti beveik visai nėra, tai jau gal porą savaičių tą patį megztuką kankinu. Bet stengiuosi nepasiduoti. Tuo pačiu linkiu stiprybės ir pačiai
Olaiva
Nu jau grožių grožiai...
O ta paskutinė suknelė tai visos tos gražiosios detalės čia irgi su mašina ar rankytėm? Jei su mašina, tai gal raštą būtų galima gauti?.. Susigundyčiau net išbandyti...
svelnute, užuojauta dėl panašios situacijos. Tikėkimės, kad mėnulis ant dienų pasikeis ir grįš sėkmingo darbymečio dienos. Man kažkaip mezgimo nuotaika visai pasitaisė, bet įtariu tik iki tol, kol rankovės nepradėsiu megzt...
Nu jau grožių grožiai...
O ta paskutinė suknelė tai visos tos gražiosios detalės čia irgi su mašina ar rankytėm? Jei su mašina, tai gal raštą būtų galima gauti?.. Susigundyčiau net išbandyti...
QUOTE(Freke @ 2013 03 11, 22:09)
gavosi sudas kvadratu
Nepyk, bet vos neapsisiusiojau... svelnute, užuojauta dėl panašios situacijos. Tikėkimės, kad mėnulis ant dienų pasikeis ir grįš sėkmingo darbymečio dienos. Man kažkaip mezgimo nuotaika visai pasitaisė, bet įtariu tik iki tol, kol rankovės nepradėsiu megzt...