Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 17 tema

Ar galima pakeisti užsakyto bagažo svorį iš 15 kg į 20 kg, jeigu jau ir check-in'as padarytas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 04 09, 18:10)
Ar galima pakeisti užsakyto bagažo svorį iš 15 kg į 20 kg, jeigu jau ir check-in'as padarytas?  blush2.gif

Ne schmoll.gif Koki nusipirkot svori, toks ir lieka. Kazkada mes taip pat galvojom daryti, maniau pavyktu primoketi, deja vykom su tiek kg uz kiek buvom susimokeje. Niekas nieko nekeite.
Idomumo delei dar galit i LITCARGUS (Ryanair atstovus LT pasiskambinti), taciau nemanau ar kas pasikeite.

Nebent vietoj oro uoste uz virssvori susimoketumet o tai kainuos tikrai daaaug doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 09 balandžio 2013 - 17:59
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 04 09, 18:58)
Ne  schmoll.gif  Koki nusipirkot svori, toks ir lieka. Kazkada mes taip pat galvojom daryti, maniau pavyktu primoketi, deja vykom su tiek kg uz kiek buvom susimokeje. Niekas nieko nekeite.
Idomumo delei dar galit i LITCARGUS (Ryanair atstovus LT pasiskambinti), taciau nemanau ar kas pasikeite.

Nebent vietoj oro uoste uz virssvori susimoketumet o tai kainuos tikrai daaaug  doh.gif

Dėkui už atsakymą, tada bandysiu paskirstyti tarp lagaminų svorį, šiaip svorio netrūksta kaip ir, bet bijau dėl vieno lagamino, kuris didelis yra, kad neprikraut per daug, ir neviršyti to svorio, tai galvojau dėl šventos ramybės dasipirktume ax.gif laipioju dabar lagaminus į rankas pasiemus ant svarstyklių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 04 09, 17:28)
Laba

Aciu, kad pasidalinot sia informacija.  4u.gif
Bent jau dabar oficialiai aisku, kad skrydziai po geguzes 12 d. i/is Londona (Lutona) atsaukiami. O tai niekur nebuvo jokios oficalios info patalpinta.

Na ka bandysim grizti per Londona (Stansteda). Na musu kelione irgi suplanuota, praktiskai viskas uzrezervuota. Teks kai ka koreguoti.

Ir as gavau siandien emaila is ryanair kad skrydis cancelintas dry.gif
Turiu klausima del skrydzio keitimo? raso, kad galima rinktis alternatyvu skrydi i kauna, bet daugiau jokios info nei apie kainos pokycius nei apie orouostus g.gif ar zinot ka nors apie tai?
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 04 09, 19:14)
Dėkui už atsakymą, tada bandysiu paskirstyti tarp lagaminų svorį, šiaip svorio netrūksta kaip ir, bet bijau dėl vieno lagamino, kuris didelis yra, kad neprikraut per daug, ir neviršyti to svorio, tai galvojau dėl šventos ramybės dasipirktume  ax.gif laipioju dabar lagaminus į rankas pasiemus ant svarstyklių  lotuliukas.gif

Na daznai jei keleta simtu gramu virsijamas svoris tai praleidzia, bet max iki 15.5 kg. mirksiukas.gif Cia is patirties. mirksiukas.gif
Pastaruoju metu vien su rankiniais vaziuojam.

Sekmes kraunant lagaminus. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(TimbaLimba @ 2013 04 09, 20:10)
Ir as gavau siandien emaila is ryanair kad skrydis cancelintas dry.gif
Turiu klausima del skrydzio keitimo? raso, kad galima rinktis alternatyvu skrydi i kauna, bet daugiau jokios info nei apie kainos pokycius nei apie orouostus g.gif ar zinot ka nors apie tai?

O jums nuroda kokia nors ideta tame laiske? Paprastai pagal ja (paspaudus) atsidaro tam tikras puslapis ir ten galima keitima daryti i kita skrydi. Alternatyva dar gali buti is Stanstedo (Londono) skristi.
I Kauna butu skrydis is Gatwiko arba London (Stansted) oro uosto.

Arba siulo grazinti pinigus uz skrydi.

As grazinciausi ir pati pirkciausi kitus bilietus.

Paprastai kainu skirtuma reik sumoketi jei keiciama i kitus bilietus (brangesnius), bet zinoma buna isimciu.

