Labas visiems ir visoms,
Kaip ir buvau žadėjusi, pasidalinsiu įspūdžiais skrydžiais su šia aviakompanija, skridom pirmą kartą, bet iš viso turėjome 3 skrydžius
Dėl tų bėgiojimų oro uostuose tai juokėmės už pilvų susiėmę Barselonoj kol laukėm kada paskelbs mūsų vartus, tik vartus paskelbia ir lekia banda visa
ir lekia ne tik lietuviai, visi ten bėgiojo vieni kitus bestumdydami, graudu žiūrėti buvo
Netikrino rankinio bagažo nei Barselonoj, nei Lanzarotėj, o va reise Lydsas-Vilnius....
Tikrino visus iki vieno, mūsiškį vieną lagaminą vyras kai įkišo, tai nei pirmyn nei atgal
tai ir prasidėjo.. sudėjom daiktus taip, kad jau viskas čiki piki telpa, bet ant lagamino yra mažytė kišenėlė (tuščia buvo) kuri kliuvo už to metalo, tai vistiek rėkia too big, nors ji tik traukiant nu vos užkliūna
nu žodžiu patasė ten mumis gerai, einant per pačią patikrą Lydse irgi išpurtė viską, einant man pro vartus su vaiku sucypė detektorius, tai net vaiką 2 metų iščiupinėjo iki triusikų gumyčių
Košę talpos 200ml leido prasinešt, tik vyrui liepė paragaut, nu žodžiu griežtai ten labai viskas, su priority įlaipinimų įlipom į lėktuvą paskutiniai
na bet vietos rezervuotos buvo, tai dzin
žodžiu vyras tai pasakė pirmas ir paskutinis kartas, pažemintas buvo jo akyse mūsų šeimos visas orumas
Arba aš padariau kitą išvadą jog skrendant atostogauti, emigracinių krypčių verčiau privengti
Papildyta:Kas liečia aptarnavimą lėktuvuose, stiuardesės visos paslaugios, malonios ir geranoriškos, lėktuvai normalūs.
Dar pamiršau paminėti, kad skrendant iš Lydso gale kažkokia publika išgėrinėjo, viena moteris panoro persėsti kitur, į priekį, tai stiuardesė išsiaiškinus situaciją, be problemų leido jai tą padaryti.