Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 17 tema

forgete, ne, neviskas kaip suaugusiam- negali turet tabako gaminiu ir alkoholiniu gerimu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 03 04, 23:14)
forgete, ne, neviskas kaip suaugusiam- negali turet tabako gaminiu ir alkoholiniu gerimu wink.gif

apie situos reikalus niekas neklause rolleyes.gif
Atsakyti
kadangi atsakyme nuskambejo 'viskas', teko ji papildyti wink.gif dar kas ne taip supras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 05 kovo 2013 - 00:14
Ačiū merginos. Ir už patikslinimus smile.gif
Atsakyti
o jeigu pvz yra svorio pervirsis rankinio lagamino. ar galima ka nors isimti ir ismesti? ar jau iskart be kalbu susimoket reikia?
cia domina tiek ryanair, tiek wizz smile.gif gal kas turit karcios patirties..
Atsakyti
kiek esu mates, leidziama rankini susitvarkyt. aisku, kartais sako, kad negalima, bet to dalyko nereiktu paisyti- juk i ten gali but bet ka susidejes, tad normalu, jog turi leist persidet
Atsakyti
Sveiki, iškilo tos klausimas- ar tikrai vaikui iki 2 metų skrydžio bilietai yra brangesni nei suaugusiam, o gal aš nemoku teisingai pasižiūrėti? Tarkim žiūrėjau balandžio mėn. iš Vilniaus į Oslą ir į Kos, infantui kainą rodė vos ne dvigubą g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama24/7 @ 2013 03 05, 19:58)
Sveiki, iškilo tos klausimas- ar tikrai vaikui iki 2 metų skrydžio bilietai yra brangesni nei suaugusiam, o gal aš nemoku teisingai pasižiūrėti? Tarkim žiūrėjau balandžio mėn. iš Vilniaus į Oslą ir į Kos, infantui kainą rodė vos ne dvigubą  g.gif

Taip gali būti, nes INFANT kaina yra fiksuota (30 EUR/GBP) , o jeigu bilietai pigiau, tai taip ir bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tete2006: 05 kovo 2013 - 21:28
QUOTE(Tete2006 @ 2013 03 05, 22:27)
Taip gali būti, nes INFANT kaina yra fiksuota (30 EUR/GBP) , o jeigu bilietai pigiau, tai taip ir bus smile.gif

Aišku.. gaila sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mama24/7 @ 2013 03 06, 09:23)
Aišku.. gaila sad.gif

O tai jus radote varianta is Vilniaus i Osla ir Kos uz 15 Eur?
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2013 03 06, 11:09)
O tai jus radote varianta is Vilniaus i Osla ir Kos uz 15 Eur?

Būtų neblogas toks variantas, jei už 15eur thumbup.gif aš pasižiūrėjau, kad suaugusiam maždaug išeina ~300lt, o vaikui virš 500lt...
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 03 04, 08:08)
jusu visi pirkiniai turi tilpti i 10kg.

Svarbu, kad Duty free pirkiniai tilptų į rankinį bagažą, jei paprašytų sutalpinti, niekas nebesveria lipant į lėktuvą.

QUOTE(almuteee @ 2013 03 05, 10:15)
o jeigu pvz yra svorio pervirsis rankinio lagamino. ar galima ka nors isimti ir ismesti? ar jau iskart be kalbu susimoket reikia?
cia domina tiek ryanair, tiek wizz smile.gif gal kas turit karcios patirties..

Wizzair nėra svorio apribojimų rankiniam bagažui, tik išmatavimams. Tik kažkurios Wizz kryptis riboja svorį, bet su LT jos neturi nieko bendra.
Atsakyti