Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 17 tema

QUOTE(Forgete @ 2013 04 23, 22:32)
lotuliukas.gif

Ryanair's Micheal O'Leary arrives in a hotel in Dublin

thumbup.gif
Atsakyti
sveiki, gal kiek kvailokas klausimas, ruošiamės keliauti su lygiai metų kūdikiu
kad jis neturės vietos ir rankinio bagažo, viskas aišku
o nešioklė babybjorn pvz?
tarkim aš jį įsidedu į nešioklę, vežimuką priduodame. ar nešioklė skaičiuosis kaip bagažo vienetas, jeigu nuo pat saugumo patikros iki lėktuvo laikysiu vaiką nešioklėje?
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2013 04 24, 08:51)
tarkim aš jį įsidedu į nešioklę, vežimuką priduodame. ar nešioklė skaičiuosis kaip bagažo vienetas, jeigu nuo pat saugumo patikros iki lėktuvo laikysiu vaiką nešioklėje?

Aš nešioklėj vaiką nuo įėjimo į oro uostą iki įsėdimo į lėktuvą laikiau ir niekas nieko nesakė.
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2013 04 24, 11:51)

Mačius keletą tokių kengūriukų esu, juos praleido.
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2013 04 23, 22:32)
"OK sir, but remember, we are the only hotel in Ireland selling pints for one Euro"

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Turiu klausimuką. Esu girdėjusi, kad rankiniame bagaže galima vežtis ne 10 kg, o 10kg 900 gr. Ar taip yra iš tiesų? Jei taip, gal ir registruotas bagažas, pvz., galimas 20 kg 900 gr?
Atsakyti
Labas vakaras,
Gal kas užsisakinėjo bilietus? Man po kortelės duomenų suvedimo išmeta klaidą.... Jau tris korteles išbandžiau. Nesuprantu ar aš jau čia pamiršau kaip pirkti, ar puslapis "grybauja"?

Kartais taip sako: YOUR PAYMENT HAS DECLINED

Please note, as your payment was not successfully authorised your Reservation has NOT been completed. Please go back to the previous page to ensure that the information you entered was correct. Alternatively, please try another card.

Thank you.
Click this button to return to the Payment page.

Kitą kartą išmeta Error irgi su Declined kažkas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DuoDuo: 24 balandžio 2013 - 21:11
QUOTE(svede @ 2013 04 24, 21:28)
Turiu klausimuką. Esu girdėjusi, kad rankiniame bagaže galima vežtis ne 10 kg, o 10kg 900 gr. Ar taip yra iš tiesų? Jei taip, gal ir registruotas bagažas, pvz., galimas 20 kg 900 gr?

asmeniskai as pirma karta girdziu apie tuos 900 gramu. pagal taisykles 10 kg ir tiek.
Atsakyti
doh.gif Nieko nesuprantu... Ne kartą pirkusi bilietus su savo MasterCard kreditine kortele. Viskas vykdavo sklandžiai.
Dabar vis rašo "mėginkite kitą kortelę". Išbandžiau ir su Visa Electron, ir Maestro debetinėmis. Nei viena netinka blink.gif
Teko pirkti per tarpininkus ir primokėti 50 Lt verysad.gif
Kaip išsiaiškinti, kodėl nepriima tos mano kreditinės kortelės, nes birželio mėnesiui vėl reikės pirkti bilietus?
Atsakyti
QUOTE(spylkutia @ 2013 04 24, 17:49)
Aš nešioklėj vaiką nuo įėjimo į oro uostą iki įsėdimo į lėktuvą laikiau ir niekas nieko nesakė.

būtent su rainieru?
nes kad kitos oro linijos gali nekibti, tai tikiu, nes su normaliomis keliaudama nešdavausi didelį fotoaparatūros krepšį ir kuprinėlę ir niekada nekibdavo, nors irgi rašo, kad tik vieną rankinę galima...
Atsakyti

Buna, kad praleidzia jei virsijama ne daugiau 500 gr, cia kalbu tiek apie rankini, tiek apie registruota bagaza. Mums yra taip buve keleta kartu, praleido.
Bet...tai tikrai nera konkreti taisykle, vienam darbuotojui uzkliusit ir nepraleis, kitas praleis. Esu pati keliuose oro uostuose idomumo delei klaususi apie tai, tai irgi sake kad tuos kelis simtus paskaiciuoti vezantis lagamina nera taip paprasta, plius svarstykles juk gali skirtis, keliu simtu gramu nukrypimai tikrai dazni, tad ir praleidzia kaip minejau daznai jei nevirsija daugiau nei 500 gr.
Taciau primenu, kad tai daugiau isimtis o ne taisykle, gali buti visaip. mirksiukas.gif Gali tekti kazka ismesti, o jei labai piktas darbuotojas (-a) bus ir bauda sumoketi (kalbu apie rankinio svorio pervirsi). mirksiukas.gif Taip kad su rankiniu geriau nerizikuoti. Del registruoto situacija kiek geresne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 25 balandžio 2013 - 11:44

Kartais pasiseka ir praleidžia, bet tokios taisyklės tikrai NĖRA.
Mūsų vieną kart Liverpulyje nepraleido su 15 g viršsvoriu, buvo ankstyvas rytas, muitininkė susiraukus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garmina: 25 balandžio 2013 - 12:36
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2013 04 24, 11:51)

Aš su manduką vaiką nešiau - niekas nieko. Vienu metu vaikas net nebuvo nešioklėj - pati ėjo, o nešioklė ant manęs kabėjo 4u.gif Manau drąsiai galit keliaut thumbup.gif
Atsakyti