Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Mamytė uogytė @ 2013 03 06, 18:42)
Vat isbandziau nerimo siuliukus megzti, zinokit super! Nu megztinis buvo uzsakymas vienos zinomos firmoskopija tai nenoriu nei girtis nei rodyti  blush2.gif.
Bet nerimo siuliukas toks kaip MAXI megztas tikrai gerai atrodo. thumbup.gif

as is maxiu masina mezgiau,tai didesnio skersavimo nesu dar maciusi ir apturejusi doh.gif doh.gif
Atsakyti
As ir isbandziusi maxi... doh.gif pora kartu apsivilkusi buvau ir ir vaidinau kad viskas cia taip ir turi buti lotuliukas.gif blush2.gif

dabar galvoju isardyti ir permegzti gera bloga gera bloga, kazi ar irgi skersuotu ??? g.gif
Atsakyti
va kaip nelengva su pavasario vasaros siūlais.. doh.gif
Atsakyti
Sveikos.

Nebuvau gera menesi SM, o pargrizusi matau, kad nesnaudete, o daug graziu darbeliu primezgusios.

kalbate apie pavasarinius siulus. As is medvilnes ( http://www.siulai.eu...category_id=27) mezgiau kepure tai lyg ir neskersavo, nors kiek ten to mezgimo, o va linas tai siaubinkai susiskersavo, tikiuosi, kad, kai iskalbsiu ir istampysiu atgal i vietas taip kaip turi buti, viskas bus gerai isdziuvus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo succes: 07 kovo 2013 - 12:49

Buvo labai ligos užpuolę, tai tik paskaitydavau, ką rašot...
Nu dabar jau rodausi, kad vistiek po truputį mezgiau, darbai megzti su Neva 5 :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ir labai noriu pasigirti ax.gif , nusipirkau ir aš broliuką KH-891 / KR-850 thumbup.gif
Bet supratau, kad megzti vėl reikia mokytis nuo nulio doh.gif ... Bet dabar ,kai skaitysiu jūsų pokalbius, bent suprasiu ,apie ką kalbama, o tai anksčiau tik ausim karpiau...
Tiesa, liko megztinis pradėtas su neva, liko rankovės, tai nežinau kaip prisiversti pabaigti...

Atsakyti
vince0405, padirbejusi is peties. Kiek graziu darbu, kokie cia siulai, tie pereinanciu spalvu? kaip graziai susideliojo tam smeliniam megztuke.

Koks to balto megztuko rastelis, gal butu galima tiksliau? toks minkstas ir purus atrodo.
Atsakyti
Vince, derlingai pasirodei thumbup.gif
suknutė patiko bigsmile.gif

Nežinau ar yra kur nuoroda į tokią knygą, bet manau, vertinga https://plus.google....5041?banner=pwa
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 03 07, 14:45)

Nežinau ar yra kur nuoroda į tokią knygą, bet manau, vertinga https://plus.google....5041?banner=pwa

Nieko nerodo. g.gif
403. That’s an error.
We're sorry, but you do not have access to this page. That’s all we know.
Atsakyti
QUOTE(succes @ 2013 03 07, 14:06)
vince0405, padirbejusi is peties. Kiek graziu darbu, kokie cia siulai, tie pereinanciu spalvu? kaip graziai susideliojo tam smeliniam megztuke.

Koks to balto megztuko rastelis, gal butu galima tiksliau? toks minkstas ir purus atrodo.

Siūlai:

user posted image
Siūlai man labai patiko, gerai mezgasi, gerai, nešiojasi, gerai skalbiasi...
O raštelį jau esu rodžiusi, šiame forume biggrin.gif , kai rodžiau savo raudoną megztuką, tik čia išvirkščioji pusė blush2.gif .Pasikartosiu :

user posted image

user posted image

Antrasis raštelis nuotraukoje....

Ačiū už pagyrimus biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

nu va ta mano kopija sara pacini megztukas. Truputi didokas mano manekenui ir apykakle neprisiuta, nes originalas buvo be apykakles, o kliente norejo su apykakle, tai laukiu kol pasimatuos tai tada ir nuspresim.

O siulai tai "puppets" Eldorado pagaminti vengrijoj. Nu man niekas neskersavo gal kad mezgiau blogom gerom akim. g.gif
Atsakyti
vince0405, kokie mieli darbeliai thumbup.gif thumbup.gif ir kiek daug 4u.gif Ko gero ligos diagnozė buvo mezgimas biggrin.gif
Sėkmės pereinant prie naujai įsigyto mašiniuko 4u.gif

Mamyte uogyte, kaip visada stulbini sugebėjimu iš paprastų raštų išgauti puikų efektą thumbup.gif thumbup.gif . Labai pavykus kopija, o apykaklė man čia tinka bigsmile.gif
Atsakyti
Kadangi aš mezginėju tik sau, tai ir vaizdų mažai. Rodau, ką surezgiau su savo antikvaru ax.gif
user posted image
Atsakyti