Arba reik skambintis i Ryanair. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 09 balandžio 2013 - 21:47
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 04 09, 22:16)
O jums nuroda kokia nors ideta tame laiske? Paprastai pagal ja (paspaudus) atsidaro tam tikras puslapis ir ten galima keitima daryti i kita skrydi. Alternatyva dar gali buti is Stanstedo (Londono) skristi.
I Kauna butu skrydis is Gatwiko oro uosto.

Arba siulo grazinti pinigus uz skrydi.

As grazinciausi ir pati pirkciausi kitus bilietus.

Paprastai kainu skirtuma reik sumoketi jei keiciama i kitus bilietus (brangesnius), bet zinoma buna isimciu.

Arba reik skambintis i Ryanair.  mirksiukas.gif

Aha imesta nuoroda i info puslapi kur galima manage booking, tai taip suprantu kad rinktis bet kuri kita skrydi.. o del kainos skirtumo nieko neparasyta, tai matyt damoket reikes.
Manau kad darysimes refunda ir imsim skrydi is stanstedo kaip visada. ech, bandai kaip geriau, o gaunasi... ryanair cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TimbaLimba: 09 balandžio 2013 - 21:25
QUOTE(syri @ 2013 04 08, 13:06)
Ar visada eiliniams Ryanair klientams pasidaryti įlaipinimo kortelę (užsichekinti) galima ne anksiau, kaip prieš 15 dienų? Galvoju, kur reikės, būnat užsienyje, atsispausdinti  g.gif

Matau, kad niekas konkreciai neatsake. Jei vis dar aktualu, chekina leido darytis likus 21d. iki skrydzio.
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2013 04 09, 22:23)
Aha imesta nuoroda i info puslapi kur galima manage booking, tai taip suprantu kad rinktis bet kuri kita skrydi.. o del kainos skirtumo nieko neparasyta, tai matyt damoket reikes.
Manau kad darysimes refunda ir imsim skrydi is stanstedo kaip visada. ech, bandai kaip geriau, o gaunasi... ryanair  cool.gif

Tai kad visko buna ne vien su Ryanair. mirksiukas.gif

Is Stanstedo oro uosto galit skristi ir i Vilniu, ir i Kauna, jei aisku laikai tinka. mirksiukas.gif

Idomu kodel tuos skrydzius nuima, visa vasara pries akis, juk daug turistu keliauja, gal neislaiko konkurencijos su Wizzair, nes sie i Lutona skraido.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 09 balandžio 2013 - 22:05
QUOTE(Elvita @ 2013 04 09, 22:28)
Matau, kad niekas konkreciai neatsake. Jei vis dar aktualu, chekina leido darytis likus 21d. iki skrydzio.

Ačiū, bandysiu. O čia nėra nieko galimo mano sugėbėjimu sugadinti, jei bandau anksčiau, o sistema neleistų? rolleyes.gif
Beje, gal aš turėčiau žinoti kažkokių niuansų (niekada to nesu dariusi pati), anglų mano nėra puiki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2013 04 09, 23:16)
Ačiū, bandysiu. O čia nėra nieko galimo mano sugėbėjimu sugadinti, jei bandau anksčiau, o sistema neleistų?  rolleyes.gif
Beje, gal aš turėčiau žinoti kažkokių niuansų (niekada to nesu dariusi pati), anglų mano nėra puiki  ax.gif

Buna, kad vieniems skrydziams anksciau leidzia Check in daryti, o kitiems tik likus 15 d. iki numatytos datos. Ir suprask kad geras kodel...
Babandykit anksciau, leis tai bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 04 09, 22:28)

QUOTE(syri @ 2013 04 09, 23:16)
Ačiū, bandysiu. O čia nėra nieko galimo mano sugėbėjimu sugadinti, jei bandau anksčiau, o sistema neleistų?  rolleyes.gif
Beje, gal aš turėčiau žinoti kažkokių niuansų (niekada to nesu dariusi pati), anglų mano nėra puiki  ax.gif

Man vakar irgi leido pasidaryti check-in balandzio 30 dienos skrydziams, t.y. 21 diena iki skrydzio 4u.gif
Kaip tai padaryti neblogai paaiskinta cia: registracija
Atsakyti
Sveikos,
nu man ir atejo laiskas del atsaukimo doh.gif
tai bandziau pakeisti skrydi, rezultate priskaiciuoja mokesti 30svaru uz skrydzio pakeitima, bet cia gi ju kalte, tai as niekaip nesuprantu kaip jus tada darot? g.gif
Papildyta:
nors siaip parasyta lygtais, kad nemokamai pasikeist skridi i kita, o kaip tai padaryt, gal kas zinot?
Atsakyti