Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 17 tema

QUOTE(*Kitty* @ 2013 04 29, 21:16)
Sveiki,

Drauge paprase issiaiskinti jeigu ant bileto vaiko pavardeje neteisingai irasyta viena raide - nieko baisaus ar reiketu kreiptis i juos,kad pakeistu? Vaikui 4 metukai keliaus su mama tokia pacia pavarde.

neturetu uzkliuti.
mano pavardeje nebuvo paskutines raides, tai del sventos ramybes parasiau emaila, pasiklausti
pax.kun@litcargus.lt (Kauno stotis - Keleivių aptarnavimo skyrius)
paprase rezervacijos numerio ir darase ta dingusia raide
tai dabar ramu, kad niekas neprisikabins
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 30 balandžio 2013 - 11:21
QUOTE(Vi-Vian @ 2013 04 30, 11:31)
merginos, ar galima rankiniam tureti aerozolinio plauku lako (iki 100ml)?

Galima, bent aš vežiausi - neprisikabino smile.gif
Atsakyti
ir dar kai ziuriu per my booking view itenerary,suvedu visus duomenis,kuriu ten praso,ismeta
ERROR

We are unable to locate the itinerary.
The details you entered in order to retrieve your reservation did not match those on record.
Please verify the information is correct and try again.

Atsakyti
Jei per my bookings nemeta, vadinas, nenupirkai. Ir emailo negavai. Buna kartais my bookings atidaro, bet su tuo NOT CONFIRMED. Kas tolygu nenupirkimui. O su tom mokejimo kortelem esi kada ryanaire pirkus?ar internetu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 30 balandžio 2013 - 14:09
viskas gerai,uzsakiau is naujo,su kreditine esu daug kartu pirkus internetinese parduotuvese,su ja ir nupirkau 4u.gif
atsiunte confirmation letter.Bilietus kaip suprantu atsius veliau?ar juos reikes paciai susirast kazkur per mybooking?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 30 balandžio 2013 - 14:37
Laba diena,mergaites.
Noriu paklausti ar cia tik mano kompe ryanair puslapi neatidaro ?Nustatau miesta ir data kur skristi ir man raso kad unavailable. Norejau padaryti chek-in ir nesuprantu kas darosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diari: 30 balandžio 2013 - 15:18
QUOTE(Vi-Vian @ 2013 04 30, 12:31)
merginos, ar galima rankiniam tureti aerozolinio plauku lako (iki 100ml)?

NEGALIMA
Del to, kad tai suspaustos dujos ir dar del to, kad tai degus skystis.
Atsakyti
Perku bilietus... ir neleidzia zymet 0 bags. Tik 1th 15 kg ir 1th 20kg
Tai kaip cia yr - nemokamai 10 kg jau ner?
blink.gif Ar cia kas gudriai paslepta?? AR jau reik suprast, kad apmokestino? Ir gan
"riebiai" ?? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gurmano: 30 balandžio 2013 - 17:57
QUOTE(Gurmano @ 2013 04 30, 18:41)
Perku bilietus... ir neleidzia zymet 0 bags. Tik 1th 15 kg ir 1th 20kg
Tai kaip cia yr - nemokamai 10 kg jau ner?
blink.gif Ar cia kas gudriai paslepta?? AR jau reik suprast, kad apmokestino? Ir gan
"riebiai" ??  verysad.gif

Hm...as pabandziau ,man leido.gal siap kaz kas
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2013 04 30, 19:05)
Hm...as pabandziau ,man leido.gal siap kaz kas

Nepirmakart perku, lyg ner nauja.. bet suvedus viska meta "error detected" ir nukreipia i bagazo langeli.. 0 bags neuzskaito sad.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2013 04 30, 14:36)
viskas gerai,uzsakiau is naujo,su kreditine esu daug kartu pirkus internetinese parduotuvese,su ja ir nupirkau  4u.gif
atsiunte confirmation letter.Bilietus kaip suprantu atsius veliau?ar juos reikes paciai susirast kazkur per mybooking?

visų pirma sveikinu, kad pagaliau pasisekė biggrin.gif
tame confirmation letter gavote ir kodą.Bilietų jums nesiųs, turėsite pasidaryti internetu check in, užpildysite laukelius kur reikia,sukonfigūruos jūsų bilietą , beliks tik atsispauzdinti.Dar gausite automatinį priminimą , kada galite tai padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2013 04 30, 19:09)
Nepirmakart perku,  lyg ner nauja.. bet suvedus viska meta "error detected" ir nukreipia i bagazo langeli.. 0 bags neuzskaito sad.gif

As pabandziau dar karta ir vistiek leido kaip visada.Man diena ju puslapis strigo.
Atsakyti