Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

na ir padavet cia darbu, vince - isvis kruvom biggrin.gif issivaizduoju, kokio siltumo tas baltas istisai tuck rasteliu, dvigubinis, uch!
is tu margu siulu man retai grazu, bet tas rusvas taip idomiai per juosmeni susikryziaves, kad taip visas megztinukas iseitu ech...

Mamyte uogyte - kaip visada nauju formu paieskose - visada smagu pamatyti kazka naujo, nestandartisko, super!

Elika: gal irgi is marguoliu siulu? tik speju, bet panasu kad ne, labai grazus ir mielas darbelis, saunuole!
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 03 07, 22:38)
Elika: gal irgi is marguoliu siulu? tik speju, bet panasu kad ne, labai grazus ir mielas darbelis, saunuole!

Taip taip, siūlai margi, raštas pats dėliojasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elika @ 2013 03 07, 20:33)
Kadangi aš mezginėju tik sau, tai ir vaizdų mažai. Rodau, ką surezgiau su savo antikvaru  ax.gif

bigsmile.gif puiku thumbup.gif

Mamyte Uogyte, netradiciškai bet gražu bigsmile.gif

kartoju dar nuorodą https://plus.google....5041?banner=pwa

man rodo g.gif

galima ir kitaip
https://picasaweb.go...043194797586818
čia yra daug žurnalų, knygų. Reikia nukopijuoti apačioje esančia nuorodą, ir įkelti į savo interneto naršymo juostą rolleyes.gif gal teisingai nupasakojau g.gif
Atsakyti
Elika, nenustoji stebint 4u.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Na va, pažiūri į visus šiuos paskutinius darbus ir supranti, kad ne mašinoj visai esmė, o žmogaus gabumuose ir fantazijoj drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Visas su graziausia pavasario svente 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kad pavasaris atnestu kuo daugiau ideju, ir kad jos visos butu igyvendintos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image

Atsakyti
aciukas! tulpes labai grazios geles, megstu jas nuo pat vaikystes.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
ko tais visos dingusios, negi ikvepimas atejo bigsmile.gif

atnesu parodyt komplektuka savo mergytei smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Shura, koks siūlas fantastiškas wub.gif thumbup.gif
"fabričnas" komplektukas thumbup.gif
Atsakyti
Aciu Ristina 4u.gif
jo siulas man ir patiko, turiu visa babina, Italiska pusvilne, ir storis idealus masina megzti nei per ploni nei per stori, ir spalva liuks, tik prie bet kokios striukes. Su ta mintim ir mezgiau kad butu lengviau deinti biggrin.gif

o man greit reikes nika pasikeisti is Shuros - i "fabricna" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ka benumezgu - viskas fabricna biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shura: 10 kovo 2013 - 13:07
Atėjau pasiguost... blush2.gif
Nu niekaip nepavyksta iškankinti man tankiojo juodojo megztinio broliui... doh.gif Vos lieka kokios nors dalies kelios eilės, ima ir vis kas nors nutinka... Tai su priekio detalėm, kadangi anos yra dvi ir perpus siauresnės už nugarą (užsegamas megztukas sagomis), tai dar kantrybė kažkaip nešė akis surinkinėti kokiam nors liapsusui nutikus... Bet su nugara tai man jau depresija tuoj užseis... Nebežinau, kelintą kartą permezginėju (nes akis surinkti prie tokio didelio tankumo – praktiškai be šansų, jei visa eilė nukrenta (pvz., siūlui iš siūlvedžio iššokus) – keletą kartų tai dariau, bet supratau, kad išardyti ir numegzti tą nugarą iš naujo gaunasi greičiau, o ir nervų mažiau. doh.gif Bet va, pradedu megzt iš naujo, ir kaip užburtam rate – lieka tos kelios ar keliolika paskutinių eilių ir vėl kažkokia karma koją pakiša... doh.gif Vienžo, sėdžiu pasimetus ir nebežinau, ką daryti... Sakau, išsiliesiu, gal lengviau bus... biggrin.gif
Ar jums taip nebūna? (bent jau iš gausybės gražių jūsų darbų panašu, kad čia tik man kažkaip nesiseka... doh.gif )
Atsakyti
Shura: kokie kutosai, grazu! o dar pusvilne, hmmm...

sushi: zinau kaip buna, uzjauciu. ka as darau, tai mezgu labai LETAI, letai ir atsargiai, eile po eiles, vis sustodama perziuredama instrukcija ir tikrindama nustatymus... ir galu gale pasiseka. o kai pradedi nervintis ir skubet, tai klaida po klaidos, geriau palikt ta mezgini kuriam laikui ir veliau sugryzus, letai ir atsargiai vel panarpliot. visgi tie ardymai ar akiu rankiojimai tikrai atseina daugiau laiko, negu viena karta letai numegzt...
laikom pirstus sukryziuotus, kad sekantis kartas jau butu sekmingas!

as nieko gero nenumezgiau jau kuri laika, tik pora kojiniu - ruosiuosi kaledom 2013 biggrin.gif ir bandineju dar viena megztukeli-golfyti reik nusibrazdint.
Atsakyti