Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 17 tema

QUOTE(~chiquita~ @ 2013 03 06, 17:58)
Svarbu, kad Duty free pirkiniai tilptų į rankinį bagažą, jei paprašytų sutalpinti,  niekas nebesveria lipant į lėktuvą.

Sveria, dar ir kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama24/7 @ 2013 03 06, 11:44)
Būtų neblogas toks variantas, jei už 15eur  thumbup.gif aš pasižiūrėjau, kad suaugusiam maždaug išeina ~300lt, o vaikui virš 500lt...

Tai ir nepirkite kudikiui uz 500. Priskirkite prie vaiku iki 16 metu ir mokesite suaugusio kaina.

Papildyta:
QUOTE(almuteee @ 2013 03 05, 11:15)
o jeigu pvz yra svorio pervirsis rankinio lagamino. ar galima ka nors isimti ir ismesti? ar jau iskart be kalbu susimoket reikia?
cia domina tiek ryanair, tiek wizz smile.gif gal kas turit karcios patirties..

O kam mesti? uzsidekit dar vienas kelnes, bliuska, megztuka ant saves ir viskas biggrin.gif
Mano drauges sunus skrido is Londono ant saves uzsidejes 3 dzinsus. Einant pro patikra vis kaukia metalo detektorius. Pasirodo jis ant pirmu dzinsu buvo pamirses dirza. Kad ji issiimti teko vis tas visas kelnes atsegt ir patraukti truputi. Tai patys darbuotojai juokesi, sako matyt labai šalta lotuliukas.gif Bet praleido. Kiek ant saves apsirengt juk nėra limito thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(niekadeja1 @ 2013 03 06, 21:08)
skrido is Londono ant saves uzsidejes 3 dzinsus.

Ka reik daryti, kad pasiekti toki dugna ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 03 06, 21:26)
Ka reik daryti, kad pasiekti toki dugna ?  ax.gif

reik turėt per sunkią rankinę. biggrin.gif
aš pažįstu dažnai į Lietuvą skrendantį veikėją, kuris dvejus džinsus velkasi , keletą bliuzonų ant savęs dedasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nuobodi @ 2013 03 06, 21:39)
aš pažįstu dažnai į Lietuvą skrendantį veikėją, kuris dvejus džinsus velkasi , keletą bliuzonų ant savęs dedasi doh.gif

Kuo dazniau lankausi sitoj temoj, tuo maziau norisi emigruot lotuliukas.gif ir siaip ukanotojo albiono nedrasu lankyti del pakeleiviu Ryanaire
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 03 06, 21:45)
Kuo dazniau lankausi sitoj temoj, tuo maziau norisi emigruot  lotuliukas.gif ir siaip ukanotojo albiono nedrasu lankyti del pakeleiviu Ryanaire

Skrydziui i Londona visada galite pasirinkti Wizzair 4u.gif
Paskutini kartai kai skrydau su Wizzair teko klausitis salia sedinciu vyru smagia diskusija apie tai kaip smarkiai skiraisi publika Ryanair ir Wizzair lektuvuose lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenzo26: 06 kovo 2013 - 23:06
QUOTE(nuobodi @ 2013 03 06, 21:39)

jezau, o jie ten taip vargsta, kad ne bagazo nusipirkti negali? ....... teko skristi i Londona su ryanair, kol kas man baisiausia prisiminti is visu kelioniu...... pries patikrinima dvi mergos rengesi, kad virsvorio nebutu, o lektuve kimso viska i lagaminu vietas nusirengusios, ir kai kas atidarydavo virsu prieiti prie savo daiktu, krito megztiniai, bliuzonai ir t.t. ........ siaubas...... blink.gif dar nebuvo teke sristi su tokio lygio keleiviais..... blink.gif ..... nesakau kad visi tokie buvo, bet "tie" uzgoze viska......
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2013 03 07, 12:28)
jezau, o jie ten taip vargsta, kad ne bagazo nusipirkti negali? ....... teko skristi i Londona su ryanair, kol kas man baisiausia prisiminti is visu kelioniu...... pries patikrinima dvi mergos rengesi, kad virsvorio nebutu, o lektuve kimso viska i lagaminu vietas nusirengusios, ir kai kas atidarydavo virsu prieiti prie savo daiktu, krito megztiniai, bliuzonai ir t.t. ........ siaubas......  blink.gif dar nebuvo teke sristi su tokio lygio keleiviais.....  blink.gif ..... nesakau kad visi tokie buvo, bet "tie" uzgoze viska......

Skaitau ir galvoju, man sekasi, na tikrai nebuvau papuolęs į panašias situacijas...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2013 03 07, 12:51)
Skaitau ir galvoju, man sekasi, na tikrai nebuvau papuolęs į panašias situacijas...smile.gif

na as viena vieninteli karta skridau "emigrantu kryptimi" darbo reikalais..... bet ispudis slogus...... mano vaizduotej dabar, kad ten visada taip biggrin.gif tautieciai keliaujantys kurortu kryptimi man labiau civilizuoti .....
Atsakyti
Sveiki,

O skystam kūdikių maistui rankiniame bagaže taikomi bendri apribojimai? Ar turėčiau supilstyti viską po 100 ml? g.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu tokį prašymą - ar galite pažiūrėti (pati nežinau kur kokias varneles nuimti, uždėti ir pnš. niuansai kaip valiutos, draudimai...),
Kiek kainuotų galutinė kaina Kaunas - Alicante 2013 balandžio 18 dieną 1 suaugusiam asmeniui su rankiniu, mokant kreditine. nepirmenybinis.
Esmė ta, kad noriu pažiūrėti, ar daug užsideda tarpininkas, jei ne - pasinaudočiau jo paslaugomis, jei per daug - būtų paspirtis pačiai išmokti užsisakinėti. O gal kas Klaipėdoj gali pravesti pamokėlę (ne už ačiū) bigsmile.gif

labai man padėtumėt 4u.gif , ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 07 kovo 2013 - 18:40
QUOTE(syri @ 2013 03 07, 18:28)
Sveiki, turiu tokį prašymą - ar galite pažiūrėti (pati nežinau kur kokias varneles nuimti, uždėti ir pnš. niuansai kaip valiutos, draudimai...),
Kiek kainuotų galutinė kaina Kaunas - Alicante 2013 balandžio 18 dieną 1 suaugusiam asmeniui su rankiniu, mokant kreditine. nepirmenybinis.

Discount Pay by debit card: 156.45 LTL
Pay by credit card: 159.58 LTL
Jokių varnelių šiuo atveju nėra, nes perkate litais 4u.gif
Jei kada busite Vilniuje, galėsiu pravesti pamokėlę ir nemokamai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenzo26: 07 kovo 2013 - 19:07