rusu kalba nprmaliai. aciu, o as snd bruzinau su lace karitele, kazkodel isivaizdavau kad reikia jos. ryt reikes bandytis.
kuom skiriasi truc migtukas, nuo part. kaip zinoti kada kuri reikia spausti. vidurini MC migtuka supratau- kai su dvieju spalvu siulais.
"tuck" - nemezga akies, bet uzkabina sula uz adatos, (truck - tai butu sunkvezimis angl);
"part" -nemezga akies, o tik praveda siula po adata.
tuck rastai mezgami kortomis kur nera dvieju skylyciu viena salia kitos, part (slip rastai) - tinka visos kortos.
"part" -nemezga akies, o tik praveda siula po adata.
tuck rastai mezgami kortomis kur nera dvieju skylyciu viena salia kitos, part (slip rastai) - tinka visos kortos.
QUOTE(kvartetas @ 2013 03 05, 00:29)
kuom skiriasi truc migtukas, nuo part. kaip zinoti kada kuri reikia spausti. vidurini MC migtuka supratau- kai su dvieju spalvu siulais.
Part klavišas dažniausiai spaudžiamas, kai nori karietą perstumt į kitą pusę ir nors adatos darbinėj padėtyje, jų nemezga ir mezginio nenumeta, nors ir be siūlo karieta. Yra ir kai kurių raštų (bent jau mačiau kad dirbant su riberiu), kad irgi reikia nuspaust Part klavišus
Nuspaudus Tuck klavišus mezgami raštai pagal perfokortą ir geroji mezginio pusė paprastai būna blogųjų akių fone, t.y. ant mezgimo mašinos matomoje pusėje.
Va, apie Missoni diskutuoja http://club.osinka.r...260?&start=2850 ir kaip suprantu, skylutės ir bus didokokos
nu va mano bruzalione
Megzta skersai 3 tankumu kas 5 eiles iterpiant po nebaigta pyne. Uzdeta 180 akiu.
Megzta skersai 3 tankumu kas 5 eiles iterpiant po nebaigta pyne. Uzdeta 180 akiu.
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2013 03 05, 19:08)
Labai šauni nauja pynių interpretacija
tikrai labai idomiai ir graziai ziurisi, balionu kruva uz tai
Sveikutes
Mamyte uogyte - kaip visada nepriekaistinga, skoninga ir idomu
o as siandien kepuryte iskepiau
Mamyte uogyte - kaip visada nepriekaistinga, skoninga ir idomu
o as siandien kepuryte iskepiau
Jau Mamytės uogytės darbus kai pamatai, tai žiūri kaip "ožka į naujus vartus" ir nesusigaudai kaip tos pynės išmegztos ot fantazija
Shura, gražus "kepinys"
Shura, gražus "kepinys"
QUOTE(Ristina @ 2013 03 05, 13:44)
Va, apie Missoni diskutuoja http://club.osinka.r...260?&start=2850 ir kaip suprantu, skylutės ir bus didokokos
Dėkui
isties grazu net seile tysta. susimasciau, o kada man taip iseis .
atejau pasidziaugti man koriukas gavosi . aciu uz pagalba . jei kuri turite instrukcija rusu kalba buciau labai dekinga. pasideciau kaip maldaknige ir as prie lovos
atejau pasidziaugti man koriukas gavosi . aciu uz pagalba . jei kuri turite instrukcija rusu kalba buciau labai dekinga. pasideciau kaip maldaknige ir as prie lovos
QUOTE(Shura @ 2013 03 05, 21:37)
Fainas kepuriukas
L@imužė, taigi cia tos pynes kur stumdant adatas mezgamos, nieko as cia neisradau, paprasta kad paprasciau buti negalima . visas adatas istumi i nedarbine padeti ir mezgi 10 eiliu pirmas 10 akiu paskui paimi sekancias penkias adatas ir 5 adatas nuo krasto istumi i nedarbine padeti ir mezgi 10 eiliu ir t.t. kazkas buvo imetes nuoroda senesnese temose, man rodos ir video buvo.
As truputi tinginiuke esu, vis bandau ismastyti kaip cia numegzti, kad kuo maziau siuti butu ir kuo maziau visokiu nulaidinejimu.