Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 17 tema

Labas,

Gavau ir as laiska is Ryanair'o. Ne pirmas kartas tokie surprizai su jais, bet vistiek ziauriai pikta gun_bandana.gif, tuo labiau Stanstedas man toli, ir 6:45 ryto buti orouoste tai isvis schmoll.gif..

Bet va, nuejus i Ryanair - new routes, tai yra Kaunas-Luton, ir prasideda sitas marsrutas nuo geguzes 13 dienos, bet bilietu nera unsure.gif

Zodziu bandau prisiskambint jiems, viena karta palaukiau 10 min kol mano eile ateis.. ir isjunge mane. Dabar tipo isvis prisiskambint neimanoma, nes per daug skambuciu mad.gif

Turetu keisti bilietus nemokamai, nes tai yra ju kalte. Bet cia Ryanair'as - tai visko gali but verysad.gif
Atsakyti
Bet tai kaip pakeisti? Negi tik telefonu db pakeis nemokamai?
Atsakyti
QUOTE(juraciukyta @ 2013 04 10, 09:33)
Bet tai kaip pakeisti? Negi tik telefonu db pakeis nemokamai?

As nezinau blush2.gif del to ir bandau prisiskambint, bet kol kas be jokiu rezultatu unsure.gif
Atsakyti
o tai kainu skirtumo nereik primoketi?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 04 10, 09:42)
o tai kainu skirtumo nereik primoketi?

Transfer free of charge onto alternative Ryanair flights to/from Kaunas alternatively contact reservations regarding a free transfer to/from another Ryanair airport.

Kaip suprantu is sito sakinio - tai nereik. Cia gi ne mes sugalvojom kitus skrydzius pasirinkt, o jie nutrauke. Man jau buvo taip 2010 metais, tai pakeite nemokamai i kita skrydi ir nieko nemokejau papildomai. O kainu skirtumas buvo nemazas. Bet cia buvo pries 2.5 metu, kas cia zino kaip dabar.
Atsakyti
QUOTE(Heizel @ 2013 04 10, 11:47)
Transfer free of charge onto alternative Ryanair flights to/from Kaunas alternatively contact reservations regarding a free transfer to/from another Ryanair airport.

Kaip suprantu is sito sakinio - tai nereik. Cia gi ne mes sugalvojom kitus skrydzius pasirinkt, o jie nutrauke. Man jau buvo taip 2010 metais, tai pakeite nemokamai i kita skrydi ir nieko nemokejau papildomai. O kainu skirtumas buvo nemazas. Bet cia buvo pries 2.5 metu, kas cia zino kaip dabar.

Na joo, pagal viska taip ir turetu buti. mirksiukas.gif
Kai as skambinausi i Ryanair, tai labai greit atsiliepe. Minejo, kad skrydziai gali buti perkelti i Kauna, bet nieko konkretaus dar negalejo pasakyti. Dabar matyt skambuciu apgultis.
Ziuresim kuo cia baigsis si karta. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 10 balandžio 2013 - 10:59
Prisiskambinau thumbup.gif thumbup.gif
Tik 58 minutes ir pagaliau bigsmile.gif bigsmile.gif

Taigis, tikrai atsiras skrydis Kaunas - London Luton, marsrutas prasideda nuo geguzes 13. Siuo metu atnaujina skrydziu tvarkarasti/kainas ir turetu paskelbt netrukus.
Liepe paskambint po 2-3 dienu ir pakeis man bilietus.

Ir dar karta perklausiau ar reik primoket uz pakeitima, tai NEREIKIA.
Jeigu orginalus skydis buvo panaikintas Ryanair'o - pakeitimas nemokamas.

Taip kad, dar nepabaiga schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Heizel @ 2013 04 10, 12:03)
Prisiskambinau  thumbup.gif  thumbup.gif 
Tik 58 minutes ir pagaliau  bigsmile.gif  bigsmile.gif 

Taigis, tikrai atsiras skrydis Kaunas - London Luton, marsrutas prasideda nuo geguzes 13. Siuo metu atnaujina skrydziu tvarkarasti/kainas ir turetu paskelbt netrukus.
Liepe paskambint po 2-3 dienu ir pakeis man bilietus.

Ir dar karta perklausiau ar reik primoket uz pakeitima, tai NEREIKIA.
Jeigu orginalus skydis buvo panaikintas Ryanair'o - pakeitimas nemokamas.

Taip kad, dar nepabaiga  schmoll.gif

thumbup.gif Gerai kad ir si karta zmoniskai pasielge. Niu lauksim grafiko. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau yra laikai ir grafikai i/is Kauno i Lutona (Londona).
Galima sakyt, kad laikai liko tokie patys kaip kad buvo is Vilniaus (bent jau tomis dienomis kurias zurejau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 04 10, 10:59)
Jau yra laikai ir grafikai i/is Kauno i Lutona (Londona).
Galima sakyt, kad laikai liko tokie patys kaip kad buvo is Vilniaus (bent jau tomis dienomis kurias zurejau.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif geros zinios
Ir kainos normalios, bet as dar pigiau buvau nusipirkus, tai tuoj vel skambinsiu jiems, kad pakeistu ax.gif
Atsakyti
Kas skambins greitu metu, galit paklaust, ar imanoma pasikeisti NE TELEFONU, gerai kai jus angliskai laisvai, o ka daryt tiem kuriem su anglu sunkiau?kaip tiems pasikeist?
Atsakyti
QUOTE(juraciukyta @ 2013 04 10, 11:19)
Kas skambins greitu metu, galit paklaust, ar imanoma pasikeisti NE TELEFONU, gerai kai jus angliskai laisvai, o ka daryt tiem kuriem su anglu sunkiau?kaip tiems pasikeist?

blush2.gif per velai pamaciau

Siaip ten klausia tik Rezervacijos nr, jusu vardo, emeilo (paraidziui sakyti nereikia), adreso (kur kortele registruota) ir i ka norit keistis.

Atsiliepe man abudu kartus tikrai ne anglai, o lenkai.
Tai ju anglu toli grazu ne tobula irgi.

Atsakyti