Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 17 tema

QUOTE(DaiL @ 2013 05 01, 09:50)
Kas yra pirke bilietus Barselona-Vilnius geguzes 29 d., gal pasidalintumet info uz kiek? wink.gif
galvoju ar rizikuoti laukti, ar geriau pirkti nelaukus esamus (58eurai)
Papildyta:
ir ar as gerai suprantu, kad bilietus galima nusipirkti su bet kokia kreditine (aktualu tik LT korteles) ir tik su debit mastercard?

as jau pirkciau, liko tik menuo
Atsakyti
QUOTE(nuobodi @ 2013 04 30, 20:16)
visų pirma sveikinu, kad pagaliau pasisekė biggrin.gif 
tame confirmation letter gavote ir kodą.Bilietų jums nesiųs, turėsite pasidaryti  internetu check in, užpildysite laukelius kur reikia,sukonfigūruos  jūsų bilietą , beliks tik atsispauzdinti.Dar gausite automatinį priminimą , kada galite tai padaryti.

labai aciu bigsmile.gif biggrin.gif bet kol knisausi su ryanairu,mano bilietai atgal su wizzair pabrango,kad juos kur!!nu bet ka padarysi blush2.gif
Atsakyti
Labas visiems ir visoms,
Kaip ir buvau žadėjusi, pasidalinsiu įspūdžiais skrydžiais su šia aviakompanija, skridom pirmą kartą, bet iš viso turėjome 3 skrydžius ax.gif
Dėl tų bėgiojimų oro uostuose tai juokėmės už pilvų susiėmę Barselonoj kol laukėm kada paskelbs mūsų vartus, tik vartus paskelbia ir lekia banda visa doh.gif ir lekia ne tik lietuviai, visi ten bėgiojo vieni kitus bestumdydami, graudu žiūrėti buvo blush2.gif Netikrino rankinio bagažo nei Barselonoj, nei Lanzarotėj, o va reise Lydsas-Vilnius.... doh.gif Tikrino visus iki vieno, mūsiškį vieną lagaminą vyras kai įkišo, tai nei pirmyn nei atgal lotuliukas.gif tai ir prasidėjo.. sudėjom daiktus taip, kad jau viskas čiki piki telpa, bet ant lagamino yra mažytė kišenėlė (tuščia buvo) kuri kliuvo už to metalo, tai vistiek rėkia too big, nors ji tik traukiant nu vos užkliūna doh.gif nu žodžiu patasė ten mumis gerai, einant per pačią patikrą Lydse irgi išpurtė viską, einant man pro vartus su vaiku sucypė detektorius, tai net vaiką 2 metų iščiupinėjo iki triusikų gumyčių biggrin.gif Košę talpos 200ml leido prasinešt, tik vyrui liepė paragaut, nu žodžiu griežtai ten labai viskas, su priority įlaipinimų įlipom į lėktuvą paskutiniai lotuliukas.gif na bet vietos rezervuotos buvo, tai dzin irnesakyk.gif žodžiu vyras tai pasakė pirmas ir paskutinis kartas, pažemintas buvo jo akyse mūsų šeimos visas orumas biggrin.gif Arba aš padariau kitą išvadą jog skrendant atostogauti, emigracinių krypčių verčiau privengti blush2.gif
Papildyta:
Kas liečia aptarnavimą lėktuvuose, stiuardesės visos paslaugios, malonios ir geranoriškos, lėktuvai normalūs.
Dar pamiršau paminėti, kad skrendant iš Lydso gale kažkokia publika išgėrinėjo, viena moteris panoro persėsti kitur, į priekį, tai stiuardesė išsiaiškinus situaciją, be problemų leido jai tą padaryti.
Atsakyti
Gal jau simta kart klausta ,bet kiek galiu i registuota bagaza vezti degtineles biggrin.gif Kiek litru? cool.gif
Atsakyti
mergaite, gal kvailas klausimas, bet..

ar maiselis skystiems produktms turi buti butinai 20x20 ar gali buti mazesnis/didesnis? ar oro uoste ju galima isigyti, ar mokami/nemokami?

ar galima rankiniame veztis skustuva?

is anksto dekoju:)
Atsakyti
Ziuriu, diskriminacijos tesiasi, tad ner i ka net atsakinet wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2013 05 01, 18:14)
mergaite, gal kvailas klausimas, bet..

ar maiselis skystiems produktms turi buti butinai 20x20 ar gali buti mazesnis/didesnis? ar oro uoste ju galima isigyti, ar mokami/nemokami?

ar galima rankiniame veztis skustuva?

is anksto dekoju:)

Šiaip pagal standartą maišelis turi būti lygiai 1litro talpos, bet nieks jų nematuoja. Tad jei turėsite 20 *25 problemų kilti neturėtų. Maišelį paprašius check in'o mergaitės duoda 4u.gif

Dėl skustuko, man atrodo negalima. Bet aš prasivežiau, tik buvau nusiteikus išmesti jei neleis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 05 01, 19:45)
Ziuriu, diskriminacijos tesiasi, tad ner i ka net atsakinet wink.gif

drinks_cheers.gif tegu tarpusavy balbatuoja cool.gif
Atsakyti
Skustuvą vežiausi ne kartą, neužkliuvo niekada.

Mano klausimas: ar galima užsisakyti bilietus dabar, o registruotą bagažą užsisakyti vėliau, pvz darant check-in?
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 05 01, 20:10)
drinks_cheers.gif  tegu tarpusavy balbatuoja  cool.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif

edicike, kiek telpa krauk smile.gif kad tik svoris tiktu bei neperzengtum priimanciosios salies leistino isivezti stipraus alkoholio kiekio wink.gif

pavasario_lietus, galima smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 01 gegužės 2013 - 21:45
QUOTE(pavasario_lietus @ 2013 05 01, 22:05)
Skustuvą vežiausi ne kartą, neužkliuvo niekada.
Mano klausimas: ar galima užsisakyti bilietus dabar, o registruotą bagažą užsisakyti vėliau, pvz darant check-in?
Ačiū.

galima. kaip tik siandien check-in'ausi, tai galima buvo pasirinkti papildomas paslaugas, kurias anksciau nebuvau pasirinkusi (tarp ju buvo siulomas ir bagazas)
Atsakyti
Puiku.

Ačiū smile.gif
Atsakyti