Na ka, saunuoliai, kad finansuojat ryanair. O dar ir premium rate pamokat. Kiek tada bilietas pabrangsta?! As i kauna skambinciau, net nereiks liezuvio lauzyt
Sveikos,
norėčiau pasiteirauti dėl kelionės su kūdikiu. Pačiai niekad to neprireikė, bet brolio šeimyna ruošiasi keliauti ir susijaukė mintyse.
Kai žiūrėjo kainas, tai iš viso priskaičiavo vieną sumą. Paskui sumąstė perskaityti taisykles ir įsižiūrėjo, kad yra toks 'infant fee', skambino į Kauną, ten jai pasakė, kad taip - yra toks.
Tad summa summarum ji galvoja, kad vienas dalykas - ką sumoka po TOTALT, perkant bilietą. O kita - dar papildomai po 30 EUR į abu galus.
Man kažkaip čia nesusiveda galai. Ar gali taip būti? Gal patarsit, kas skraidote su mažiukais?
norėčiau pasiteirauti dėl kelionės su kūdikiu. Pačiai niekad to neprireikė, bet brolio šeimyna ruošiasi keliauti ir susijaukė mintyse.
Kai žiūrėjo kainas, tai iš viso priskaičiavo vieną sumą. Paskui sumąstė perskaityti taisykles ir įsižiūrėjo, kad yra toks 'infant fee', skambino į Kauną, ten jai pasakė, kad taip - yra toks.
Tad summa summarum ji galvoja, kad vienas dalykas - ką sumoka po TOTALT, perkant bilietą. O kita - dar papildomai po 30 EUR į abu galus.
Man kažkaip čia nesusiveda galai. Ar gali taip būti? Gal patarsit, kas skraidote su mažiukais?
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2013 04 10, 19:44)
Sveikos,
Šiaip į Total yra kūdikio mokestis įskaičiuotas jau. 114 Lt dabar.
SOS! Mano skrydis irgi atsauktas. Ar galiu iskristi is Vilniaus, o grizti i Kauna? Ir kur, kokiu tel.nr. man reikia kreiptis? Aciu
QUOTE(whitey @ 2013 04 10, 19:21)
Na ka, saunuoliai, kad finansuojat ryanair. O dar ir premium rate pamokat. Kiek tada bilietas pabrangsta?! As i kauna skambinciau, net nereiks liezuvio lauzyt
Pakeitimo atveju irgi skambinciau i Litcargus atstovybe Vilniuje arba Kaune. Zinau kam taip pakeite bilietus.
As sian skambinau i Litcargus, sake nieko nezinau, skambinkit i uzsieni, mes ne prie ko, va taip va ...
QUOTE(juraciukyta @ 2013 04 10, 21:22)
As sian skambinau i Litcargus, sake nieko nezinau, skambinkit i uzsieni, mes ne prie ko, va taip va ...
Gal i Vilniu skambinot, paprastai i Kauna paskambinus malonesnes merginos atsiliepia. Bent jau as tai pastebejau.
Prie ko vilnius ir kaunas?!?! Net nelyginciau. Kaune dirba savo darba, vilniuj- kad tik nedirbt. Buciau ryanair boss'as, viska mesciau per kauna. Pakaktu 100km konkurencijai, kurios wizzair neatlaikytu. Kompaniju politika yra viena, aptarnaujantis personalas- visai kas kita. Gaila, kad tokiai ryanair 'politikai' vadovauja lenke gal net o'leary nesusigaudo, kaip ir kas
Ai, blogai, va paskambinau i Kauna ryainaira, pasake, kur pirkot ten ir kreipkites, sakau in-tu, tai tada ir skambinkit tuo Nr. kur internete nurodyta - t.y. į užsienį.
QUOTE(juraciukyta @ 2013 04 11, 09:21)
Ai, blogai, va paskambinau i Kauna ryainaira, pasake, kur pirkot ten ir kreipkites, sakau in-tu, tai tada ir skambinkit tuo Nr. kur internete nurodyta - t.y. į užsienį.
Bet tai jus juk galit ir pagal atsiusta nuoroda per Manage bookings keisti skrydi.
As jusu vietoj susigrazinciau pinigus uz bilietus (nebent labai jau pigiai pirkot) ir tada pati kitus nusipirkciau.
Arba susiraskit gerai kalbanti anglu k. zmogu, kuris padetu skambinant i uzsieni.
Kitu iseiciu matyt nera.
QUOTE(whitey @ 2013 04 10, 17:21)
o jums ka?? gaila?? Kauno savivaldybe irgi finansuoja Ryanair'a ir dar kaip.
Skambino mano tetis i Kauna, tos jusu mergaites nieko nezinojo, pasiule pakalbet su generaline direktore/direktorium, rezultatas tas pats. Nieko nezino.
Be to visada galima skambinti per Skype, ir kainuos 10p uz minute.
Ir patikekit, Ryanair'as ir O'leary zino uz jus geriau, kaip daryt bizni. Ne veltui is pradziu dali skrydziu perkele i Vilniu, o dabar jau grizta i Kauna.
Kai perkele musu skrydi is kauno i vilniaus oro uosta, tai tiesiog gavom laiska , kur galejom atsisakyti visiskai skrydzio, pasikeisti i kita skrydi, arba jie automatiskai perkelia i vilniu ir tiek ziniu.